• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Nasıl Gönderilir?

ben hiç gormedim bole ceyiz cıktıgını kolilerle hurclarla cıktı hep gorduklerm hiç bi susleme yapılmamıstı yani ama bole kurdele filan guselmiş yaaa :lepi: Hosuma gitti bende mi yapsam kiii kaydirigubbakcemile3

yap tabiki canım hoş bi görüntü oluyor sonra herkes diyo nekadr özenmişler çeyizlerine diye kulağına gelince hoş oluyor birde eger uzak bir ile gelin gideceksen mutlka kolile ve öyle süsle çogu kişide tüllerle üzerine güllerle süslüyr yani sende öle yap mutlaka

canım tanıdığın mimar falan varsa onların proje kağıtları oluyorr yada bu matbacılarda yada proje çıkaran fotokobicilerde bulabilirsin kocaman kağıtlar ben ordan aldım sende ordan temin edebilrsin yani...

sağol cnm. bakıcam oralara çünkü kolilerle gerçekten hoş durmaz die düşündüm gzl fkir vermiş oldun

Bende simdiden alinan kutusuz kirilacak esyalari gazeteye sarip poşetlerle kaldirdim ama ceyoz sermeye gitmeden hepsini yerinden çıkartıp ivir zivir kucuk parcalari birleştirip kolileyecem kolilere kirmizi kurdela baglayip kimisine nazar boncuğu kimisine de ugur bocegi stiker aldim onlari kapistiracam.tekstil urunleri yorgan yastik danteller vs hurclara konulup goturulecek hurclara da kirmizi kurdela baglayacam fakat onlara cengelli igneyle nazar boncuğu ilistirecem:)) bende kirilacak urunlerin uzerine keceli kalemle kirilacak yazacağım ki dikkat edilsin.ayrica yine hangi odaya aitse onu da belirtecegim ki karisiklik olmadan her koli kendi odasina gitsin:))

Back
X