• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Sandığı Modelleri

chikuleta

nişanlı:)
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
206
0
96
38
İstanbul
Gelin ve damadın çeyizlerini koymak için kullanılsa da, çoğu yörelerde damadı biraz terletmek içinde kullanılır çeyiz sandıkları.

ailenin en küçüğü sandığın üstüne oturur ve bir miktar para almadan ne sandığın üzerinden kalkar, ne de sandığı verir.

İşte hem çeyiz koymak hemde damat beyi biraz terletmek isteyenler için çeyiz sandığı modelleri.

sandik1600cs2.jpg

sandik1700qy2.jpg

sandikbinve1hz1.jpg

sandiklara1ru0.jpg

sdko112lz5.jpg

yeniceyizsandigi1up9.jpg

sandiklarbonve1oz3.jpg

keresenes1vl8.jpg

ceviz21uz4.jpg

( günümüzde eskitme sandıklar yerine, yeni daha modern sandıklar alınıyor artık :) modayı takip etmek isteyen gelinler için modellerimizde var tabiki. ;))
biz şu 2. - 3. beyaz olandan aldık :p )

pr_01_7828_max.jpg

pr_01_27692_max.png

deri-ceyiz-sandigi-seti-dgpun-5983.jpg

pr_01_27159_max.jpg

191g1.jpg

1010.jpg

%7B5D959D1E-0EE3-4AFC-8C87-09AEB9B5F566%7D.jpg

bende üzerinde çiçeği olana bayıldım ama ben kendime yaptıracağım üzerine deri geçirip mobilya gibi kullanacağım öyle daha güzel oluyorr:):)

şimdi çok şık çeyiz sandıkları var bence her kızın da olmalı eskilerin nostaljisini yaşatmak için. Ama ben evim ufak olduğu için alamadım.. :((( Annemin var hala arada çıkartıp bakarız içindekilere, çok güzel bir duygu...

Ya kıslar midye şeklinde kadifeden beyaz,midye çizgileri taşla işlenmiş sandık yerine kullanılabilecek büyüklükte çok şık bir şey buldum ama fiyatı 350 tl çok geldi.Sordum .O sandıkların yerine geçen,nişan bohçası koymak içinmiş.Böyle bir şeyi gören varmı daha ucuza eminönü taraflarında var mıdır acaba?

hepside birbirinden güzeller hele cicekliye bayildimzemuszemus
paylasimin icin tesekkürler canimopuyorumnanaktan

evet kızlar ben kadife kumaşla yapılmış olan sandıktan istiyorum küçük bir tanede bu işlenmiş sandıktan alcam kullanmadığım çeyizleri koycam diğerini mobilya gibi kullanacam

aaa beyaz deri olan benm nişan sandığmdan diğerleride çk şıkmşş.. :)

merhaba arkadaslar,

ben bitane sandik gördüm midye seklindeydi ama ici gözüküyordu :16:

acaba sizden gören var mi? yada resmi olan?

Back
X