• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için katı meyve sıkacagı yardım lütfen..

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.123
798
merhaba arkadaslar ceyizime katı meyve sıkacagı almak istiyorum. almışken iyi birsey istiyorum.
philips ve moulinex arasında kaldım. kullanan arkadaslar yardımcı olabilir mi ?
philips modeli ; 1861

Bx.jpg

moulinex xl modeli ;
FB,1707,12,moulinex-juice-machine-ju650-xxl-kati-meyve-sikacagi-1000w-kirmizi-metall-meyve-sikacagi-moulinex.jpg

merhaba philipsi çok önerdi kullanan arkadaşlarım posası kuru oluyormuş köpüksüz oluyormuş bende philipsten yanayım bu ay içinde alacagım ama kararsızımda bosch ürününe bakan oldu mu hiç? benim katı meyve sıkacagında kararsız kaldıgım ürünler;
philips HR 1861 ve Hr 1866 birde Braun J700

yardımcı olun arkadaşlar bizee :)

bende philips var, bu model alu yani. taa 2008'de almıştım, hala ilk günki gibi, çok da memnunum.
ama eskidi görüntüsü, değiştirmek istiyorum :) bunu anneme verip, yine alu2nun yeni bi modeli var onu alacağım.

moulinex'i bilmiyorum ama philips'i tavsiye ederim anlayacağın canım.

bende philips var, bu model alu yani. taa 2008'de almıştım, hala ilk günki gibi, çok da memnunum.
ama eskidi görüntüsü, değiştirmek istiyorum :) bunu anneme verip, yine alu2nun yeni bi modeli var onu alacağım.

moulinex'i bilmiyorum ama philips'i tavsiye ederim anlayacağın canım.

çok teşekkür ederim. benimde aslında philipsten yana gönlüm gibi. :16::16:

bende hararetli bi şekilde katı mayve sıkacagı arıyorum arzum mela plus kullanan varmı ? yada kullandıgı katı meyve sıkacağından çok memnun olan ?
arzum mela plus $252223_200-200.webp

Bende Philips katı meyve sıkacağını öneririm kullanıyorum ve çok memnunum filtresi patentli tek meyve sıkacağı ve en önemli özelliği birçok meyveyı kabuklarınla atabiliyor olmanız.

Annem moulinex aldı 3- 4 sene önce ama çok kullanmadık biz onu ben evime alacam :D çok memnun kaldık :)

Bende Philips katı meyve sıkacağını öneririm kullanıyorum ve çok memnunum filtresi patentli tek meyve sıkacağı ve en önemli özelliği birçok meyveyı kabuklarınla atabiliyor olmanız.

Annem moulinex aldı 3- 4 sene önce ama çok kullanmadık biz onu ben evime alacam :D çok memnun kaldık :)

tesekkür ederim cevaplarınıza :16::16::16:

sanırım gönlümde olan philipsi alcam :71: ikisinin kalitesinden de süphem yok.

loadedguncum :21: ne güzel sende askla kullan canım:nazar:

çeyiz için önerirsin yani öyle mi..:12:
ben de almak istiyordum netleştirmedim ama..güle güle kullan..:16:
anlaşılan phılıps küçük ev aletleri konusunda epey iyi..:31:

çeyiz için önerirsin yani öyle mi..:12:
ben de almak istiyordum netleştirmedim ama..güle güle kullan..:16:
anlaşılan phılıps küçük ev aletleri konusunda epey iyi..:31:

benim en yakınlarım ütü olsun süpürge olsun philips kullanıyorlar. özellikle yeni evlenen arkadaslarıma ve bu topige baktım. internetten kullanıcı yorumlarını okudum.

mantıgıma philips yattı.ç epilatörümü,ütümü philips aldım. meyva sıkacagını da philipste karar kıldım.

süpürgemi de nasip olursa haftaya yine philips alacagım. birebir deneme fırsatım oldugu icin de rahatım :34:

amin canım :nazar::nazar: hepimiz iyi günlerde huzurla aşkla kullanalım inşallah :16:

kizlar bilmiyorum markadan markaya fark eder mi ama sirf yikamasi zor diye ben kullanmiyorum. O kadar cok parcasi var ki hepsini tek tek yikamak veya makineye koyup yikayip geri yerlestirmek zoruma gidiyor.

Bu arada calisan bir bayanim hamileyim ve evet su aralar asiri tembellestim :1:

Back
X