çeyiz yerleştirilen evimizde kayınvalidem düğüne kadar kalacak.Bu durumda ne yapmalı?

bravo valla senin düşüncelerini çok beğendim canım.çok güzel ve olgunlukla düşünüyosun en azzından öyleye benziyo.saygıda kusur etme belki ısınamayabilirsin olabilir ama eğer bi saygısızlığını görürlerse zaten içinde de fesatlık barındırırlarsa yüzüne hemen yapıştırırlar ay ben sanki yaşamışım gibi konuştum.Aman Allah korusun.o kadar çok şey okuyorz ki burda.Düğününe az kalda Allah bir ömür beraber mutlu yaşatsın.Onun da bi yolu bulunur elbet

Aman başka kimse yaşamasın bu durumu.Ufak birşey ama ne kadar üzüyor, yıpratıyor insanı...
İyi dilekleriniz için teşekkürler...:)

Karşı tarafın bunu teklif etmesi bile yanlış bence çok saçma :26:

kesinlikle çok saçma.benzer şeyleri yaşayanlar anlatırdı da inanamazdım...mobilya alışverişinde, takı, gelinlik alışverişinde falan...çok ayıplardım dilimi ısırırdım..

ki bahsettiğim insanlar gerçekten iyi ve cahil olmayan insanlar...evlenirken yetiştiğimiz tardan, görgüden farklı insanlarla evlenince ister istemez yaşıyoruz işte böyle mantıksız, saçma sapan şeyler...Normalde kesinlikle istemiyorum bu durumu inat eder dediğimi de yaptırırdım ama bu sefer fena kriz çıkar diye endişeleniyorum...

Eşin birşey demiyor mu

canım düğüne 2-3 hafta var diyorsun nacizane şöyle bir fikrim var:mobilyalar gelsin evine çeyizinide düğüne 4-5 gün kala yerleştirsen olmazmı.mesela ben istanbuldan izmire gelin geldim ve düğünden sadece 1 gün önce çeyizlerim geldi ve yerleştirdik:)evet biraz zor oluyor ama hem sen üzülmezsin hemde kayınvalidenden dolayı nişanlınla sıkıntı yaşamazsın.bu arada Raabim tamamına erdirsin Hayırlı mutlu bir yuva olun ..

yaşadıklarımı hatırladım.. aynı durumla bende karsılaştım.. ve bu yüzden ayrılık derecesine geldik acayip kavgalar cıktı.. senin yine bir kişiymiş bende 4-5 kişiydi... herşeye he dersen senden iyisi olmaz, bi şeye itiraz edincede senden kötüsü olmaz..
cok severek tuttugumuz bu evi sırf bu olay yüzünden, düğünden önce kalındı el değdi diye hala benimsemiş degilim 2 seneye yakın evli olmama ragmen.. hatırladıkca hala içim sızlıyor..kötü bişey.. özel olmalıydı herşey önce benim elim degmeliydi, büyüsü bozulmamalıydı ama oldu bir kere işte.. başka eve gecersek eger ya da günün birinde kendi evim olursa kimseye bişey yaptırmam herhalde.. herşeyini ben yapcam :) içimde kalan cok şey oldu.. seni cokkk ama cooookk iyi anlıyorum lakin yapacak bişey yok arkadasım kabul etmekten baska.. yoksa olaylar büyüyor maalesefff.. Allah sabır versin sanada

ben olsam ben de istemezidim
ama böyle bir durumda olmazdı benim eşim Allah razı olsun bu konuda benle hem fikirdir.
bekar evinde kalmasına rağmen yatak geldikten sonra yatağımızda bile yatmadı annesi de kalmaya falan gelmedi.
eşini ikna edemediğin sürece bişey yapamazsın canım.
kç validenle sen direk konuşma sakın. belki annenele annesi konuşabilir.
eşine de sen çekiniosan annelerimiz konuşsun bi dersin.
ne diyim Allah kolaylık versin.
zıtlaşıp da güzel günlerini rezil etme ama benden söylemesi

bende istemezdim boyle bir seyi...

damadın kaldıgını duymustum ama bu kadarıda fazlaymıs biraz

sözlümün bile kalmasını istemezdim ben aslında herseye ilk birlikte dokunmak icin ne bilim gelin evi özeldir, ama mecburi bir durum varsa sadece eşim kalabilirdi onun dısında kimseyi istemezdim

ama şimdi zıtlasırsan da problem cıkacak nişanlının yanında olmayısı cok kotu olmus

sen anlattınmı tatlı dille bak hayatım bole bole ben herseyin ozel olmasını istiorum ilk bizim elimiz dokunsun istiorum bu hayallerle aldım herseyi bir omur icimde kalacak yoksa falan diye

yani ayrıca belki batıl bi inancın falan var yani olamaz mı bende sözüm kesilirken vardı mesela yuzugu evlilik hayatı süper giden karısına deli gibi asık olan dayım kessin istemiştim, onun eli ugurlu gelcekmiş gibi bir inancım vardı ille de o kescek diye diretmiştim..

oluyo bole seyler

nie bole anlayssızlık yapıo ki

Son düzenleme:
kesinlikle haklısın tatlım ayrıca bunu kaynananın düşünmesi lazım deme yani çok saçma gelin girmeden evde kalınması düğüne kadar el sürülmemesi lazım en uygunuda böyledir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…