benc eilk iş agır olanlardan basla ya da hepsini topluca al taksitle öde ama sana diyim çoğu şeyi niye almışım ki oluyorsun onlara dikkat et çeyiz setleri mantıklı elektronikleri son aylarda al garanti içinÇeyiz neyden almaya başlasak ufak tefek şeylerden mi başlasam yoksa bi yemek takımı falan taksidine mi girsem 1 yıl kadar bir surem vardir herhalde
Mağazalarında da oluyor çok nadir sadece online mağazaya özel indirm yapıyorlar ama genelde mağazalarda da aynısı var :)Kizlar Madame Coco ve English Home da surekli indirimler oluyor zaten biliyorsunuzdur da bu indirimler sadece internet sitesinde mi var acaba?
Kargoyla ugrasmak istemiyorum magazalarina gitsem ayni indirimler orda da olur mu acaba? Bileniniz var mi?
Gozume bir kac bir sey kestirdim almak istiyorum hem yanilma payi da olmaz gidip gorup alayim diyorum.
Mağazalarında da oluyor çok nadir sadece online mağazaya özel indirm yapıyorlar ama genelde mağazalarda da aynısı var :)
sağol canım hemen bakıyorumHepsiburada da tüm mutfak ürünleride kargo bedava arkadaşlar
Kızlar bugün bi çeyiz seti aldım uygun fiyata. Ben daha önce granit seti almıştım, ama çeyiz paketinin içerisinde de falez'in 7 parça granit seti var. Bikaç arkadaşım da varmış memnunuz dediler falez'in granitinden ama ben evimde kalabalık istemediğim için satmak istiyorum. Yeri burası mı yasak mı bilmiyorum ama çeyiz için granit tencere seti arayanlar olabilir diye buraya yazayım dedim, set bu;
http://www.falezstore.com/Granitec-Tencere-Seti-Krema-7-Parca,PR-403.html
Daha teslim edilmedi bana çarşamba günü gelicek, hiç kullanmadan geldiği gibi faturasıyla garantisiyle yollayabilirm, ilgilenenler özelden yazabilir
ben internetten almadım, ankamall lively mağazasından çeyiz paketi içerisinde aldım, ürünü göstermek için internet linkini koydum sadece :)BirKulunuCokSevdim Mağaza ve internetteki fiyatı aynıydı
Sonra iade ila ilgili actiginiz konuyu gorunce anladim .s
Ben magaza gezme asamasina gelmedim. Samsunda yasiyorum, ankaraya gidince bakacagim insallah. Bu bahsettigim kampanyayi da sadece netten gordum