• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz yüzünden kafayı yiyeceğim

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar

Niye kafayi yiyosunki:)
Ahh ahnh bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim ordan yorum yapayım uygun olsun tabaklara su takımına uysun diye parçalayıp duruyoruz kendimizi. Hele herşeye yorum yapan insanın aldığını içine sindirmeyen elalem yüzünden strese giriyoruz

Ahh ahnh bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim ordan yorum yapayım uygun olsun tabaklara su takımına uysun diye parçalayıp duruyoruz kendimizi. Hele herşeye yorum yapan insanın aldığını içine sindirmeyen elalem yüzünden strese giriyoruz
:) anladimda takmayin bu kdr hepsi eskiyo valla:)

bende karacadan aldim evliliğim 2 yil olacak ama bir defa kullandım sadece... cok begenerek almistim

Avm ler mağazalar zebil gibi çatal kaşık bıçak satıyor. Birde anneler günü yaklaşıyor .kampanyalar da vardır. Günlüğüm Ar-yıldız çok memnunum hatta misafir gelince genelde kullanırım misafirlik karaca. Onlarda çok şık.

gezip bakmak lazım. bazen aynı markanın iki farklı ürünü arasında bariz kalite farkı oluyor. dokunup, ağırlığını anlayıp öyle emin olabilirsiniz.

Back
X