• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

merwe çalışıyorsanız sıkıntı olmaz canım daha düğüne de zaman varsa o zamana kadar alırsın.söz nişan askerlik sonrası mı düşünüyorsunuz

askerlik sonrası olacak ama hemen değil o askerden geldiği dönemde biz evimize taşıncaz bi nebze annemde kendine ceyiz düzecek yeni ev diye onunda iş bulup ufak tefekleri yapması derken 1 sende öyle gider bizde nişanlılık fazla uzatılmaz beni istedikleri gibi 6 ay içinde söz nişan düğün biter gider

sizlere de canım hayırlısıysa olsun diyorum
bu arada ben şimdi ne alıpta başlıyayım

özel nevresimden başla istersen ilk lazım olacak olan o kaydirigubbakcemile3
canım şaka bir yana da önce masraflı ama hacmi küçük olan şeyleri almanı öneririm en azından yer kaplamaz.çatal bıçak takımı gibi..nevresim flan da olabilir sana kalmış canın neyi çekiyorsa onu al :hulya:
zaten bugün tesadüf bir yatak örtüsü gördüm tam istediğim gibiydi tutuyorum kendimi ama ben onları bulmuyorum onlar beni buluyor valla :1rolleyes:

bi hoşsun valla benim canım niye hiç öle şeyler çekmiyo
her ay bişey alcam çeyizime diyom alışverişe bi gidiyorum kıyafet çekiyo onları alıyom walla

Ya ben para atıyorum kenara bıraz tutumluyumdur zaten o zaman bu ay maaŞı yedıĞım ıÇın bırdahakı aya nevresım alıyorum sonrada battanıyelerı

yorgan çok yer kaplamaz mı nevresim battaniye daha iyi olur bencede canım ama çok hevesin yoksa ve şuan para biriktirebiliyorsan hiç sıkma kendini sonrada alırsın ama nasıl heves etmez insan şu cicili bicili şeylere valla ben bakarken bile mest oluyorum :kedi:

bir de ne farkettim hani yuva yapana Allah yardım eder derler ya çeyiz yapana da yardım ediyo cidden sırnaşık şey çünkü benim harçlıklarımla bu aldıklarımı almam çok olası değildi yani bir bereketli oluyo para bir şekilde ödeniyor çok şükür.zaten sonu yok bu çeyiz işinin valla :hulya:

doğrudur canım bende bugün evkura gitiim mutfak robotu falan baktım gidip alcam haftaya canımtencere takımı falan taksitle ayrıcada para biriktircem

bir de ne farkettim hani yuva yapana Allah yardım eder derler ya çeyiz yapana da yardım ediyo cidden sırnaşık şey çünkü benim harçlıklarımla bu aldıklarımı almam çok olası değildi yani bir bereketli oluyo para bir şekilde ödeniyor çok şükür.zaten sonu yok bu çeyiz işinin valla :hulya:

ömür biter çeyiz bitmez:lepi::lepi::sm_cool:

oh oh kolay gelsin zemuszemus
ya biricik okudunmu bilmiyorum da yatak örtüsü beğendim krem sade ama yalnızca pulları var üzerinde günlük istiyorum zaten çok abartılı bir şey istemiyorum.krem her odaya uyar dimi alayım mııı CADIARZU

canım bende alırsam kesinlikle krem olucak renkli menkli bişey almam hem krem her odaya uyar çok beğendiysen al cnm kenarları gelinlik gibimi modada o var

yok canım öyle fırfırlı flan değil sadecik kenar dikişleri dalga dalga oda hoşuma gitti dur ecobellada ona benzer bir örtü vardı onu ekleyeyim bulabilirsem iki dkk

bunun gibi düşün ama kenarları böyle düz değil o pullar heryerinde var ve dikişleri dalga dalga.bir de bu kalın hani altında elyafı da var biraz o daha ince daha kullanışlı ben üşenirim öyle kalın ağır şeyi her gün serip kaldırmaya
bu 180 benim beğendiğim 140 iki taksit

Eklentiler

• $ECOBELLA-CIFT-KISILIK-YATAK-ORTUSU-BOHEME-EKRU__22086984_0.webp
    $ECOBELLA-CIFT-KISILIK-YATAK-ORTUSU-BOHEME-EKRU__22086984_0.webp
    13 KB · Görüntüleme: 68
Back
X