çeyiz için güvenilir alışveriş siteleri nerelerdir?

angera

Yorulursan Yaslan Bana...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
26
Yer
İstanbul
Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)

cnm çeyiz için özel bi site bilmiorum ama trendyol markafoni ve limangoya arada ev tekstili dekorsayonu vs.. ürünleri geliyo gönül rahatlığyla alabilrsn diğer siteler hakkında yorum yapamam ama bu 3 siteden sürekli alışveris yapıyorum

cnm çeyiz için özel bi site bilmiorum ama trendyol markafoni ve limangoya arada ev tekstili dekorsayonu vs.. ürünleri geliyo gönül rahatlığyla alabilrsn diğer siteler hakkında yorum yapamam ama bu 3 siteden sürekli alışveris yapıyorum

cnm peki hiç ürünler kırık filan geliyor mu? kargo hızlı gönderiyor mu??

ben netteucuzluk.com u tercih ediyorum.gayet hızlı gönderiyorlar.hemde fiyatlar uygun.

Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)

süper bir konu açmışsın arkadasım bende aynı seylerden muzdaribim güvenilir sitelerden ceyiz ürünlerimi almayı düsünüyorum. önayak oldugun için sagol:nazar:

dekoreko

evim.net arkadaslar bana önermişti ama henüz alısvris yapmadım ben

Evtekstilibul.com | Evinizin Dnyas Burada
MAURER AVM - Sarev, Ta, zdilek, Cotton Box nevresim takmlar
www.nevresimdunyası.com

kesinlikle tavsiye ederim...:34::34:

site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama?

Son düzenleme:
evim.net çok ama çok geç getiriyor kızlar,bi kaç kere söyledim.
Sipariş verirken tahminen gönderilecek tarihleri veriyor amao tarihleri geçtikten sonra 2 hafta sonra gönderiyor.
Bende çok problem olmuştu.:51:

canım yerinde olsam böyle özel birşeyi internetten filan almam gider görerek dokunarak alırım. İnternette koydukları resimler ile gelen ürün arasında renk kalite vs farklılığı oluyor. bence git ve yerinden al başka şeylerde tasarruf etmen yararına olacaktır. :8:

Ben internetten alışveriş yapmayı pek sevmem. İnceleyeceğim, bakacağım. Beğenmezsen iade edersin seçenekleri de var ama uğraşmayı sevmiyorum. :ssz:

Eniştem cimri.com'dan alışveriş yapmıştı. Laptop, cep telefonu ve halı yıkama makinesi almışlardı. Gayet memnunlar.

MAURER AVM - Sarev, Ta, zdilek, Cotton Box nevresim takmlar

kesinlikle tavsiye ederim...:34::34:

site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama?[/QUOTE]

Bende maureravm.com dan yapıyorum alışverıslerımı...Daha hızlısı varmı bılmıyorum ama gerçekten cok hızlılar...Baya bır şeyımı tamamladım sayelerınde tavsıye ederım canım...

internetten alışveriş yapan birisi olarak şöyle söyleyim evim.net
hatta şuan kargo ücretsiz, ama dedikleri gibi 2 haftada geliyor ürünler
ama merak etme sağlam geldi koca bir koli paşabahçe ürünlerim.

nevresim tekstil kısmında arkadaşlar haklı görerek almalısın
çünkü markofoniden nevresim takımı almıştım iki tane
birisi çok iyi çıktı diğeri çok sert bir kumaş çıktı, aynı marka aynı paraydı üstelik.

nevresim dünyasını bana da tavsiye etmişlerdi, baya şey var ordada.
evimister.com da var ama bişey almadım

ben nerdeyse tekstille ilgili herşeyi netten aldım...evtekstili bul.com dan..pike takımları,nevresimler,bornoz takımları,battaniyeler,havlular,yastık ve yorganları da hatta..ben çok memnun kaldım..tavsiye ederim...hem fiyat açısından uygun oluyo,hem de yorulmuyo insan..herşey kapının önüne geliyo..kesinlikle tavsiye ederim...

ben netteucuzluk.com u tercih ediyorum.gayet hızlı gönderiyorlar.hemde fiyatlar uygun.

Siteyi inceledim fiyatlar uygun görünüyor, güvenilir mi peki?
bide şunu merak ediyorum, elektronik bişey aldınız mı? garanti işi nasıl oluyor bu durumda

Siteyi inceledim fiyatlar uygun görünüyor, güvenilir mi peki?
bide şunu merak ediyorum, elektronik bişey aldınız mı? garanti işi nasıl oluyor bu durumda

ben ordan yorgan,uyku seti ve nevresimlerimi aldım.
Kalitesi iyi geldi.Elektronik bişey almadım canım :34:
Büyük ihtimalle onaylayıp gönderirler garanti belgesini.

canım yerinde olsam böyle özel birşeyi internetten filan almam gider görerek dokunarak alırım. İnternette koydukları resimler ile gelen ürün arasında renk kalite vs farklılığı oluyor. bence git ve yerinden al başka şeylerde tasarruf etmen yararına olacaktır. :8:

cnm zaten internetten direkt beğenmiyorum ki.mağazaya gidiyorum inceliyorum nette daha ucuzunu buluyorum aynı markanın.en az %30 fark ediyor...

aman neden alınmasın ki

imkanını varsa yada istediğin ürünün mağazası oralarda varsa bak incele dokun sonra internetten daha uygun fiyata al... artık çoğu yer kapıda ödeme ücretsiz kargo gibi imkanlarda var hatta geri iade de edebiliyorsun...
bildiğin güvendiğin markalar zaten kalitel... sadece resimlerde stüdyodan kaynaklı renk reğişik çıkıyor beğenmessen de geri iade edersin bne olucak sanki...:34::34:

Back