• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

sağol canım çarşıya inebildiğim ilk fırsatta gözüm bunda 3 tane vardı satılmaz heralde :lepi:
yemek takımına konuna yazdım canım
şimdi okula çıkmam gerekiyor akşam görüşürüz olur mu sende bornoz takımlarına bakarsan yazarsın merak ederim Şeniz

sağol canım çarşıya inebildiğim ilk fırsatta gözüm bunda 3 tane vardı satılmaz heralde :lepi:
yemek takımına konuna yazdım canım
şimdi okula çıkmam gerekiyor akşam görüşürüz olur mu sende bornoz takımlarına bakarsan yazarsın merak ederim Şeniz

tamam canım görüşürüzopuyorumnanaktan

canım herkesin görüşleri farklı ama ben bu topici açalı bir yılı gelmiş ben o zaman başladım hala alıyorum biriktirdikçe :) herşeyden kolay kolay sıkılmam diyorsan ve ilerde elinde toptan bir para bulunmayacaksa,para biriktiremem dersen çeyiz biriktirmeni tavsiye ederim :)

canım herkesin görüşleri farklı ama ben bu topici açalı bir yılı gelmiş ben o zaman başladım hala alıyorum biriktirdikçe :) herşeyden kolay kolay sıkılmam diyorsan ve ilerde elinde toptan bir para bulunmayacaksa,para biriktiremem dersen çeyiz biriktirmeni tavsiye ederim :)

Hımmm anladım canım
Ozamam başlamalı yani beklememek lazım yasakkelime

ah gülüm çok istiyorsan ben sana alayım burdan kargoynan şettiririm :)
juadan ayrı ayrı iki set alsan?ben onlarla bunun arasında kalmıştım

yok benimde bir şey yani resmi bir şey yok okulu bekliyoruz canım 3.sınıftayız okul bitince inşallah. şu 1 aralık gelse de bende nişan için -seneye- diyebilsem diye bakıyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X