bi an kendimi senin yerine koydum cnm...gerçektende çok üzücü...
herşey nasiip kısmet bu hayatta rahatsızlığın ne bilmiyorum ama inanki seninde vardır elbette bir kısmetinyerimseniben
allahrazı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin buraya girenlerin çoğu beni tanır ondan bahsetmedim doğuştan rahim olmadığı için bebek sahibi olamıyorum ve ben bunu ewlnemden önce paylaştığım içinde kabul edilmiyorum erkeklerin tek amacı güzel bi ewlilik değil kendilerine makina arıyorlar kendisi kabul etse bile ailesi razı olmuyor ve bi şekilde hiç başlamadan bitiyor arkadaşlar
kuşummmm Allah ayr ve yardımcın olsun...eminim ki seni sen olduğun için sevicek biri çıkıcak karşına ve sen abna mj atıcaksın doru sölemişsin die..ve burda paylaşıcaksın hepimizle...çocuk için değil aşkın sevgin için Allah karışına hayırlı kısmetler çıkartsın amiiiiiinolumunekankayizsmilebırak sararsın çeyizlerin bakma salal gitsin..zati öle dantel vs kalmadı lan zevk için ör geç..plazmaya falan dantel konmuo...masalar modernlerti..sen yarını bul ben sana çeyiz yollarım nerdeysen.çok öpüoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?