Öncelikle kolay gelsin çeyizin şimdiden hayırlı olsun.
Bence de mutfak eşyalarından başla. Yapabiliyorsan hepsini bir yerden almanı tavsiye ederim öyle olunca çeyiz kampanyalarından almak zorunda kalmadan hem de baya indirimli fiyatlarla alışveriş yapabiliyosun elden taksit imkanı da oluyor. Mesela ben ar-yıldız tencere, çatal bıçak, çay takımı, noble life kahvaltı seti, baharat seti, demonji bone china yemek takımını hepsini 1800 gibi bişeye aldım 15 ay vade yaptırdım hem büyük şeylerden kurtulmuş oldum hem indirim yaptılar hem de kampanyalı setlerde yemek takımım iyi miydi, çatal bıçağım iyimiydi diye düşünmedim içime sindi çok şükür.
İnternetten de alabilirsin uygun kampanyalı ürünler gördüğünde ama mutlaka önce bir git dokun gör derim mağazadan yoksa yanılma ihtimali de yüksek ayrıca sadece kampanyalı ürün satan yerlere de netten çok güvenme çünkü bazen arada gerçekten çok az fark oluyor. Mesela geçen bir sitede sarev nevresim takımı 74 liraydı kendi sitesinde ve mağazalarında 75 liraydı. Gidip bir de üstüne kargo parası verip beklemem böyle bir durumda.
Şimdiden ıvır zıvır demeyip imkanlar doğrultusunda almak en iyisi yoksa ileride toplu paran olsa bile hepsini alacak kadar vaktin olmayabilir. Zira milyonlarca seçenek ve alınacak şey var.