• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

onunda takım olarak griye beyaz flan var işte beğenirsen.
istanbulda çok uzakmış be kaydirigubbakcemile3 ama cidden istersen benim için sorun olmaz alırım veririm kargoya sen bilirsin tatlım

kız biricik sen neyi bekliyodun buarada yani nişan için flan vuslat ne zaman kaydirigubbakcemile2

ne diyon kız sen :oklava:
benim evlenmem 24ü bulur belki evde mi kalcam yani sırnaşık şey

açıkcası bu konuda farklı düşünceler olacaktır
ama bende başlayabildiğin yerden başla diyenlerdenim :)

modası geçme sözcüğünü bi türlü aklım almıyor yahu CADIARZU
alınan tabağın mı modası geçer, nevresimin mi?

annem daha ben 5. sınıfa giderken bornoz takımımı almıştı, hala baktıkça içim titrer (ha içinde ayak havlusu kesesi yok, modası geçmesinden kasıt buysa tarihi eser bornoz takımım var nolcak :1closedeyes: )

tencere takımı lise 1e giderken almış
neyinin modası geçecek ki kapağımı altın kaplama olacak? Çok üzgünüm çoook

yemek takımı, küçük tencere takımımı, cezve takımımı, çaydanlığımı, çay setimi felan filan ilk işe başladığımda aldım (3 sene öncesi oluyor) yemek takımım hala öyle hoşuma gider bir an önce evlensem de kullansam diye içim gidiyor opuyorumnanaktan

ütümü alalı 2 seneye yaklaşıcak tek pişmanlığım sigortası kalktı senağlama ama garantisine bişey olmadı
Allahtan satıcı iyi biri çeyiz ise abla başlatamam garantiyi, ne zaman gelin olacaksan o zaman getir imzalarım dedi

yoksa ütüye yeni model çıksa ne ki hepsi ütü yapmıyormu sonuçta

selen ay aynı benim kafadasın benim düşündüklerimi yazmışsın ben herşeyimi beğenerek alıyorum modası geçse nolur geçmese nolur 2 sene önce aldığım şeylere bile baktıkça bayılıyorum..modası geçer diye almayanlar var hepsi birdende olmuyoki acele alıcam derken ucuz şeyler almak zorunda kalınır diye düşünüyorum:umursamaz:en iyisi az az kaliteli güzel çeyizleri düzmek gerisi fasa fisohihoyyythihoyyythihoyyyt

selenay çoğunlukla katılıyorum ama elektrikli eşya için bence erken tamam yine kullanılır ama çok yenileri çıkıyor :(mesela ilerde şu 4lü blendr setlerinden istiyorum robotu rendesi çorba karıştırıcısı mikseri nhep bir olanlardan onlar da çıkalı 3-4 sene ancak oldu.
biricik sen bir de 2 sene önce mi başladın bakayım :oklava:
buarada bahsettiğim yatak örtüsünü almadım sinir oldum adam hiç pazarlık yapmadı o kadar müdanasız konuştuki sanki ben alsam ne farkeder onun için almasam ne farkeder gibi bende almıyorum dedim çıktım :dilcikar:

Back
X