Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınıza:)erotikbrokoli fillingtheblanks :) bende bu forumu inceledikçe ayrı ayrı almaya ikna oldum:) hisar,korkmaz gibi markaları hep duyuyoruz ama zwiling,wmf,silit,vita verda,greenpan,moneta bunları hiç duymamıştım fillingtheblanks :) bloğunda ilk kez tanıştım ama senin sanırım uzun bir vaktin olmuş ve çoğunu tamamlamışsın:) benim önümde 1 sene kaldı ve tek bir çatalım bile yok bu tarz markaların hangisinin en iyi olduğunu ve nerde hangi fiyatlara bulabileceğimi bilmiyorum bana bu konularda da yol gösterir misiniz? Çeyizinizdeki parçalardan örnek verirseniz çok mutlu olurum:) erkek arkadaşımla bugün tefale girdik daha seramik mi yoksa granit tencereler mi sağlıklı,hangisi kullanışlı onun ayrımını bile yapamıyorum
granitte Hecha, seramikte moneta veya vita verde diyorum. Özellikle Boyner'de Vita Vverde'nin sığ tencere ve kızartma tavasından oluşan 2'li bir seti var. Fiyatı da son derece uygun. Tavsiye ederim. :) Ama granitler hakkında sanırım henüz kimsenin bir fikri yok. O nedenle granite bulaşmak için erken bence. :)Doğru söylüyosunfillingtheblanks :) ama annemin genellikle çelik tencereleri var,seramik olarak biev'in cheftopf tencerelerini almıştık,pişirmesinden çok memnunuz ama dış yüzeyde çok lekelenme oldu o yüzden öyle bişey istemiyorum düdüklüyü de fissler marka kullanıyoruz,çok memnunuz düdüklümü ondan alıcam:) çelikleri de korkmaz,ar yıldız ya da hisardan düşünüyorum burdaki yorumlara bakarak:) ama seramik,granit ya da döküm konusunda karar veremedim henüz hem sağlıklı,hem bulaşık makinasında yıkanabilir kullanışlı şeyler istiyorum. Bu siteleri takip edicem ama işte markalar hakkında daha derin bilgiye sahip olmalıyım sanırım
Doğru söylüyosunfillingtheblanks :) ama annemin genellikle çelik tencereleri var,seramik olarak biev'in cheftopf tencerelerini almıştık,pişirmesinden çok memnunuz ama dış yüzeyde çok lekelenme oldu o yüzden öyle bişey istemiyorum düdüklüyü de fissler marka kullanıyoruz,çok memnunuz düdüklümü ondan alıcam:) çelikleri de korkmaz,ar yıldız ya da hisardan düşünüyorum burdaki yorumlara bakarak:) ama seramik,granit ya da döküm konusunda karar veremedim henüz hem sağlıklı,hem bulaşık makinasında yıkanabilir kullanışlı şeyler istiyorum. Bu siteleri takip edicem ama işte markalar hakkında daha derin bilgiye sahip olmalıyım sanırım
granitte Hecha, seramikte moneta veya vita verde diyorum. Özellikle Boyner'de Vita Vverde'nin sığ tencere ve kızartma tavasından oluşan 2'li bir seti var. Fiyatı da son derece uygun. Tavsiye ederim. :) Ama granitler hakkında sanırım henüz kimsenin bir fikri yok. O nedenle granite bulaşmak için erken bence. :)
erotikbrokoli vitaverdenin o serini gördüm şimdi fiyatı gayet uygun seramik sanırım alabilirim:) monetayı sen nerden alıyosun onu da önerebileceğin bi site olursa çok sevinirim:)
fillingtheblanks çelik konusunda sana kesinlikle katılıyorum,en kolay ulaşılabilen ve en sağlıklı çelik bence de,ben zaten 4lü bir çelik tencere seti alıcam, ama wok tava,makarna tenceresi ya da buharlı pişirici tencere de diyorlar öyle bir tencere,ızgara tavası,kızartma tavası falan almak istiyorum yanlarına.Silit'i biraz araştırdım enplusta gördüm setleri epey pahalı belki tane tane söylediğim tavaları alabilirim,başka bi yer var mı daha uygun alabileceğim? Chalphalon için ise crate and barrel'ın sitesinden baktık neredeyse silitin 2 katı:) eminim daha iyidir ama maalesef beni çok aşıyor,yeni yeni para biriktiriyorum ve alacağım çok şey var
erotikbrokoli vitaverdenin o serini gördüm şimdi fiyatı gayet uygun seramik sanırım alabilirim:) monetayı sen nerden alıyosun onu da önerebileceğin bi site olursa çok sevinirim:)
fillingtheblanks çelik konusunda sana kesinlikle katılıyorum,en kolay ulaşılabilen ve en sağlıklı çelik bence de,ben zaten 4lü bir çelik tencere seti alıcam, ama wok tava,makarna tenceresi ya da buharlı pişirici tencere de diyorlar öyle bir tencere,ızgara tavası,kızartma tavası falan almak istiyorum yanlarına.Silit'i biraz araştırdım enplusta gördüm setleri epey pahalı belki tane tane söylediğim tavaları alabilirim,başka bi yer var mı daha uygun alabileceğim? Chalphalon için ise crate and barrel'ın sitesinden baktık neredeyse silitin 2 katı:) eminim daha iyidir ama maalesef beni çok aşıyor,yeni yeni para biriktiriyorum ve alacağım çok şey var
Aa süper,boynere bakıcam o zaman,chakraya da terlikler için gidiyim,hep kafama takılıyodu ayrı mı alsam diye ama bunun kadar hoşuma giden bir takım da görmedim napıyım:) ayrıca ufaktan nevresim alışverişine de başladım,bu takım cottonbox'ın yeni koleksiyonundan pike hediyeli nevresim takımıymış,bunu da alıcam listeme ekledim:)bence bornoz takımı çok şık. terlikleri ayrı da alabilirsin, zaten çok çabuk yıpranıyorlar bornoz kadar uzun dayanmıyorlar, eninde sonunda ayrı almak gerekiyor. bu takıma chakra'nın toprak rengi ve amber rengi havlu terlikleri çok uyacaktır tahminimce, bi mağazada bak derim renklerine:)
tencereler de çok güzel, ben de seneye nişanlanacak kuzenime çeyiz setin benden diye söz vermiştim, ona da korkmaz'ın tombik tencere setini, tombik cezve setini ve 3'lü sahan takımını düşünüyoruz. bu ara boyner'de korkmaz'ın tombik ve perla serilerinde indirimler var.