Çeyiz Listem :) ..SssMmm..

SssMmm

07.07.2012
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
116
0
Merhaba Arkadaşlar..
Bende 2012 gelin adaylarındanım. Düğün 07.07.2012 , hazırlıklar son sürat devam ediyor.
Herkes çeyizlerini paylaşmış bende şimdilik listemi paylaşmak istedim :)
Iste aldıklarım ;
¤ 12 kişilik yemek tk. ( özel günler içn) ¤ 6 kişilik günlük yemek takımı ¤ Çelik tencere takımı ¤ Teflon tencere -tava takımı ¤ Kahvaltı takımı ¤ Tost makınası ¤ Elektrik süpürgsi ¤ Bornoz takımı ¤ 4 adet battaniye ¤ 2 adet yorgan ¤ 6 adet nevresim takımı ¤ 1 adet uyku seti ¤ 2 adet özel yatak örtüsü
¤ 2 adet klozet takımı ¤ 1 adet deri banyo seti( çamaşırlık , çöp kovası , sabunluk , diş fırçalık) ¤ 1 adet seramik banyo seti ¤ 2 adet deri , 2 adet gümüş servis tepsisi ¤ masa örtüsü ve peçeteleri (özel günler için) ¤ borcam tencere seti ¤ baharat takımı ¤ kahvaltılık seti ¤ 12kişilik çatal kaşık seti (sandıklı) ¤ günlük 12kişilik çatal kaşık seti ¤ 4tane minı , 1orta boy kilim ¤ 3lù küçük tencere ¤ plastik kaplar ¤ yaş pastası kabı ¤ saklama kapları ¤ erzak kavanozları ¤ kek kalıpları ¤ 2takım çay bardakları ¤ 2 takım su bardağı ¤ küllükler ¤ bıçak setleri ¤ çerezlıkler ¤ hazır mutfak örtü takımı ¤ 2 adet salon örtü takımı ¤ 6lı mutfak el havlusu ¤ 8li yüz havlusu ¤ 2tane ayak havlusu ¤ 12li recellik~sosluk ¤ közmatik ¤ rende ¤ ütü masası ¤ çamaşır kurutmalığı ¤ çamaşır sepeti ¤ mandallar ¤ ekmek sepeti ¤ şekerlik ¤ ev terlikleri ¤ borcam tepsi ¤ 6lı servis tabakları
Ayrıca annemin el emeği örgüleri , dantelleri , şallar , yelekler , patikler , yazmalar , havlu kenarları , mutfak ~ vitrin ~ yatak odası ~ salon takımları..
Beyaz eşya , mobilya , halı perde ve küçük el aletlerini son 3ay içinde alacağız..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar , devamı aldıkça yazarım.. :) sizinde eksiklerim gözünüze takılır söylerseniz sevinirim..

uyku setıne gerek yok bence ama :KK52:
valal zor bu işler :KK70:

bence borcamada gerek yok
evlendikten sonra bi sürü geliyo hediye olarak :)
gelmezse o zamn alırsın

bence çeyizde uyku seti olmalı. yatak örtüsünün külfetinden kurtarıyor insanı, hele ki çalışıyorsan...
bu arada güle güle kullan:)

:nazar:maşallah canım epey sey almıssın guzel gunlerde mutlulukla askla huzurla sağlıkla kullanmayı nasıp etsın Rabbım fotolarını da beklıyorum mutlaka

uyku setıne gerek yok bence ama :KK52:
valal zor bu işler :KK70:
hiç sorma çok zor :)
bence borcamada gerek yok
evlendikten sonra bi sürü geliyo hediye olarak :)
gelmezse o zamn alırsın
Kimsenin hediyesine güvenemedim açıkçası , eksiksiz ve borçsuz girmek istiyorum evime :)
Canım yarısını tamamlamış gözüküyorsun. :)

sanki aldıkça eksikler çoğalıyor :)
bence çeyizde uyku seti olmalı. yatak örtüsünün külfetinden kurtarıyor insanı, hele ki çalışıyorsan...
bu arada güle güle kullan:)

Bana bir yakınımız sağolsun nişan hediyesi getirmişti. Çeyizimde bulunmasıda iyi oldu. Çok teşekkür ederim :)
:nazar:maşallah canım epey sey almıssın guzel gunlerde mutlulukla askla huzurla sağlıkla kullanmayı nasıp etsın Rabbım fotolarını da beklıyorum mutlaka
Aminn.. :)

Pc yok şuan telden giriyorum , şartlar elverdiğinde yüklerim elbette..

Yatak örtülerim ;

Yemek Takımım ;

Tencere takımım ;

Çatal Bıçak takımım ;

Kahvaltı Takımım ;

Banyo Setim Deri ;

Banyo Setim 2 ;

Deri servis tepsisi ;

Baharat takımım ;

Borcam Set ;

Şimdilik yükleyebildiğim resimler arkadaşlar... :)

X