• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz hayallerim

Allah yardımcın olsun.. Şu an öyle kötü oldum ki...

Konu üzerinden iki yıl geçmiş ama.. İnşallah mutlu bir yuvaya kavuşursun canım..

selam kızlar ben geldim beni unuttunuz dimi size güzel haberlerim var dularınız sayesinde nişanlandım beni ben olduğum için seven birini çıkardı rabbim karşıma şimdi düştüm çeyiz derdine sandığımı döktüm bi gayret toparlamaya uğraşıyorum eksiklerimi

ay şimdi gördümmm çok mutluu olduummm Allah nazardan saklasınn bir ömür mutluluklarr çok güzel çok :))))

Rabbim daha daha mutlu etsin inş canım. karşına hep kıymetini bilenleri çıkarsın :)

selam kızlar ben geldim beni unuttunuz dimi size güzel haberlerim var dularınız sayesinde nişanlandım beni ben olduğum için seven birini çıkardı rabbim karşıma şimdi düştüm çeyiz derdine sandığımı döktüm bi gayret toparlamaya uğraşıyorum eksiklerimi

allah mutlu etsin:)hiç ayrılmayın inşş

size ne kadar teşşekkür etsem az gelir sizlerin duaları sayesinde rabbim sonunda benimde yüzümü güldürdü hepinizden rabbim razı olsun

teşekkür ederim katinam rabbim gönlündeki muradını nasip etsin inşallah şimdi sıra geldi bebişe gece gündüz dua ediorıum

topiğini şimdi gördüm canım önce üzüntü gözyaşları başladı sonra mutluluk gözyaşına dönüştüler
çok mutlu oldum senin için..
Allah 'ım şükürler olsun derdi veren sen dermanı veren sen çok mutlu olun canım
belki ileride bi evlat sahibi olursun annelik doğurmak demek değil bence herkes doğurabilir ama herkes anne olamaz
önemli olan çok çocuk sahibi olmakta değil sahip olduğun çocuğa en güzel geleceği hazırlamak....
herşey gönlünce olsun çooooook mutlu bir yuvan olsun aşk iki kişiliktir aşkın senin çocuğun olsun
hiiiç bitmesin......

nisanur gerçekten çok sevindim hayırlısı olsun :)))) uzun bir süredir internetim yoktu o yüzden hiçbişeyden haberim yoktu, internete kavuştuğum gibi senden de güzel haberler aldım :)

merakla okudum tüm sayfaları ama hiç ümitsizliğe kapılmadım ve son sayfalarda düşündüğüm ve olmasını istediğim gibi bir haber aldımm çok çok çok mutlu olun inş inan bana dualarım seninle :nazar::nazar: :29:

canım inş. çok çok mutlu olursun artık aldığın çeyizleri burada paylaşırsın bizde fikir edinmiş oluruz:)

Back
X