Çeyiz sorunu...

yenigelincik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
163
63
Merhaba kizlar ya arastiriyorum arastiriyorum bir turlu bulamiyorum. Ceyizlerini susleyenler varsa yardimci olsun ya hani beyaz kağitlar varya onlari nerden buluyorsunuz delirecem ya :KK51:bu kagitlardan
çeyizler.JPG

Ambalaj malzemesi satan yerlerde vardır yada büyük kırtasiyelerden gidip alabilirsin ama bu kadar ugrasmaya degmiyor eve gidince çöp çıkıyor bol bol birde içinde ne oldugu görünmedigi için tam curcunaya dönüşüyor Allah sabır versin

Bence hiç gerek yok. Benimkilerin geneli hunçlarla taşındı. Gerisi kendi kolisindeydi zaten.

Ama ille de beyaz-kırmızı kombini olsun diyorsan ozalit baskı yapan kırtasiye veya matbaalarda bulabilirsin.

Kiz ben ne bileyim :KK70:internetten arastirdim hosuma gitti. Dedim bulabilirsem bende alaym bende yapayim bari :-) icinde ne olduğunu bilmek icinde yazilar yaziliyor şöyle
çeyizlerim_bayanbilmis-3-1024x768.jpg
çeyizlerim_bayanbilmis-3-1024x768.jpg
blog3.jpg

Allahım süslemeyi geç çeyizim bile yoktu. Olan iki parça yorgan da hurçlarda götürdük. o_O
Bence de bunlar anca çöp çıkarır sonradan. Bunlara harcayacağınız emek ve parayı evinize harcarsınız.

Süslemek hiç aklıma gelmedi
Çoğu kendi kolisindeydi
Diğer şeyleri de annemler aynı renk hurçlar alıp düzenledi
Ben çalışıyordum bi pazar ahanda çeyizin gidiyo dediler baktım fena değillerdi :KK53:
Ben zaten nasıl evlendim ona da şaşıyorum, hiç böyle şeylere ilgim yok

Benim de yaa. Koydum vakumlu poşete verdim kargoya. Kimse gormedi bile :KK53:

benim hevesim yok bu tarz seylere gereksiz geliyor ama herkes farkli sonucta ozeniyorsaniz uapin kesin sonra ayrintilari düşünüp keşke şöyle yapsaydim demeyin diye :)

X