çeyiz hayallerim

nisanur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
98
2
86
İstanbul
merhaba kızlar bi zmanlar rahatsızlığımı bilmeden önce ne çeyizler yapardım nerde ne görsem hemen örerdim yada alırdım güzel bir ew ve çeyizlerimi sardığımı hayal ederdim ama şimdi o çeyizlerim 15 seneden beri sandığa tıkılı ve ben 15 seneden beri açıp bakmadım bile belki inanmayacaksınız. geçende annem bakmış hepsi sararmış kullanmadan durduğu yerde eskimişler ne acı dimi belki bi okadar daha kalırlar orda:çok üzgünüm:

Rahatsizliginizin ne oldugunu sorabilir miyim?
Insallah hersey gonlunce olur..Allah en kisa zamanda onlari kullanmani nasip etsin

Son düzenleme:
bi an kendimi senin yerine koydum cnm...gerçektende çok üzücü...
herşey nasiip kısmet bu hayatta rahatsızlığın ne bilmiyorum ama inanki seninde vardır elbette bir kısmetinyerimseniben

bi an kendimi senin yerine koydum cnm...gerçektende çok üzücü...
herşey nasiip kısmet bu hayatta rahatsızlığın ne bilmiyorum ama inanki seninde vardır elbette bir kısmetinyerimseniben

Bal_ca arkadaşıma aynen katılıyorum. Ve ekliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun.

sizi cok iyi anliyorum....Allah herkese saglik sihhat versin umarim en yakin zamanda siz de ceyizlerinizi kullanabileceginiz bir yuvaya kavusursunuz..Allahim acil sifalar versin..

çok geçmiş olsun
inşlalah seni de sen olduğun için sevecek biri karşına çıkar
çeyizlri düşünme boşver
herkes kısmetindekini yaşar er ya da geç
senin de kısmetin vardır inanıyorum ben
sabret

Ne kadar üzücü oldugunu tahmin edebiliyorum ,Allah yar ve yardımcınız olsun..
Acil şifalar versin,hayırlı ve mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin Rabbim..
Umutsuzluga asla kapılmayın,dua kapıları hep açık dursun inş.
En önemlisi her şerde vardır bir hayır.

allahrazı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin buraya girenlerin çoğu beni tanır ondan bahsetmedim doğuştan rahim olmadığı için bebek sahibi olamıyorum ve ben bunu ewlnemden önce paylaştığım içinde kabul edilmiyorum erkeklerin tek amacı güzel bi ewlilik değil kendilerine makina arıyorlar kendisi kabul etse bile ailesi razı olmuyor ve bi şekilde hiç başlamadan bitiyor arkadaşlar

Nisanur ben bilmiyordum.Rabbim insallah seni sen oldugin icin sevecek bir insanla karsilastirsin, en kisa zamanda..
Burda bircok konu okudum,cocuk sahibi olmayi dusunmeyen ciftler var,seni de bi bekleyen vardir, emin ol..Rabbim yardimcin olsun, kalbini ferahlatsin insallah

allah senin karşına da sadece seni sen olduğun için sevecek birini mutlaka çıkartacaktır. sen gönlünü ferah tut.. boşver olsun varsın sararsın çeyizler... hayatın amacı çeyiz midir ki? sen yeterki hayatını renklendir....

cok uzuldum ama mutlaka bunu kabul eden cıkabilir yani illa herkes cocuk sahibi olmak istiyor diye bir sart yokki

Nisanurcum emin ol şu hayatta hiçbir şey sebepsiz değildir,mutlak ve mutlak başımıza gelen her işte bir hayır vardır.En azından şöyle düşün ki ;bu rahatsızlığın olmasaydı ve sen evli ,çoluklu çocuklu biri olsaydın da başına öyle birşey gelseydi ki ,evlendiğine de çocuk sahibi olduğuna da bin pişman, yana yakıla gezseydin?..Onun için sabırlı ve teslimiyetçi olup Allah 'a sığınalım..yerimseniben

yüce rabbimin bir bildiği vardır mutlaka.arkadaşlarıma katılıyorum.Allahım karşına sana ve senin sevgine layık olan kişiyi en kısa zamanda çıkarsın inşallah...

kuşummmm Allah ayr ve yardımcın olsun...eminim ki seni sen olduğun için sevicek biri çıkıcak karşına ve sen abna mj atıcaksın doru sölemişsin die..ve burda paylaşıcaksın hepimizle...çocuk için değil aşkın sevgin için Allah karışına hayırlı kısmetler çıkartsın amiiiiiinolumunekankayizsmilebırak sararsın çeyizlerin bakma salal gitsin..zati öle dantel vs kalmadı lan zevk için ör geç..plazmaya falan dantel konmuo...masalar modernlerti..sen yarını bul ben sana çeyiz yollarım nerdeysen.çok öpüoruma.s.

Süpersinopuyorumnanaktan

Allah her şeyi hakkında hayırlısını versin
dertlerini günahlarına kefaret saysın ama dilediğin mutluluğada kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…