Ceyız seren yok mu? Yardım.............

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
ARKADASLAR CEYIZ SERMEK ISTEMIYORUM AMA ANNEM ILLA SERMEK İSTIYOR BENDE BIRAZ SUSLU DEGISIK OLSUN ISTEDIM BOYLE YAPANLAR VARSA FOTOLARI EKLEYEBILIRLERSE COK AMA COK SEVINIRIM.............ohaoldumsmile

ÇEYİZ SERME BNM FİKRİM TABİİ MİLATTA KALDI... BEN SERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM. HEPSİNİ günlük nasıl kullanacaksam öyle yerleştireceğim.

bende sermeyi düşünmüyorum. Açıkcası mantığıma aykırı geliyo yani zaten düiğünden sonra eş dost geliyo. ne gerek var insanların kermes gezer gibi evimi gezmesine :)

bizim adetlerimize göre çeyiz kız evinde serilir. düğünden birkaç hafta önce çeyiz göndermeden önce son hazırlıklar yapılırken bir gün bütün çeyizlikler çıkartılır ve yakınlara haber verilir, görmek isteyen hediyesiyle gelir bakar. ama sonradan toplaması resmen işkence. herşeyi tek tek kaldır, kutula...

ya kizlar acaba bende öyle bisey olacakmi hic bilmiyorum

ben yurt disinda yasiyorum

türkiyeye yerlesicem

ceyiz kiz evinde seriliyorsa kiz evim olmayacak yani : ))

ama bende serme taraftari degilim pek aslinda

ya kizlar acaba bende öyle bisey olacakmi hic bilmiyorum

ben yurt disinda yasiyorum

türkiyeye yerlesicem

ceyiz kiz evinde seriliyorsa kiz evim olmayacak yani : ))

ama bende serme taraftari degilim pek aslinda

kiz evinde degil kendi evinde canim
ama sacma elaleme ne benim ceyizimden
bakmasinlar

bende sermicem çeyiz
o kadar şeyi sercem sonra
evlendiğimin ilk günleri bana kalcak
işin yoksa topla mafoldumben
en güzeli bana göre kullanacağın şekilde yerleştirmek..

ya bızde o oyle bı adet var annem de ılk benı evlendırdıgı ıcın yapmak ıstıyor bende kıramıyorum annemın evınde olcak kendı evıme sermıycem zaten arkadaslar....

her durumda gerçekten çok fazla zahmet ve emek verilmesi gereken bir şey çeyiz serme ama annen heveslendiyse yapılacak. bizim bütün kızlarda çeyiz serme yapıldı, benim çeyizimde serilecek. bizimkiler çok önem verirler böyle şeylere çünkü...

ARKADASLAR CEYIZ SERMEK ISTEMIYORUM AMA ANNEM ILLA SERMEK İSTIYOR BENDE BIRAZ SUSLU DEGISIK OLSUN ISTEDIM BOYLE YAPANLAR VARSA FOTOLARI EKLEYEBILIRLERSE COK AMA COK SEVINIRIM.............ohaoldumsmile

kız kardeşimin çeyizi serdik resimlerine bakabilirsin kendi el emekleriniz bölümünde kardeşimin çeyizi başlıkta inş begenirsin fikir olur sanada mutluluklar....

ohoo cok uzun is.. aslinda disardan bakinca ne güzel ama onlari toplamasi var..
ben sahsen düsünmüyorum..

Bende evlenirken sermedim serdirmedim de başkasına ne göstercem gelen evimde görsün çok merak ediyosa dedim geçtim :1:

Back
X