• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ferace konusunda fikirlere ihtiyacim var hanimlar...

bordoyu beğendim onu aldım, saçma bulmanız sizin fikriniz

Arkadaşım yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum bilmedigim için:17::17:ben de kapalıyım ben hep tunik kullanıyorum resimlerdeki feraceler elbise niyetine mi yoksa pardesü olarak mı kullanıyorsunuz yani feracelerin altından pantolon yada etek türü giysi giyiyormusunuz bilmedigim için soruyorum umarım yanlış anlamazsınız.Bu arada almış oldugunuz ferace çok güzel özellikle rengine ve fiyonklarına bayıldım.:3::3:

Arkadaşım yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum bilmedigim için:17::17:ben de kapalıyım ben hep tunik kullanıyorum resimlerdeki feraceler elbise niyetine mi yoksa pardesü olarak mı kullanıyorsunuz yani feracelerin altından pantolon yada etek türü giysi giyiyormusunuz bilmedigim için soruyorum umarım yanlış anlamazsınız.Bu arada almış oldugunuz ferace çok güzel özellikle rengine ve fiyonklarına bayıldım.:3::3:

Canım bazı arkadaşlar pardesü de demiş. Benim aldığımdümdüz,hiçbir detayı yok.Sadece bir kurdela kemeri var. Ayak bileklerimin çok az üstünde.Pantolon da giyiyorum,kolsuz da giyiyorum içine.:34: Renkli olanları ben de sevmiyorum,ayrıca elbise gibi de giyebilirsin yani.

Pardesu olarak giyiliyor. Ama durusu elbiseye benziyor. Kumasi da daha hafif oldugu icin daha rahat. Yani giyiliyor altindan kiyafet. :)

Ben de Hüma Sultan'dan almıştım,Mevlana modeli diye geçiyor.Ama benim aldığımdan kalmamış.:50:

Ferace, 2013 Ferace Modelleri ve Ferace Fiyatları ? Modanisa.com

Allah güle güle giymek nasip etsin.:34::16:

Canim Mevlana modeli su alti elbise gibi baya acilan, beli oturanlardan mi? Yeni sayilir kapanmam da hala cok bilmiyorum bu tabirleri. :) Benim dedigimdense cok seviyorum o modelleri. Ben de oyle almayi dusunuyorum ferace. Dumduz inenleri sevmiyorum.

Canim Mevlana modeli su alti elbise gibi baya acilan, beli oturanlardan mi? Yeni sayilir kapanmam da hala cok bilmiyorum bu tabirleri. :) Benim dedigimdense cok seviyorum o modelleri. Ben de oyle almayi dusunuyorum ferace. Dumduz inenleri sevmiyorum.

Semazenlerin kıyafetinin altı gibi düşün canım,evet açılan.:34:

canım farece pardesüden daha ince tam yazlık yani be içine etekte pantolonda giyebiliyosun ve gercekten çok güzel oluyo ve çok rahat eger ben hamile olmasaydım alacaktım.

ve fikir soran arkadaşa feraceyi deneyerek almasını tavsiye ederim çünkü feracelerin bazen kesimleri farklı oluyo ve gercekten alacaksan sadece bişey al be arkadan kurdeleli feraceler falan güzel duruyo gecen bi tanıdıhım almış çok begendim sade ama ince detaylarla müthiş bişeydi

Ayrica buna ferace degil parduse deniliyor burada denilen arkadasa sesleniyorum. :) Fotograftan oyle gozukmus olabilir ama kumas yapisi falan cok farkli feraceyle pardusenin. Ferace daha elbise gibi, daha rahat giyilecek ve daha salas tarzda oluyor. Aslinda ferace hep siyah olur ama artik moda oldugu icin her rengi her cesidi oluyor. O yuzden parduseye benzetiliyor biraz ama esasen cok farkli. Neticede ikisi de dis kiyafet gerci. :)

Teşekkür ederim kızlar sayenizde yeni bir bilgi daha ögrendim.

O zaman Mevlana modeli istedigimi belirteyim cok seviyorum o tarz kesimleri. :)

Denemen gerekiyor diyen arkadasim; onceki mesajlarimdan birinde belirtmistim. Ilk maasla hediye almak istiyor erkek arkadasim. Ve farkli sehirlerde oldugumuz icin birlikte secip deneyip almamiz mumkun degil. Hevesini de kirmak istemiyorum. Mustakbel gorumcemle birkac santim boy farkimiz haric vucut olculerimiz tutuyor. O mankenlik yapacak fotograflayip gosterecekler bana. :) isime de geliyor bu sekilde. Kapaliligim yeni sayilir pek beceremiyorum alisveris isini. Onlar hep birlikte benim adima secip begendiriyorlar ki cok iyi tanimislar beni ki neyi begenecegimi cok iyi biliyorlar. :)
Ama yine de her ihtimale karsi burada da olan markalardan birinden alacaklar ki beden skintisi olursa degistireyim.

O zaman Mevlana modeli istedigimi belirteyim cok seviyorum o tarz kesimleri. :)

Denemen gerekiyor diyen arkadasim; onceki mesajlarimdan birinde belirtmistim. Ilk maasla hediye almak istiyor erkek arkadasim. Ve farkli sehirlerde oldugumuz icin birlikte secip deneyip almamiz mumkun degil. Hevesini de kirmak istemiyorum. Mustakbel gorumcemle birkac santim boy farkimiz haric vucut olculerimiz tutuyor. O mankenlik yapacak fotograflayip gosterecekler bana. :) isime de geliyor bu sekilde. Kapaliligim yeni sayilir pek beceremiyorum alisveris isini. Onlar hep birlikte benim adima secip begendiriyorlar ki cok iyi tanimislar beni ki neyi begenecegimi cok iyi biliyorlar. :)
Ama yine de her ihtimale karsi burada da olan markalardan birinden alacaklar ki beden skintisi olursa degistireyim.

Güzel günlerde giy kardeşim.:16:

Tesekkur ederimmm.. Daha iyileri sizlerin olsun insallah kizlar. Manevi degeri cok buyuk olacak bir de bu feracenin. :)

neden yanlış anlayayım estagfirullah :3:
feracenin kumaşı pardesulara göre tiril tiril, insanı sıkmıyor terletmiyor
en çok umredeyken işime yaramıştı
eğer dışardaki işim kısaysa ve feracemi çıkarmak durumunda kalmayacaksam (ev gezmesi yada ziyaret gibi) altına askılı bluz, etek giyiyorum .feraceyi elbise olarak kullanmadım hiç. ben daha çok pardesu gibi kullanıyorum alta giydiğim kıyafet ayrı, ama kullanmak istersen kullanıma uygundur :34:
bende fiyonklarına bayıldığım için aldım canım:16:

bu arada feracemin rengi kırmızıdan ziyade bordo canım.

$ferace.webp$ferace.webp

Son düzenleme:
neden yanlış anlayayım estagfirullah :3:
feracenin kumaşı pardesulara göre tiril tiril, insanı sıkmıyor terletmiyor
en çok umredeyken işime yaramıştı
eğer dışardaki işim kısaysa ve feracemi çıkarmak durumunda kalmayacaksam (ev gezmesi yada ziyaret gibi) altına askılı bluz, etek giyiyorum .feraceyi elbise olarak kullanmadım hiç. ben daha çok pardesu gibi kullanıyorum alta giydiğim kıyafet ayrı, ama kullanmak istersen kullanıma uygundur :34:
bende fiyonklarına bayıldığım için aldım canım:16:

bu arada feracemin rengi kırmızıdan ziyade bordo canım.

Eki Görüntüle 774607 Eki Görüntüle 774607

Ayyy cok ciciymis bayildim.. :16: gule gule giy. Hakim yakayi da cok severim. Bu aklimda bulunsun bu tarz alabilirim. Lacivert istiyorum. Yada kot. Ikisi de kullanisli renkler.

neden yanlış anlayayım estagfirullah :3:feracenin kumaşı pardesulara göre tiril tiril, insanı sıkmıyor terletmiyoren çok umredeyken işime yaramıştıeğer dışardaki işim kısaysa ve feracemi çıkarmak durumunda kalmayacaksam (ev gezmesi yada ziyaret gibi) altına askılı bluz, etek giyiyorum .feraceyi elbise olarak kullanmadım hiç. ben daha çok pardesu gibi kullanıyorum alta giydiğim kıyafet ayrı, ama kullanmak istersen kullanıma uygundur :34:bende fiyonklarına bayıldığım için aldım canım:16:bu arada feracemin rengi kırmızıdan ziyade bordo canım.Eki Görüntüle 774607 Eki Görüntüle 774607
renk çok güzel. zarif ve şık. keşke şu kolda o süsleme olmasaydı sanki. ama olsun. beğendim yinede. güle güle giyin.

Son düzenleme:
ben beğendim gayet şık
Tesekkur ederim. :) Bunu, yada herhangi bir markanin buna en cok benzeyenini alacagim. Kararimi verdim.

renk çok güzel. zarif ve şık. keşke şu kolda o süsleme olmasaydı sanki. ama olsun. beğendim yinede. güle güle giyin.

Aslinda kollardaki fiyonklar degil de onun uzerindeki dugme, tas her ne ise o biraz fazla gibi duruyor. Sadece o cikarsa tamamdir bence.

Back
X