• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

size aklımın kaldığı pike takımlarını gösterym biri sarev diğeri issimo

pembelinin papatlayalarının yaprakları azala azala gidiyor ve en sonuncunun üzerinde
-seviyor..- yazıyor çok tatlıydı ama hem çok yumuşak değildi hemde 120 milyondu :(
ben zaten pike kullanamıyorum yaz da olsa ince yorganla yatıyorum çok sıcak memlekette de olmadığımız için herhalde.bende misafir için sarevden fuşya tek pike aldım biraz kalın pembe nevresimimin çarşafı yatıklarıyla da kullanılabilir.ya da misafire dört mevsimlerden veririm artık

turkuaz kahveyi internette görmüştüm sezon olmadığı için mağazasında kalmamış çarşafın kahvesi biraz acı kahve gibi geldi bana internetten almaya cesaret edemedim görmeden.

Eklentiler

• $249416_C1BF71EC401C.webp
    $249416_C1BF71EC401C.webp
    18 KB · Görüntüleme: 48
  • $buhara-pike_l.webp
    $buhara-pike_l.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 63
deryam çok orjinalmiş :jeyyar: hediyelik filan sürpriz olabilir belki o ama insanın kendisinin yapması bir değşişk olur gibi geldi bana ama sen bilirsin tabi tatlım :hulya:

size aklımın kaldığı pike takımlarını gösterym biri sarev diğeri issimo

pembelinin papatlayalarının yaprakları azala azala gidiyor ve en sonuncunun üzerinde
-seviyor..- yazıyor çok tatlıydı ama hem çok yumuşak değildi hemde 120 milyondu :(
ben zaten pike kullanamıyorum yaz da olsa ince yorganla yatıyorum çok sıcak memlekette de olmadığımız için herhalde.bende misafir için sarevden fuşya tek pike aldım biraz kalın pembe nevresimimin çarşafı yatıklarıyla da kullanılabilir.ya da misafire dört mevsimlerden veririm artık

turkuaz kahveyi internette görmüştüm sezon olmadığı için mağazasında kalmamış çarşafın kahvesi biraz acı kahve gibi geldi bana internetten almaya cesaret edemedim görmeden.

aklın kalıca kadarda güsel diğil bence ilkini ıh işte ikinci ıııııı:1ninca:

ya ben şey istiorum pike takımının üstüne fotorafımız basılsın nasıl olur

istiyosan bastır canım ama güsel olmaz sevmem ben resimli şeyleri yasakkelime

anooom deryam çok mu romantiksin ne :sinifsinif:
yüzüm gözüm birbirine karışır pikede doğum günü pastalarına yapılınca burnu flan yenmezya onun gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba. çeyize ne zaman başladınız bilmem de ben daha 20me varmadım ama evde havlu pike takımı dantel tülbent patik bardak... vs birsürü şey var.annem ve anneannem sağolsunlarkaydirigubbakcemile3:lepi:

yok ben yapamıyorum öyle şeyler annem de anneannem de bayağı yetenekli bu konuda ama ben onlara hiç mi hiç benzememişimkaydirigubbakcemile3

sanat güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

deryam becerikli maşallahhhhh :lepi:

valla becerenin hali bir başka oluyor ben ne o işlerden anlarım ne de çok yemek bilirim beni alıp ne yapacaklarsa kaydirigubbakcemile3 bi deli deli temizlikle uğraşıyom ancak :bbo:

valla istedimmi herşeyi yaparım istemedimmi kimse bişey yaptıramaz alanın vay haline

dayanamaz yaparsın kıyamazsın biliyom ben seniii:1rolleyes:

kızlar ben de kaçayım biraz işlerim var girerim yine burda olursanız görüşürüz
Şeniz

Back
X