• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

Canım benim de kısmetse 1,5-2 sene sonra...
Ben birşey almadım ama annem örtü iğne oyası yaptırmış koymuş.
Benim çeyizime ilk kaldırdığım şey de bir adet puantiyeli gecelik oldu sabahlığı ile beraber.
:lepi:
Bence başlayabilirsin ufaktan ama koyacak yerin olmalı tabii?

rüyamsın sen derinden başlamışsın kaydirigubbakcemile5
bende annemlerin bazasını işgal ettim şimdilik sıra diğer bazada :lepi:
hayırlı olsun şimdiden kocaman mutluluklar a.s.

sağol gülüm ama öyle de deme ya çok zor valla konargöçer gibi ordan oraya gidiyorlar :sinifsinif:
ama her şey yoluna girdikten sonra evlenmek en güzeli birimizin doğu görevini yapması lazım bakalım o talihli kim olacak şutarafagitti
seneye şu sınavı hayırlısıyla gönlümüzce atlatsak gerisi kolay Allahın izniyle

hayırlısı olsun canım:teselli:eee devlet işi olunca devlet baba heryere savuruyokaydirigubbakcemile4

çok şükür deryam
ya alıntı nasıl yapılıyor :( mesajların altında alıntı yap yazıyor ama yazma sayfasına gelince onu göremiyorum :( cahal ben

çok şükür deryam
ya alıntı nasıl yapılıyor :( mesajların altında alıntı yap yazıyor ama yazma sayfasına gelince onu göremiyorum :( cahal ben

bak şimdik alıntı yapın yanında bişi daha var sayfalardan alıntı yapmak istiyosan ona bi kere tıkla ikinci alıntıyıda alıntı yapa tıkla ne biçim anlattım yawww :roflol:

sen benim seçtiklerimi beğenmezsen öyle olur sengözlerimebaksanab
başka bakarız :sm_confused:

anlamadıysam da kullanacağım zaman bi deniycem bakim :)
şimdi hatırladım bircik istikbalde bir tane beğenmiştim turkuaz kahveli dikkat ettinmi hiç?
o iki rengin uyumunada bayılıyorum

Asında hanımlar birazda herşey paraya bakıyor
cebinde paran varsa belli miktarda bile olsa
çok uygun şeyler sürekli çıkıyor....
alınabilir ama para para para
yoksa çeyiz öyle örtü dantel havlu ile başlayıp bitecek bir şey değil.

Back
X