2-3 hafta sonra düğünümüz var. Nişanlım ailesinden farklı bir şehirde çalışmaya başladığı için birsüre bekar evinde kaldı.Bir süre önce evleneceğimiz için daha güzel bir ev tuttuk ve nişanlımla daha önce aldığımız birtakım eşyalarımızı kayınvalidemle ve nişanlımla taşıdık. Yakın zamanda evimizi yerleştireceğiz.Mobilyalarımızla aynı gün çeyizlerim gidecek. Çeyizlerin gittiği gün ben de annemle birlikte evimizi yerleştirmeye gideceğiz.Buarada kayınvalidem de o evde kalıyor şuan, nişanlıma yardım için. Ancak sorun şu ki ben çeyiz yerleştikten sonra o evde düğünden önce nişanlım harici kimsenin kalmasını istemiyorum. Özene bezene hazırladığım çeyizlerimin düğünden önce ve ben daha gelin evine gelmeden mahremiyetinin korunmasını istiyorum. (kimsenin zarar vereceğinden falan da değil) Ancak kayınvalidem ısrarla çeyiz yerleştikten sonra bile o evde kalmak istiyor. İyi biridir ama dsaolsun böyle şeyleri pek düşünemiyor..Düğünden önce özenle yerleştirilen çeyizlerin içinde oturmakdan rahatsızlık duymuyor saolsun.Uygun bir dille bu düşüncelerimi nişanlımla paylaştım ama o da bu durumu anlayabilmiş değil...
Çeyiz yerleştirilen evimizin düğünden önce bnm için özel olduğundan, düğünden önce orada kalınmasını istemediğimden bahsettim. Düğünden sonra başımın üstünde yerleri var ama bu durum bence çok hassas. Özene bezene çeyiz yerleştirilen eve gelin girmeden kayınvalidenin kalması çok itici bir durum bence..
Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Çok mu şey istiyorum. Sizde nasıl oldu? Böyle şey gördünüz mü?
Çeyiz yerleştirilen evimizin düğünden önce bnm için özel olduğundan, düğünden önce orada kalınmasını istemediğimden bahsettim. Düğünden sonra başımın üstünde yerleri var ama bu durum bence çok hassas. Özene bezene çeyiz yerleştirilen eve gelin girmeden kayınvalidenin kalması çok itici bir durum bence..
Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Çok mu şey istiyorum. Sizde nasıl oldu? Böyle şey gördünüz mü?