çeyiz hazırlıgı

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
kızlar bende ceyız hazırlıgı yapmak istiyorum yavas yavas hangi int sitellerinden yapıyrsunuz?
cunku ıslerımden dolayı ole bakınmam pek elımden geldıgınce ınt alayım istiyorum

canım ben sana alışveriş yaptığım siteleri söyleyeyim

markafoni ( genelde kırılacak bir şeyler alma:) , trendyol, morhipo, daybuyday,limango, evim net (biraz geç gönderir ama sorun olmaz), dekoreko, bonvagon, altıncıcadde, madalion, deveyükü, büroteknik, dükkan360, maureravm. bunların hepsinden alışveriş yaptım halledilmeyecek bir sorun yaşamadım. tek sıkıntıyı nevresim dünyasında yaşadım oradan da sıkıntımı halledince bir dahada bir şey almadım

bende markafoni, morhipo, gold bilgisayar, boyner, gitti gidiyor ve vip dükkandan alışveriş yaptım ama şiddetle vip dükkandan birşey almamanı tavsiye ediyorum onun haricinde diğerlerinde problem olsa dahi çözüldü alabilirsin gönül rahatlığıyla :) ayrıca markafoniyi Ankara 'ya giderken gördüm o kadar büyük biir plazaki ağzım açık kaldı koskocamannnnnnnn yani o sitenin bu kadar geniş kapsamlı olduğunu görünce farkettim :53:

bende markafoni, morhipo, gold bilgisayar, boyner, gitti gidiyor ve vip dükkandan alışveriş yaptım ama şiddetle vip dükkandan birşey almamanı tavsiye ediyorum onun haricinde diğerlerinde problem olsa dahi çözüldü alabilirsin gönül rahatlığıyla :) ayrıca markafoniyi Ankara 'ya giderken gördüm o kadar büyük biir plazaki ağzım açık kaldı koskocamannnnnnnn yani o sitenin bu kadar geniş kapsamlı olduğunu görünce farkettim :53:

tesekkür ederim canım
ama hıc bıseyım yokken nerden baslasam bılemedım

tesekkür ederim canım
ama hıc bıseyım yokken nerden baslasam bılemedım

canım benimde hiç bişeyim yoktu eski arkadaslar bılır bu sıteye uye oldum yavas yavas aldım hala bırsuru eksıgım var oldukca yapıyorum acele etme ama hıcbısey ıcın

Seh123 bende vipdukkan magduruyum. milletten vurgunu yapip kapatmislar zaten siteyi..

Seh123 bende vipdukkan magduruyum. milletten vurgunu yapip kapatmislar zaten siteyi..

ben paramı bırakmadım çok şükür o kadar aradım dakikalarım ziyan oldu bankaya paramı vermediklerine dair çıktı ve dilekçemi bıraktım onlar halletti bankada

Back
X