Çeyiz için nişanlımla beraber aldığımız beyaz eşyalar...

gamzedd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
601
629
103
Eşyalarımın hepsi Ariston Hotpoint. Çamaşır makinem 9 kg 1200 devir, +A Plus, Eco ve Süper sessiz.

Bu da çamaşır makinem.8 prg, eco, +A

Bu daa buzdolabımm. Resimdekinin beyazı benimki.

Fırın, davlumbaz falan aldığımız evin kendisinde var. Evlenip evimize geçmek için sabırsızlanıyorumm:)

çamaşır mak ıle buzdolabının resmını goremıyorum canım. hayırlı ugurlu olsun. ınsan nasıl heyecanlanıyor. biz daha almıyoruz cunku ev hazır degıl, ben kucuk esyaları falan tamamladım. buyukler kaldı. bız lg düşünüyoruz gamzecim ama bılmıyorum tabı son anda ne olur. aristonda cok kalıteli. Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah canım.

Amin canım inşallah darısı başına. Ben de siemens istiyordum ama eser bey tutturunca ariston diye bişey demedim artık. Buzdolabı çok benziyo zaten:)

dün evde netim çoook yavaştı. snaıırm o yuzden goremedım resımleri. şimdi birdaha baktımda. hepsi çok güzel. buzdolabıda çok şık canım. arada çekmece var dımı?

dün evde netim çoook yavaştı. snaıırm o yuzden goremedım resımleri. şimdi birdaha baktımda. hepsi çok güzel. buzdolabıda çok şık canım. arada çekmece var dımı?

evet canım var çekmecesi. Bakalım kullanışlı olacak mı:)

çok güzel esyların tatlım güle güle kullan...bizde yeni alcaz arastırmaya cıktım...seninkilere de bi göz attım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…