Çeyiz Listem :) ..SssMmm..

SssMmm

07.07.2012
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
116
0
Merhaba Arkadaşlar..
Bende 2012 gelin adaylarındanım. Düğün 07.07.2012 , hazırlıklar son sürat devam ediyor.
Herkes çeyizlerini paylaşmış bende şimdilik listemi paylaşmak istedim :)
Iste aldıklarım ;
¤ 12 kişilik yemek tk. ( özel günler içn) ¤ 6 kişilik günlük yemek takımı ¤ Çelik tencere takımı ¤ Teflon tencere -tava takımı ¤ Kahvaltı takımı ¤ Tost makınası ¤ Elektrik süpürgsi ¤ Bornoz takımı ¤ 4 adet battaniye ¤ 2 adet yorgan ¤ 6 adet nevresim takımı ¤ 1 adet uyku seti ¤ 2 adet özel yatak örtüsü
¤ 2 adet klozet takımı ¤ 1 adet deri banyo seti( çamaşırlık , çöp kovası , sabunluk , diş fırçalık) ¤ 1 adet seramik banyo seti ¤ 2 adet deri , 2 adet gümüş servis tepsisi ¤ masa örtüsü ve peçeteleri (özel günler için) ¤ borcam tencere seti ¤ baharat takımı ¤ kahvaltılık seti ¤ 12kişilik çatal kaşık seti (sandıklı) ¤ günlük 12kişilik çatal kaşık seti ¤ 4tane minı , 1orta boy kilim ¤ 3lù küçük tencere ¤ plastik kaplar ¤ yaş pastası kabı ¤ saklama kapları ¤ erzak kavanozları ¤ kek kalıpları ¤ 2takım çay bardakları ¤ 2 takım su bardağı ¤ küllükler ¤ bıçak setleri ¤ çerezlıkler ¤ hazır mutfak örtü takımı ¤ 2 adet salon örtü takımı ¤ 6lı mutfak el havlusu ¤ 8li yüz havlusu ¤ 2tane ayak havlusu ¤ 12li recellik~sosluk ¤ közmatik ¤ rende ¤ ütü masası ¤ çamaşır kurutmalığı ¤ çamaşır sepeti ¤ mandallar ¤ ekmek sepeti ¤ şekerlik ¤ ev terlikleri ¤ borcam tepsi ¤ 6lı servis tabakları
Ayrıca annemin el emeği örgüleri , dantelleri , şallar , yelekler , patikler , yazmalar , havlu kenarları , mutfak ~ vitrin ~ yatak odası ~ salon takımları..
Beyaz eşya , mobilya , halı perde ve küçük el aletlerini son 3ay içinde alacağız..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar , devamı aldıkça yazarım.. :) sizinde eksiklerim gözünüze takılır söylerseniz sevinirim..

uyku setıne gerek yok bence ama
valal zor bu işler

bence borcamada gerek yok
evlendikten sonra bi sürü geliyo hediye olarak :)
gelmezse o zamn alırsın

bence çeyizde uyku seti olmalı. yatak örtüsünün külfetinden kurtarıyor insanı, hele ki çalışıyorsan...
bu arada güle güle kullan:)

maşallah canım epey sey almıssın guzel gunlerde mutlulukla askla huzurla sağlıkla kullanmayı nasıp etsın Rabbım fotolarını da beklıyorum mutlaka

uyku setıne gerek yok bence ama
valal zor bu işler
hiç sorma çok zor :)
bence borcamada gerek yok
evlendikten sonra bi sürü geliyo hediye olarak :)
gelmezse o zamn alırsın
Kimsenin hediyesine güvenemedim açıkçası , eksiksiz ve borçsuz girmek istiyorum evime :)
Canım yarısını tamamlamış gözüküyorsun. :)

sanki aldıkça eksikler çoğalıyor :)
bence çeyizde uyku seti olmalı. yatak örtüsünün külfetinden kurtarıyor insanı, hele ki çalışıyorsan...
bu arada güle güle kullan:)

Bana bir yakınımız sağolsun nişan hediyesi getirmişti. Çeyizimde bulunmasıda iyi oldu. Çok teşekkür ederim :)
maşallah canım epey sey almıssın guzel gunlerde mutlulukla askla huzurla sağlıkla kullanmayı nasıp etsın Rabbım fotolarını da beklıyorum mutlaka
Aminn.. :)

Pc yok şuan telden giriyorum , şartlar elverdiğinde yüklerim elbette..

Yatak örtülerim ;

Yemek Takımım ;

Tencere takımım ;

Çatal Bıçak takımım ;

Kahvaltı Takımım ;

Banyo Setim Deri ;

Banyo Setim 2 ;

Deri servis tepsisi ;

Baharat takımım ;

Borcam Set ;

Şimdilik yükleyebildiğim resimler arkadaşlar... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…