• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizciklerim ufak tefek :))

cnm eşyaların çook güzel allah güle güle kullanmak nasip etsin :D bende düğünüme 6 ay kala başlaıdm çeyizleirme büyük bi hızla 3 ayda bitiriidm sayılır hemen hemen düğünümede 3 ay var ufak tefek şeyelr kaldı benimde :D insan bi başlayınca inanki ardı arkası gelmiyor bi bakmışsınki biti vermiş evde koyacak yer kalmıyor :D çook eglenceli zevkli dönemelr bu dönemler herşey aşkla alınıyor sevgiyle düzülüyor :) hele böyle bi sitede aldıkalrımızı paylaşmak paylaşılanalrı görmek bizi dahada zevkli mmutlu ve bilgi sahibi yapıyor :D :16::16::16::16:

büyük zevkle alınıyor gerçekten eksik çok umarım bitiririz düğüne kadar :)) rabbim herkese ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş :16::16:

büyük zevkle alınıyor gerçekten eksik çok umarım bitiririz düğüne kadar :)) rabbim herkese ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş :16::16:

benimkiler bitti sayılr nerdeyse cnm şimdide mobilya işine giriştikk ne kadar zor seçmek ya kararvermek almak inanki başlı başına zor bazen diyorum kalsın almayalımm diyesim geliyor karAR verememekten inanki :D :1:

benimkiler bitti sayılr nerdeyse cnm şimdide mobilya işine giriştikk ne kadar zor seçmek ya kararvermek almak inanki başlı başına zor bazen diyorum kalsın almayalımm diyesim geliyor karAR verememekten inanki :D :1:

hadi gözünüz aydın darısı başımıza inş ben sade bir evim olsun istiyorum krem tonları hafif renkli az eşya bakalım nasip olursa umarım herşey gönlümüzce olur

hadi gözünüz aydın darısı başımıza inş ben sade bir evim olsun istiyorum krem tonları hafif renkli az eşya bakalım nasip olursa umarım herşey gönlümüzce olur

aminn cnm bende açık ve sade şeyelr seviyorum kayınvalideme her seferinde sade olsun dedimde kızım içinmi geçmiş senin diyip duruyor kendimi ifade etmekte artık zorlanıyorum onlara akrşıı susma hakkımı kullanarak gülüp geciyorum :D :1: az eşya alma taraftarı bendede var cnm yanlız degilisn az olsun öz olsun ;):34:

Back
X