• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizciklerim ufak tefek :))

kizlarayeryokmu

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2006
25
2
286
Bolu
merhabaa eylül kasım arası düşünüyoruz düğün tarihimizi ufak tefek birşeyler almaya başladım henüz çok eksik var mutluluk paylaştıkça çoğalırmış bende uzun zamandır takip ediyorum fikir alışverişi oluyor hem fiyat markalar konusunda paylaştığm her ürünün fiyat ve markasını vermek istiyorum benm gibi çeyiz düzen arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı yanlış yapıyorsam uyarın lütfen

$bbb.webp

$versa.webp vatan bilgisayardan 150 tl aldım beyaznı fakir

$mor.webp vtn bilsyardn 77 tl aldm mor olanı king

Son düzenleme:
merhabaa eylül kasım arası düşünüyoruz düğün tarihimizi ufak tefek birşeyler almaya başladım henüz çok eksik var mutluluk paylaştıkça çoğalırmış bende uzun zamandır takip ediyorum fikir alışverişi oluyor hem fiyat markalar konusunda paylaştığm her ürünün fiyat ve markasını vermek istiyorum benm gibi çeyiz düzen arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı yanlış yapıyorsam uyarın lütfen

Eki Görüntüle 999029

Eki Görüntüle 999030 vatan bilgisayardan 150 tl aldım beyaznı

Eki Görüntüle 999031 vtn bilsyardn 77 tl aldm mor olanı

$rrr.webp 4 tl

çok teşekkür ederimm anneciğimin hediyeleri yorgan ve nevresm takımı almş

$tç.webp 80 tl taç kristal

$nn.webp 65 tl umarım güzeldir kullanımıda taç kristal

$bb.webp50 tl biev

$bbb.webp 50 tl biev

$b.webp 25 tl lıa serisinin yağdanlk ve tuzluğu kalmadığı için bnu aldm acaba dedim ama günlük kullanm içinde olur inş

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım :16: Aldıkların da çok güzel, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16:

Çeyizlerinin hepsi çok güzel canım benim :16: Devamını bekliyoruz :34:

Bu arada söylemeden geçemiycem Biev ürünlerin çok güzel :12: :16:

Güle güle kullanın allah sabır versin bide çok zor çeyiz düzmek ben bunu anladım :))

cnm eşyaların çook güzel allah güle güle kullanmak nasip etsin :D bende düğünüme 6 ay kala başlaıdm çeyizleirme büyük bi hızla 3 ayda bitiriidm sayılır hemen hemen düğünümede 3 ay var ufak tefek şeyelr kaldı benimde :D insan bi başlayınca inanki ardı arkası gelmiyor bi bakmışsınki biti vermiş evde koyacak yer kalmıyor :D çook eglenceli zevkli dönemelr bu dönemler herşey aşkla alınıyor sevgiyle düzülüyor :) hele böyle bi sitede aldıkalrımızı paylaşmak paylaşılanalrı görmek bizi dahada zevkli mmutlu ve bilgi sahibi yapıyor :D :16::16::16::16:

Back
X