• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz hayallerim

canım hiç canını sıkma, eminim karşına evlenebileceğin biri çıkacaktır, üstelik senin evliliğin sadece aşk evliliği olacak, sevgiden başka karşılık beklemeyecek eşin.. Bence bunu şanssızlık değil şans olarak düşün

Allah yardımcın olsun canım.Rabbim cok daha hayırlı seni sadece sen oldugun icin seven birini cıkarır karsına umudunu yitirme canım

herkesin kaderi olan biri mutlaka vardır. seni rahatlatır mı bilemem ama annemin kuzeninin de rahmi yok ve 10 yıldan fazla bir süredir evli. eşi hiçbir zaman onu bırakmayı düşünmedi,el üstünde tuttu hep. hastalık sonuçta bu.Allah'tan gelen bir şey. İnşallah senin de karşına gerçekten bu şekilde düşünen hayırlı biri çıkar.

selam kızlar ben geldim beni unuttunuz dimi size güzel haberlerim var dularınız sayesinde nişanlandım beni ben olduğum için seven birini çıkardı rabbim karşıma şimdi düştüm çeyiz derdine sandığımı döktüm bi gayret toparlamaya uğraşıyorum eksiklerimi

selam kızlar ben geldim beni unuttunuz dimi size güzel haberlerim var dularınız sayesinde nişanlandım beni ben olduğum için seven birini çıkardı rabbim karşıma şimdi düştüm çeyiz derdine sandığımı döktüm bi gayret toparlamaya uğraşıyorum eksiklerimi

sabrınız selamete ermiş ne güzel..:)) Allah tamamına erdirsin..

allahrazı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin buraya girenlerin çoğu beni tanır ondan bahsetmedim doğuştan rahim olmadığı için bebek sahibi olamıyorum ve ben bunu ewlnemden önce paylaştığım içinde kabul edilmiyorum erkeklerin tek amacı güzel bi ewlilik değil kendilerine makina arıyorlar kendisi kabul etse bile ailesi razı olmuyor ve bi şekilde hiç başlamadan bitiyor arkadaşlar

Canım çok çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır....Bence doğuran değil büyüten sevgi veren annedir...Seni karakterinle sevecek adam gibi adam çıkar inşallah karşına Allahtan diliyorum.....

:nazar: ınan cok sevindim gözyaşlarımı tutamıyorum suan.Rabbim edilen duaları kabul etti çok şükür.Allah tamamını erdirsin herşey gönlünce olsun...

çok sevindim senin adına bak herşeyde vardır bir hayır diyorduk çok şükür istediğine kavuşmuşsun....:1:Allah tamamına erdirsinn inşallah:46:

Herşeyin bi çaresi vardır elbet hiiiiç ama hiç üzülme
Rabbim herşeyin şifasını verir derman Rabbimde ona dua et
Elbet var seninde güzel eşin :16:

Aaa yeni gördümm mesajını çok sevindimm
Bak gördünmü maşallah cnm..
Allah tamamına erdirsin Allah hayırlı geçim versin :16:

Allah tamamına erdirsin cnm inş. çokkkkk mutlu olursun huzr sevgi saygı mutluluk hiç eksikolmaz aranızda :16:

Çok Sevindim..
Rabbim Bir Ömür Mutluluk Versin İnşaAllah.. :)
:16: :16: :16: :16: :16: :16:

Son düzenleme:
çoook mutlu oldum canım allah devamını getirsin herşey gönlünce olsun arkadaşım:21:

İlk msjda gözlerim dolmuştu ama okuduğum son haberde de bi o kadar mutlu oldum.

İnşallah tüm güzellikler ve huzur seninle olsun canım:nazar:

Allah tamamına erdirsin,mutlu mesut etsin inşallah canım.Çok sevindim kendi adıma ve senin adına.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın her zaman hepimizi inşallah.

Back
X