Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay daha damat yok ortada ama ablam cok zorladı keske alsaydım bir şeyler dedi.birde yurt dışına gittiği için az malzeme aldığımız halde öyle dedi bende korktumNe zman evleneceksnz ? Ona göre yorum yapacağım![]()
Ay cok teşekkür ederim tavsiye için aklıma gelip duruyordu vazgeçtimAklınızda bulunsun şu toplu çeyiz paketleri varya onlardan uzak durun herşeyi tek tek alın
Hee o zamar bence para biriktir aday olunca alırsın..Ay daha damat yok ortada ama ablam cok zorladı keske alsaydım bir şeyler dedi.birde yurt dışına gittiği için az malzeme aldığımız halde öyle dedi bende korktumben ne yaparım diyeee
Neden acabaAklınızda bulunsun şu toplu çeyiz paketleri varya onlardan uzak durun herşeyi tek tek alın
Çeyizlerine bir yıl önceden başlayan biri olarak söylüyorum canım. Şimdiki aklım olsaydı para biriktirirdim ya da sadece tencere, yorgan gibi demirbaşları alırdım. Çeyiz paketlerinden de uzak dururdum. Çünkü sürekli yeni modeller çıkıyo aldıklarının modası geçiyo bi de polis eşi olarak sürekli evi sırtımda taşıyacağım için yeni modellerden de alayım dursun diyemiyorum. Benim naçizane fikrim bu :)Ablam evlenene kadar bu konuda hiç çalışma yapmadım. Para mı biriktireyim yoksa yavastan almaya mı baslayayim bazlayacaksam nereden baslayayim önerilerinizi bekliyorum canlar![]()
Nevresim, battaniye, pike takımı, bornoz seti, banyo yolluğu, yastık.. kısacası tekstilden başlayın bence. Hem çok yer tutmaz kalabalık etmez yani :) modası vs de kolay kolay gecmiyor, devasa fiyat farklılıkları olmuyor vs vs...Ablam evlenene kadar bu konuda hiç çalışma yapmadım. Para mı biriktireyim yoksa yavastan almaya mı baslayayim bazlayacaksam nereden baslayayim önerilerinizi bekliyorum canlar![]()
Damat adayı yokken neden çeyiz alıyorsunuz çok gereksizAy daha damat yok ortada ama ablam cok zorladı keske alsaydım bir şeyler dedi.birde yurt dışına gittiği için az malzeme aldığımız halde öyle dedi bende korktumben ne yaparım diyeee
Çünkü 4 kardeşiz babam bagkuremeklisi ailemin gücü bir anda beni evlendirmeye yetmez kendi maaşımla alip bir kenara koymak içinDamat adayı yokken neden çeyiz alıyorsunuz çok gereksiz
Bence para biriktir evleneceğin zamana 2 veya 3 ay kala herseyini toplu al , ben o şekilde yaptım ve herşeyi en son çıkan modellerden aldım eve biriktirme olayı bence doğru değil, çünkü modası geçiyorAblam evlenene kadar bu konuda hiç çalışma yapmadım. Para mı biriktireyim yoksa yavastan almaya mı baslayayim bazlayacaksam nereden baslayayim önerilerinizi bekliyorum canlar![]()