çeyizi için bone china porselen alanlar bakarr mısınız****

AddicT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
42
0
86
Ankara
kızlar ben ceyizim için bone china porselen aldım zemuszemus ama biliosunuz bu porselenlerin rengi kırık beyaz kirec beyazı degil. ve takımımın içinde kayık tabak yok salata meze için vs..dolayısıyla ek tabak alıp tamalıcam soframı ama kırık beyaz renkte porselen bulablrmym tek satılan bilmiorm bilmiyorumkismile siz bu konuda ne yapmayı dusunuorsunuz kirec rengi porselen sırıtmaz mı sofrada dier takımın yannda kafamçokkarıştı

Ben de bone china aldım yemek takımımı ama içinde kayık tabak var mı yok mu inan bilmiyorum. Bence ona git billuriyelere bi bak. Salata tabağı olarak mutlaka güzel bir şeyler karışna çıkar. Çok çeşit var

ben almistim ama salata tabagi yok sanirim senin de dedigin gibi cnm..Ama herhalde aldigim beyazlardan birini kullanicam ben..

bnm de bone china ama gerçekten hiç hatırlamıyorum içinde hangi parçaların olduğunu, umarım vardır hepsi yoksa sonradan eklemek sorun olabilir. ya da gümüş kaplama kaseler ya da mecbufren cam kaseler eklenebilir. masa üstü aksesuarlara da uygun olacak şekilde...

12 adet Düz Tabak 26,50 cm

12 adet Ara Düz Tabak 24,00 cm

12 adet Düz Tabak 21,00 cm (Pasta Tabağı)

12 adet Çukur Tabak

12 adet Komposto Kasesi

1 adet Kayık Tabak 39,00 cm

1 adet Kayık Tabak 32,00 cm

1 adet Salata Kasesi

1 adet Kadayıf Tabağı 32,00 cm (Supla)

1 adet Tuzluk

1 adet Biberlik

1 adet Çorba Tenceresi

1 adet Tencere Kapağı
benim takimda bunlar varmis..

hmm işte bende o kayık tabaklarla salata kasesi yok misscim ya mafoldumben nys artık dedgnz gibi gumus gbi görunen tabaklarla olmadı cam tabaklarla tamamlıcam takımı, kütahyaya ulastrcak satın aldgmız yerdeki satıcı kız bu sorunu eger veremioruz öle tek tabak derlerse bu seklde tamamlamaya calıscam

tifosi tesekkur ederm bu arada cnm ii fikir verdn valla o gumuz tabaklar benm aklıma hiç gelmemişti takımımın deseni de gumuslu zaten gusel durablr cok tesekkurr a.s.

hmm işte bende o kayık tabaklarla salata kasesi yok misscim ya mafoldumben nys artık dedgnz gibi gumus gbi görunen tabaklarla olmadı cam tabaklarla tamamlıcam takımı, kütahyaya ulastrcak satın aldgmız yerdeki satıcı kız bu sorunu eger veremioruz öle tek tabak derlerse bu seklde tamamlamaya calıscam
sen takimi acip baktin mi cnm belki gorememissindir..Olmasi lzm aslinda bence..

baktm cnm yaa annemle acaba kırık fln varmı die konrtol ederken baktk tek tek ama yok maalesef...

Hangi markanın bone chinasını aldın ve kaç parça ? bende aldım hisarın bone china 85 parça bütün tabakları var . netten aldıığı markanın kaç parça oldğuna bak belki parça eksiktir koymayı unutmuşlardır eğer tamsa aldığın yerle konuş istediğin tabaktan üretyolarmıymış tek olarak getiriyolarmıymış alabilirsin belki benimde ceyizimin büyük kayık tabağı kırıldı sipariş ettim getiricekler guclubacismile

Back
X