• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz olayı bitti gibi... Fikirlerinizi çook merak ediyorum...

aquilegia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
27
0
86
Kayseri
Merhaba arkadaşlar...
Uzun zamandır üyeyim ve okadar çok şey öğrendim ki bu siteden anlatamam. bu öğrendiklerimle en sonunda bende mutfak araç-gereçleri üzerine olan çeyizimi aldım. Yalnız ben ne resim eklemeyi ne de birine cevap yazmayı yani hiç bişe yapmayı bilmiyorum. bana yardım edersiniz sevinirim....

sanırım şöyle oluyor resim eklemek. konuya cevap ver kısmına basınca yazı stili imgelerinin yanında ataç resmi var eklentiler oraya basıyorsun dosya ekle diyorsun orda dosyaları seç diyorsun ve yüklüyorsun.

umarım yanlış değildir.

$sinek.webp
denemek için yaptım silicem oluyo mu acaba

ay kızlar ben beceremiyorum yaa. alalı 2 gün oldu.. bide herşeyi elli sefer kutusundan çıkar koy çıkar koy artık bıktım. aldığım şeylerin resimlerini netten bulayım dedim hiç biri kopyalanmıyo... çıldırcam... neyse yarın yada diğer gün teyzeme göstercem herşeyi. ozaman resimleri çekip koyarım... hepinize ilginizden dolayı çoook tenkyuuuu.....

ben de seneye evlenmeyi düşünüyorum. bir aksilik olmazsa sürekli burayı takip ediyorum çeyiz resimleri koyanları alanları. Benim henüz hiçbir şeyim yok bir süre para biriktirip sonra toplu olarak almayı düşünüyorum.. Yada bilmiyorum parça parça da olabilir.. merakla bekliyoruz o zaman ekleyince yorumları okusun. ayrıca hayırlı olsun..

Arkadaşlar daha öncede demiştim... akrabalar filan gelirse açarım kutuları çekerim resimleri ve öyle eklerim. Ama 2 kere biri teyzeme biri ablama açıp gösterdim. Hatta bin saat yorum bile yaptılar. Ama bennn unuttum resim çekmeyi... bnede sitelerden aradım taradım kopyalanmayanlarıda print screen ile kopyalayıp ekledim. şimdi ekliyorum resimleri tek tek bakın bakalım beğenecek misiniz?$5. jumbo 6700 cayseti.webpEki Görüntüle 249008 Eki Görüntüle 249009 $8. fissler düdüklü 6 lt.webp$9. moneta seramik tava seti (ceramica_01).webp$Fame Kitchen UN-1401480 Çift Katlı 7 Parça Cam Hazneli Paslanmaz Çelik Bahar.webp$Homend 1103 Flowmotion Ütü.webp$Homend Handmaid 1901 Blender Set.webpATTACH=CONFIG]249003[/ATTACH]$2. berf günlük.webpEki Görüntüle 249005

Eklentiler

• $1. Winterbach.webp
    $1. Winterbach.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 421
  • $4. jumbo 12 kişilik (9200 model mat) çatal kaşık bıçak seti.webp
    $4. jumbo 12 kişilik (9200 model mat) çatal kaşık bıçak seti.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleme:
ayy çıldırcam bi düzenli ekleyemedm resimleri ya... ben en iyisi tek tek atayım ve açıklamalarını tek tek yazayım :)))

Back
X