Çeyiz setim nasıl :)

gizembusra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
1.178
1.261
Kızlar ceyiz setimi korkmazdan tercih ettim inşallah güzel çıkar :) yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-19-08-54-36.png
    Screenshot_2017-02-19-08-54-36.png
    200,4 KB · Görüntüleme: 135
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 130
  • 209560729_tn120_0.jpg
    209560729_tn120_0.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 133
Kızlar ceyiz setimi korkmazdan tercih ettim inşallah güzel çıkar :) yorumlarınızı bekliyorum
Çok güzel ve kaliteli bir marka seçmişsin bence, modellerini de kendi zevkine göre seçip beğendiğine göre geriye güzel günlerde mutlulukla kullanmak kalıyor :KK66: Korkmaz çelikte en iyi markalar arasında, genelde hep güzel yorumlar yapılmış hakkında.

Çok güzel ve kaliteli bir marka seçmişsin bence, modellerini de kendi zevkine göre seçip beğendiğine göre geriye güzel günlerde mutlulukla kullanmak kalıyor :KK66: Korkmaz çelikte en iyi markalar arasında, genelde hep güzel yorumlar yapılmış hakkında.
Teşekkürler canım inşallah yemek takimindada öyledir bazılarının desenleri siliniyor falan diye duymuştum bide bi arkadaşım korkmazin tabak desenleri çok kötü fln demişti oysaki ben gümüş siyah desenlerinden dolayi şık duruyor diye bu modeli çok beğenerek aldım kıskandığı için söylüyor olabilirmi acaba :KK70: :KK70:

Teşekkürler canım inşallah yemek takimindada öyledir bazılarının desenleri siliniyor falan diye duymuştum bide bi arkadaşım korkmazin tabak desenleri çok kötü fln demişti oysaki ben gümüş siyah desenlerinden dolayi şık duruyor diye bu modeli çok beğenerek aldım kıskandığı için söylüyor olabilirmi acaba :KK70: :KK70:
Her markayla ilgili iyi kötü eleştiriler olabiliyor, biraz şans meselesi sanırım. Arkadaşın belki gerçekten desenlerini beğenmiyordur, o yüzen kötü demiştir, bu o markanın kalitesinin kötü olduğu anlamına gelmez, bu biraz zevk meselesi kuzum, kişiden kişiye değişebilir, benim ayılıp bayıldığıma, bir sürü para verip aldığıma başkası burun kıvırabilir. Önemli olan senin severek içine sinerek alman. Sevdiğinle beraber ağız tadıyla kullanırsın umarım :KK66:

Tencere takımınız benim hiç düşünmeden alacağım bi takım korkmaz çelikte çok iyidir ama elektronikte ve tabakta tercih edeceğim bi marka değildir. Bunuda kötüdür diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın diğer ürünlerde tercih edilecek daha iyi markalar var.. Her markada çok fazla sikayet var ama bazılarida gercekten kullanici hatasi Arkadaşınız da muhtemelen benim gibi düşünüp yorum yapmıştır. Güzel günlerde kullanın..

Desenler bana da hitap etmedi malesef, arkadaşın kıskandığı için söylememiştir ona da hitap etmedi belliki...
Zevk meselesi...

Ama Korkmaz çeliklerinden memnun kalacaksın onda eminim...

X