Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kafayi yiyosunki:)Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
tek derdiniz bu olsun.. benim ki Hisar.. gayet memnunum..Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
Aslında tabak çanak züccaciye işleri işin en zevkli kısmı benceNiye kafayi yiyosunki:)
Ahh ahnh bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim ordan yorum yapayım uygun olsun tabaklara su takımına uysun diye parçalayıp duruyoruz kendimizi. Hele herşeye yorum yapan insanın aldığını içine sindirmeyen elalem yüzünden strese giriyoruzNiye kafayi yiyosunki:)
Karaca’ya baktım ama emin olamadım tekrar göz atacağımMarka vermek yasak mı bilmiyorum ama Benim kaşık setim Karaca çok memnunum modeli güzel .
Kararsızlıktan bi sürü marka var ve hiç bi fikrim Yok çokta zamanım yok almak için karar vermeliyim :)))Niye kafayi yiyosunki:)
Ayıp olurmuş öylee. Pehh :/ yer kaplamaktan ve para harcatmaktan ibaret adetleri sevmiyorum yaMisafirlik! Çatal kaşık takımına dünyalar kadar para verip kenara atmayın lütfen.
Kendiniz için alın, çatır çatır da kullanın. Misafir sizin takımınızla yesin.
Diğerleri var çatal kaşık bıcak eksikÇok kampanya var şimdi paket halinde tabak çatal tencere seti bir veriliyor. Öyle bir şey bakabilirsiniz. Bayağı kolaylık. Ben altı yıl önce almıştım günlük takımlar da hediyeydi.
Günlüklerim benimde hisartek derdiniz bu olsun.. benim ki Hisar.. gayet memnunum..
Benim de karaca 5 senedir keyifle kullaniyorum gayet memnunum.Karaca’ya baktım ama emin olamadım tekrar göz atacağım
Bence marka çok fark etmiyor iyi kalite çelik olsun yeter. Ben ilk görüp beğendiğim modeli öylesine almıştım paketti zaten. Hala paril paril parlıyor. Makinede yıkıyorum üstelik.Diğerleri var çatal kaşık bıcak eksik
:) anladimda takmayin bu kdr hepsi eskiyo valla:)Ahh ahnh bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim ordan yorum yapayım uygun olsun tabaklara su takımına uysun diye parçalayıp duruyoruz kendimizi. Hele herşeye yorum yapan insanın aldığını içine sindirmeyen elalem yüzünden strese giriyoruz