• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Nasıl Gönderilir?

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.435
749
688
Hanımlar, nasipse kasımın son haftası kızımın düğünü var.Çeyiz işlerinide hallettik sıra göndermeye geldi sizlerçeyizlerinizi ne şekilde gönderdiniz yada göndereceksiniz hurçlara yerleştirip sonra kutulara koymayı ve kalın kırmızı kurdelelerle fiyonklamayı düşünüyorum uygun mudur sizce yada farklı fikirleriniz var mı?...

güzeel düşünmüşsün. benim çeyizlerim nasıl gitcek bilmiyorum. kargoyla artık. 20 saatlik yola gitcek çünkü

hayırlı olsun canım,o kadar hevesle hazırlanmış çeyizler bence evden çıkarkende herhangi bir eşya gibi çıkmamamalı.....

mutfak esyalarını dığerleırnı kolıleyıp yollayabılırsın
dantel yorgan gıbı seylerıde hurclarsınız
zaten hurclu olan seyler bunlar lazımda olur
kırmzı kurdele ben nazaar boncuğu sevmem ama sız koyabılırsınız

Hanımlar, nasipse kasımın son haftası kızımın düğünü var.Çeyiz işlerinide hallettik sıra göndermeye geldi sizlerçeyizlerinizi ne şekilde gönderdiniz yada göndereceksiniz hurçlara yerleştirip sonra kutulara koymayı ve kalın kırmızı kurdelelerle fiyonklamayı düşünüyorum uygun mudur sizce yada farklı fikirleriniz var mı?...
biz benim çeyizim giderken. ben kırılcak eşyaları güzelce kolilere koydum kolilere gerek yok bence kurdeleye. annem yünden döşşek yapmıştı onu beyaz saten bi kumaşa sardık kırmızı kurdeleyle fiyonk yaptık. yorganlarım ,havlularım başörtülerim falan hepsini hurçlara koyduk..benim nişan sandığım vardı eşimede ben nişan bohçası götürürken almıştım o yüzden büyük çeyiz sandığı almadımm bilmiyorum valla bu şekildeydi.. çeyiz yerleştirrkende damat tarfı hiç ellemiyo sende gitmiyosun kızınla yanında bi kaç istediği bayan gidiyo yerleştiriliyo ondna sonraa tamamdırr düğün gününü beklesinler artıkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

konvoy olarak gönderilio arabalar kornaya fn çalışıo o şekilde de olabilir.. beyaz hurçların içine koyup kırmızı kurdele bağlamak çok hoş duruo hepsi gelin gibi duruo tertemiz :)))

konvoy olarak gönderilio arabalar kornaya fn çalışıo o şekilde de olabilir.. beyaz hurçların içine koyup kırmızı kurdele bağlamak çok hoş duruo hepsi gelin gibi duruo tertemiz :)))

aaaa gerçektenmi benimde evime çeyizlerim gidicek yakında bende öyle oldugunu bilmiyordum ama çok hoşuma gitti banada yardımcı oldugunuz için tşk a.s.

canım biz koli yapıyoruz kırılcak eşyaları.. kolileride beyaz kağıda sarıp kırmızı kordele ile bağlıyıp fitonk yapıyoruz hurçlarıda kırmızı kurdela ile bağlıyoruz..

aaaa gerçektenmi benimde evime çeyizlerim gidicek yakında bende öyle oldugunu bilmiyordum ama çok hoşuma gitti banada yardımcı oldugunuz için tşk a.s.

rica ederim canım ne demek ben böle eğlenceleri çok severim arabalar korna çalsın fln.. sen öle gönder çeyizini hoş olur...millet çeyiz görsün beaa :) kaydirigubbakcemile5

canım biz koli yapıyoruz kırılcak eşyaları.. kolileride beyaz kağıda sarıp kırmızı kordele ile bağlıyıp fitonk yapıyoruz hurçlarıda kırmızı kurdela ile bağlıyoruz..

ne güzel ya özendim şimdi
benimkiler de gitcek bigün:gitme::gitme:

Son düzenleme:
ayrıca ceyisi erkek tarafı alır
onlar araç temın eder
havlular bağlanır
hopp gıder
bana tır tutcaklarmış:roflol:

Benim çeyizler kargo ile 20 saatlik yolla gitmişlerdii:))canavar gibi sağlam koliler almıştım..ÜZerlerine hep yazmıştım hangi kutunun içinde hangi odanın eşyaları var diyekaydirigubbakcemile3eyy gidi günlerrr:utangac:

ne kadar çeyizin var senin öle yarısınıda bize ver kıs :)

pışıklülülülülülü
oku bakem orda ne yazıy
CEYİS BAKANI:dilcikar:
ınş terfi edıp başbakanı olcam :1rolleyes:

Benim çeyizler kargo ile 20 saatlik yolla gitmişlerdii:))canavar gibi sağlam koliler almıştım..ÜZerlerine hep yazmıştım hangi kutunun içinde hangi odanın eşyaları var diyekaydirigubbakcemile3eyy gidi günlerrr:utangac:

cok mantıklı bende öle yapcam ınş
zaten ceyıs serılcek sonra kolılerken yaparım suan hepsı karısık
ama gecen gözum yemedı nasıl acılcak onca kolı
ceyıs sermezsem öle gtcek mecbur
ben uğur böcuklu yapıstırıcılar falan bulmak ıstıyom
tüller kurdeleler
sıyah beyz tül ıstıyom askımla bjk lıyız ve bjk macında tansıtık :asigim:

Apartmanımıza gelen bir gelinin çeyizii kolilere koyup kolileride siyah parlak kağıtlarla kaplamış ve üzerinede rengarenk süslerle süslemiştiopuyorumnanaktan
Tüllerde iyi fikiryerimseniben

bende kırılacak olanı kolilere koyacam ve beyaz kağıtlarlar kaplayıp kurdele ile fiyonk yapacam yorganları hurçlara koycam kurdale fyınku yapcam bence bu daha güzel yani tam gelinlik bir durum ve daha asil duruyo :):)

yav herkes tül kurdele falan yapıyo.ben öyle olduğu gibi kolilerle götürsem ayıp mı olur ki.millat ayıplar mı ki.umrumda değil gerçi milletin ne dediği. zaten tabak- tencere takımı- nevresim takımı vs. hepsi kendi orijinal ambalajında. araca doldurup götürcez valla. zaten aynı şehir.mahalle farklı.

bu fikir gzl kolileri beyaz kağıda sarmak ama onca koli beyaz kağıtlara nasıl sarılır ki.
büyük tabaka beyaz kağıt olması lazım
nereden alınır acaba büyük tabaka kağıt?

ben hiç gormedim bole ceyiz cıktıgını kolilerle hurclarla cıktı hep gorduklerm hiç bi susleme yapılmamıstı yani ama bole kurdele filan guselmiş yaaa :lepi: hosuma gitti bende mi yapsam kiii kaydirigubbakcemile3

bu fikir gzl kolileri beyaz kağıda sarmak ama onca koli beyaz kağıtlara nasıl sarılır ki.
Büyük tabaka beyaz kağıt olması lazım
nereden alınır acaba büyük tabaka kağıt?

canım tanıdığın mimar falan varsa onların proje kağıtları oluyorr yada bu matbacılarda yada proje çıkaran fotokobicilerde bulabilirsin kocaman kağıtlar ben ordan aldım sende ordan temin edebilrsin yani...

Back
X