- 28 Ocak 2009
- 34.330
- 57.424
- 1.123
bordoyu beğendim onu aldım, saçma bulmanız sizin fikriniz
Arkadaşım yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum bilmedigim için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bordoyu beğendim onu aldım, saçma bulmanız sizin fikriniz
modanisadan geçen hafta aldım
fiyonklu deyince gözlerim parladı birden :)))
aşağıya link atıyorum inşallah işine yarar
Fiyonk Detaylı Ferace mda019 - Bordo - Tutku Ferace
Arkadaşım yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum bilmedigim içinben de kapalıyım ben hep tunik kullanıyorum resimlerdeki feraceler elbise niyetine mi yoksa pardesü olarak mı kullanıyorsunuz yani feracelerin altından pantolon yada etek türü giysi giyiyormusunuz bilmedigim için soruyorum umarım yanlış anlamazsınız.Bu arada almış oldugunuz ferace çok güzel özellikle rengine ve fiyonklarına bayıldım.
![]()
Arkadaşım yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum bilmedigim içinben de kapalıyım ben hep tunik kullanıyorum resimlerdeki feraceler elbise niyetine mi yoksa pardesü olarak mı kullanıyorsunuz yani feracelerin altından pantolon yada etek türü giysi giyiyormusunuz bilmedigim için soruyorum umarım yanlış anlamazsınız.Bu arada almış oldugunuz ferace çok güzel özellikle rengine ve fiyonklarına bayıldım.
![]()
Ben de Hüma Sultan'dan almıştım,Mevlana modeli diye geçiyor.Ama benim aldığımdan kalmamış.
Ferace, 2013 Ferace Modelleri ve Ferace Fiyatları ? Modanisa.com
Allah güle güle giymek nasip etsin.![]()
Canim Mevlana modeli su alti elbise gibi baya acilan, beli oturanlardan mi? Yeni sayilir kapanmam da hala cok bilmiyorum bu tabirleri. :) Benim dedigimdense cok seviyorum o modelleri. Ben de oyle almayi dusunuyorum ferace. Dumduz inenleri sevmiyorum.
![]()
O zaman Mevlana modeli istedigimi belirteyim cok seviyorum o tarz kesimleri. :)
Denemen gerekiyor diyen arkadasim; onceki mesajlarimdan birinde belirtmistim. Ilk maasla hediye almak istiyor erkek arkadasim. Ve farkli sehirlerde oldugumuz icin birlikte secip deneyip almamiz mumkun degil. Hevesini de kirmak istemiyorum. Mustakbel gorumcemle birkac santim boy farkimiz haric vucut olculerimiz tutuyor. O mankenlik yapacak fotograflayip gosterecekler bana. :) isime de geliyor bu sekilde. Kapaliligim yeni sayilir pek beceremiyorum alisveris isini. Onlar hep birlikte benim adima secip begendiriyorlar ki cok iyi tanimislar beni ki neyi begenecegimi cok iyi biliyorlar. :)
Ama yine de her ihtimale karsi burada da olan markalardan birinden alacaklar ki beden skintisi olursa degistireyim.
neden yanlış anlayayım estagfirullahArkadaşım yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum bilmedigim içinben de kapalıyım ben hep tunik kullanıyorum resimlerdeki feraceler elbise niyetine mi yoksa pardesü olarak mı kullanıyorsunuz yani feracelerin altından pantolon yada etek türü giysi giyiyormusunuz bilmedigim için soruyorum umarım yanlış anlamazsınız.Bu arada almış oldugunuz ferace çok güzel özellikle rengine ve fiyonklarına bayıldım.
![]()
neden yanlış anlayayım estagfirullah
feracenin kumaşı pardesulara göre tiril tiril, insanı sıkmıyor terletmiyor
en çok umredeyken işime yaramıştı
eğer dışardaki işim kısaysa ve feracemi çıkarmak durumunda kalmayacaksam (ev gezmesi yada ziyaret gibi) altına askılı bluz, etek giyiyorum .feraceyi elbise olarak kullanmadım hiç. ben daha çok pardesu gibi kullanıyorum alta giydiğim kıyafet ayrı, ama kullanmak istersen kullanıma uygundur
bende fiyonklarına bayıldığım için aldım canım
bu arada feracemin rengi kırmızıdan ziyade bordo canım.
Eki Görüntüle 774607 Eki Görüntüle 774607
tesekkür ederimAyyy cok ciciymis bayildim..gule gule giy. Hakim yakayi da cok severim. Bu aklimda bulunsun bu tarz alabilirim. Lacivert istiyorum. Yada kot. Ikisi de kullanisli renkler.
Güzel günlerde giy kardeşim.![]()
tesekkür ederim
inşallah gönlünce birşey bulabilirsin
ben beğendim gayet şıkKuşağı Fiyonklu Mevlana Model Ferace 159 - Lacivert - Hüma SultanŞu nasıl kızlar? Lacivert yada kot istiyordum zaten. Bunun başka markada kotunu bulabilirsem alırım. Yoksa lacivertini sevdim. :44:
renk çok güzel. zarif ve şık. keşke şu kolda o süsleme olmasaydı sanki. ama olsun. beğendim yinede. güle güle giyin.neden yanlış anlayayım estagfirullahferacenin kumaşı pardesulara göre tiril tiril, insanı sıkmıyor terletmiyoren çok umredeyken işime yaramıştıeğer dışardaki işim kısaysa ve feracemi çıkarmak durumunda kalmayacaksam (ev gezmesi yada ziyaret gibi) altına askılı bluz, etek giyiyorum .feraceyi elbise olarak kullanmadım hiç. ben daha çok pardesu gibi kullanıyorum alta giydiğim kıyafet ayrı, ama kullanmak istersen kullanıma uygundur
bende fiyonklarına bayıldığım için aldım canım
bu arada feracemin rengi kırmızıdan ziyade bordo canım.Eki Görüntüle 774607 Eki Görüntüle 774607
koldaki fiyonklar bana da abartı geldi ama çıkartmadım henüzgüzel temenniniz için teşekkür ederimrenk çok güzel. zarif ve şık. keşke şu kolda o süsleme olmasaydı sanki. ama olsun. beğendim yinede. güle güle giyin.
Tesekkur ederim. :) Bunu, yada herhangi bir markanin buna en cok benzeyenini alacagim. Kararimi verdim.ben beğendim gayet şık
renk çok güzel. zarif ve şık. keşke şu kolda o süsleme olmasaydı sanki. ama olsun. beğendim yinede. güle güle giyin.