eşinin annesi neden o evde kalıyo ben anlamadım
kayınvaliden ayrı şehirdeyse eğer fedakarlık yapılabilir ama eğer aynı yerdeyse ben de kalmasını istemezdim kimsenin açıkçası
Çok karşılan bir durum bu. Yani ben çok duydum. Çoğu mecburiyettendi, sorun etmediler. Ama sizinki keyfiyete kaçıyorsa dillendirin tabii.
yani bi dakka şimdi.sizin eviniz ile kayınvalidenizin evi aynı şehirde mi yoksa arada çok uzaklık var da mecburiyetten mi kalıyo.Eğer aynı şehirdeyse hiç gerek yok bende istemeyebilirdim.eğer ayrı şehirdeyseler orda bi düşünmek lazım şimdi kalma etme dersen alınırlar belki evet.Ama bende daha kendi evime girmeden bu annesi de olsa başkası da olsa üzülürüm ve içim biraz buruk olur.
Bence senin yerine yakın bir akraba yada nebileyim çeyiz yerleştirmeye gidenler annen teyzen vs. söylesin, yeni gelin evindede kalınırmıymış canım şeklinde...
Valla benden söylemesi, benim mobilyalarım eve geldiğinde eşimin akrabaları görmeye gelmişler bende işteyim haberim yok ki henüz eşylarda yerleştirilmemiş,çoluk çocuk doluşmuşlar, o çocuklar cips çikolata yemiş yağlı parmaklarıyla heryere ellerini sürmüşler paketleri açmışlar falan da falan, çok sinir olmuştum ama olan oldu malesef...
Ben mesela eşime bile ev yerleştikten sonra kalman uygun değil demiştim, Allahtan izine çıkmıştıda kimse kalmadı...
Teşekkür ederim...seni anliyorum, sonucda ozel bi durum insan ilk defa evleniyor hersey ozel olsun istiyor.Ama yorumlarda denildigi gibi eger ayni sehirde yasiyorsaniz kalmasi cok sacma ama uzak bi sehirde akliyorsa belki biraz alttan alabilirsin. Ama her ne olursa olsun sonuc surda dugunune 2-3 hafta kalmis.Hicbisey icin canini sikmaya degmez.Saglik olsun deyip bosver artik.
Umarim hersey gonlune gore olur,simdiden mutluluklar...
evde yapılcak iş olurmuş.mesela banyoda küçük bir tadilat yapılacak.onu bahane etti başta.ben de madem öyle çeyiz yerleşmeden o tadilat işi yetişirse yapılsın yetişmezse ben başında dururum gerekirse veya düğünden sonra yaptrırız dedim.aciliyeti olan bi durum yok ortada.duşakabin yapılacak da...
Olay şu ki ben annemle yerleştirdikten sonra kayınvalidem böyle türlü bahanelerle kalmaya devam edecekmiş..(kendi evi 3 saat uzaklıkta başka bir ilde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?