Çeyiz hazırlığım

mutfak önlüğün benimki ile aynı bayılarak almıştım:)

çeyizin çok güzl canım güle güle kullan ..Nazar

bu kesme tahtası nasıl oluyor anlıyamadım ya:s

English Home önlük, mutfak havlusu, ekmek torbası ve fırın eldivenim
Eki Görüntüle 576331

önlük setin çok güzelmiş canım.
bardak setini bende böyle yapmak istiyorum. diğer setlerde gereksiz çok bardak oluyor. nerden aldın

Son düzenleme:
English Home önlük, mutfak havlusu, ekmek torbası ve fırın eldivenim
Eki Görüntüle 576331

canım herşeyin çok güzel hayırlı olsun aşkla kullan inş. hepsini

önlük setlerimiz aynı bende de önlük, ekmek sepeti, fırın eldiveni ve tutacağı var englısh home sitesinde bulamadığım için koyamadım resmini dün akşam hediye geldii bana da sevdiceğimden çok mutlu oldum

önlük setin çok güzelmiş canım.
bardak setini bende böyle yapmak istiyorum. diğer setlerde gereksiz çok bardak oluyor. nerden aldın
Teşekkür ederim
Bardak setini Beylikdüzü pazarından oluşturdum. Bi çok yerde bulabilirsin. Paşabahçe-İzmir cam. Karafları falan da var.

Güle güle kullan sende
Bana da ablam alıyor hediye olarak.
Ekmek sepetini ben de istiyorum. Bir de pasta seti var bu takımın, çok şık duruyor.
Alabilirsem onları da istiyorum.

Bunlarda ahşap boyama olarak yaptığım poşet çay kutusu, peçetelik ve ıvır zıvır kutusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
English Home kapı önü ağırlığım
Ablamın hediyesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çeyizine çok beğenerek baktım, mutlu günlerde kullan hepsini inşallah

Ben de öğrenmek istiyorummm biri bize öğretsin di mi kuzum solitary yapıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsamm

Teşekkür ederim
Ahşap boyama çok kolay aslında, netten araştırarak da öğrenebilirsiniz.

çok güzelmiş canım ahşap dekorların ve kapı önü ağırlığın bende kısmetse alıcam o kapı önü ağırlığından

Zen Harmony çay fincanı.
İki kişilik, pasta tabakları da var. Onları da ekleyeceğim bi ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…