çeyiz için bana yol gösterin lütfeeeennn

pinoseco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
11
2
40
kızlaaaarrr Kasım sonunda evleneceğim ve çeyizimde henüz nerdeyse hiçbişi yok. 6 aydan kısa vaktim var. bu zamanı iyi değerlendirmem gerek. önceliği nelere vermeliyim? nasıl bi yol izleyerek kısa sürede tam olmasada temel eşyaları tamamlamalıyım. yönlendirmelerinizi bekliyorum.
şuan düdüklü tencerem, bornoz setim, havlularım, 3 takım nevresim ve 2 battaniyem var sadece

yemek takimi
Catak kasik bicak takimi
Tencere takimi

Camasir mak
Bulasik mak bunlar da ceyiz bizde

Bunlari hallet

Sonrasinda yorgan yastik simdide kolayliklar cnm bnm

yemek takimi
Catak kasik bicak takimi
Tencere takimi

Camasir mak
Bulasik mak bunlar da ceyiz bizde

Bunlari hallet

Sonrasinda yorgan yastik simdide kolayliklar cnm bnm

teşekkür ederim. zaten bikaç gündür yemek takımı ve tencere seti araştırıyorum. karaca hakkında kötü yorumlar vardı o yüzden onu eledim. bernardo güzel ama pahalı deniyor. aryıldızı, royali ve korkmazı tavsiye edenler çok. ayyy ne zor işlermiş kafam karıştı.

Selam canım,
sana tavsiyem büyük parçaları bitir diğerleri evlendikten sonrada olur.
zaten ne alırsan al mutlaka eksik çıkar.
Yemek takımı, Tencere, çatal bıçak.
Yatak örtüsü bir iki tane nevresimde olur..
Nişanlınlada beyaz eşyalar ve ev eşyaları için ortak karar verip başlasanız iyi olur..
Devamıda gelir inşallah. Hayırlısı olsun.

teşekkür ederim. bu hafta yemek takımı, kahvaltı takımı, çatal bıçak takımı ve tencereleri alacağım inşallah. sürekli hangi marka iyidir, hangi model kullanışlıdır onları araştırıyorum. beyaz eşyaları son 2 ay kala almayı planlıyoruz. evi tutalım ona göre seçelim istiyoruz. sitedeki çeyizleri inceliyodumda nekadar çok eşya varmış. onları görünce panikledim. yetiştirebildiğim kadarıyla artık

canım ailenin evine annenin kullandığı eşyalara bakarak bi liste çıkar ve önceliklerini belirle
maddi gücün yettiğince de bunları almaya çalış yemek takımı tencere tava çkb seti çaydanlık ütü elektrikli süpürge gibi
küçük şeyleri dekorasyon gibi mutfak banyo ıvır zıvırı gibi şeyleri sonrada alabilirsin
birden fazla alınması gereken şeylerden havlu nevresim pike gibi parçalardan bikaç parça alabilirsin evlenmeden önce 8
10 parça almaya çalışma
kolay gelsin tatlım şimdiden mutluluklar huzurlu yuvanda

büyükler çıksın önce aradan. sonra mutfaktaki büyükleri al. son olarak ıvır zıvırlar var ama onlar hiç bitmiyor.
mobilya beyaz eşya halı gibi büyüklerden sonra mutfak büyükleri tencere tk yemek tk çatal kaşık tk baharatlık temel bana göre bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…