• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

oh oh hasret giderirsin anacığınla:ecrin_bebek:

evet yaaa inşallah çok özledim bir de biraz rahatsız sıkıntılı buara yanımda olmasını istiyorum :1hug:
kızlar ya çok şanslısınız valla ben bir daha evdekilere ne zaman doyacağım seneye inşallah atanabilirsek Allah bilir nereye gideceğiz bir iki sene sonra da gelin olsak uffff hep hasret mafoldumben

evet yaaa inşallah çok özledim bir de biraz rahatsız sıkıntılı buara yanımda olmasını istiyorum :1hug:
kızlar ya çok şanslısınız valla ben bir daha evdekilere ne zaman doyacağım seneye inşallah atanabilirsek Allah bilir nereye gideceğiz bir iki sene sonra da gelin olsak uffff hep hasret mafoldumben

üzülme canımm:teselli:
okuyunca öle oluyo ne yazık ki

ay yanlış alıntı yapmışım
neyse
kız zilli o resimden bişey anlaşılmıyorki
artis bu ya tamam ha güzelsin dedik haaaaala şımarıklık bekliyor tamam güzelsin gızzzzz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o üstündeki geçen aldığın gri bluz mü sanki fisfisfis

ne şımarıklığı görmek istersen bak dedim ben:dilcikar:
çok övülmeyi sevmem ben hem
yok bu başka hem dünkü pelerindi bluz değildi:dilcikar:

ne şımarıklığı görmek istersen bak dedim ben:dilcikar:
çok övülmeyi sevmem ben hem
yok bu başka hem dünkü pelerindi bluz değildi:dilcikar:

amanın da amanın hemen naz moduna da geçeeeermişşş kız bişy mi dedim Şeniz
döferim bak :oklava:
he işte pelerin onu demek istedim yakası benziyor diye ne bilem

Allah yardım eder canım
tek tek alsaydın iki taksit kasar insanı

ya bornozun yarısını karttan geçmiştim şimdi de tencerenin taksiti başladıya bu ay sıkıntı sadece normalde hesapsız iş yapmam da ne bilim aldım işte bakalım eve gitcem gerçi 18ocakta inşallah kaydirigubbakcemile

Back
X