Çeyiz Kampanyaları

mikanos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
9
0
arkadaşlar öncelikle merhaba aramıza yeni katıldım ben 5 ay önce nişanlandım ve çeyiz hazırlıklarına kütahya porselenden yemek ve kahvaltı takımı hisardan çatal bıçak takımı tencere seti vs ürünler aldım burda nerde ne kampanya war paylasırsak çok ii olur bence mesala tefalden düdüklü tencere almayı düşünüyorum malum pahalı ama zaman zaman ddüklü tencere alana 2 li tencere seti kampanyaları oluyrmus,vereliniortakvereliniortaktaç nevresimlerindede bunun gbi kampayanlar oluyormus birbirimizi bu kampanyalar hakkında bilgilendirirsek kaliteyi ucuza almıs oluca die düşünüyorum

ben 12 kişilik çatal bıçak takımını hisardan aldım ama aklım jumboda kaldı oyüzden 6 kişilik yemek ve pasta takımıyla 5 parca servis setini jumbodan almak istiyorum 8100 ve 9100 modellerinin fiyatlarını öğrenebilirsen çok sevinirim teşkler

bende kahvaltı takımı alıcam bı tanede gunluk kullanmalık 42 parça falan yemek takımı alıcam fıyatlar ne kadar olr

arkadaşlar bu hafta sonu ykm'de dolaşırken us polo'nun nevresimlerinde kampanya olduğunu gördüm... nevresim alana yorgan hediye... tek kişilik alana tek çift kişilik alan çift kişilik yorgan ... 99tl..

Merhaba Arkadaşlar bende size Jumbodaki kampanyadan bilgi vereyim. Jumbo'da Çeyiz setlerinde, 89 parça çatal bıçak takımlarında ve çay setlerinde kampanya var. Jumbo'da çalışan arkadaşım sayesinde kampanyalı fiyatlarının bile çok altında ürün aldım. 2280 TL olan çeyiz setimi kampanya ve personel iskontosu ile 1250 TL'ye aldım. Geçen gün işyerimizdeki bir arkadaşımıza 89 parça 8100 model çatal bıçak setini mağaza fiyatı 1.169 TL'di 690 TL'ye aldık. Piyasadaki çin malları fiyatına jumbo markalı ürün almış oldum. İhtiyacı olan arkadaşım olursa kendisine yardımcı olurum.

merhabalar,bende jumbonun ürünlerini çok begeniyorum,eğer imkan varsa indirimli olarak bende jumbo çatal bıçak takımından istiyorum

X