- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
merhabalar düdüklü tencere konusuda bir şey sormak istiyorum Fissler Blue Point 4,5 lt. Düdüklü Tencere kullanan var mı acaba fiyatı 218TL sizce iyi mi ?
Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. Fiyat da o civarlarda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar düdüklü tencere konusuda bir şey sormak istiyorum Fissler Blue Point 4,5 lt. Düdüklü Tencere kullanan var mı acaba fiyatı 218TL sizce iyi mi ?
Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. Fiyat da o civarlarda.
Merhaba, benim de merak ettiğim, bugün bir züccaciyeden Korkmaz tencere takımı (STRADA) ve çatal bıçak takımı aldım(KORKMAZ ELİTE).Tencerede defo var diye nakit ödediğim ürünü alamadım salı günü getireceğiz yenisini dediler.Eve gelip çatal bıçak setine baktığımda da hepsi görünümde iyi ama sadece yemek bıçakları tek tek poşetli değil (diğerleri hep poşetli) ve üzerlerinde korkmz yazmıyor.Alt kısımları ise daha genişçe geliyor.
Sizce bu ürünler iyi mi ? Ve bıçaklar bu şekilde mi oluyor? arayıp sorduğumda onun takımıdır değişiklik olmaz dediler.Fiyatları da Tencere seti :225 TL.Çatal kaşık:300 TL Fiyatları iyi midir ?Yoksa iade etmeyi düşünüyorum..
Teşekkür ederim
canım bence orijinal değildir aldıkların yani korkmaz iyi markadır ve ürünlerde hep yazar korkmaz markası bence iade et internette online satıştan alabilirsin eğer bulunduğun çevrede yoksa hem teslim almadığın ürünün parasını ödemeseydin keşke inşallah sorun çıkarmazlar
Canım ben de senin çeyiz sayfanı buldum şimdi onları inceliyorum.Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin çok hoşlar.Ben de götürdüm ikisini de iade ettim.Sonra başka bir mağazadan emsan'ın frezya model ç.k.b. aldım.Bir de hascevher'in çelik tencere takımını.Hascevheri senelerdir biliyordum iyi markadır.Hem de iyi denk geldi.Önümüzdeki ay da yemek takımımı alacağım aynı yerden.Kütahya'nın yemek takımını 350ye anlaştık.Hoş da model.Cevabın için teşekkür ederim :)
Canım ben de senin çeyiz sayfanı buldum şimdi onları inceliyorum.Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin çok hoşlar.Ben de götürdüm ikisini de iade ettim.Sonra başka bir mağazadan emsan'ın frezya model ç.k.b. aldım.Bir de hascevher'in çelik tencere takımını.Hascevheri senelerdir biliyordum iyi markadır.Hem de iyi denk geldi.Önümüzdeki ay da yemek takımımı alacağım aynı yerden.Kütahya'nın yemek takımını 350ye anlaştık.Hoş da model.Cevabın için teşekkür ederim :)
canım ben uzman değilim ama okuduğum kadarıyla tüm seramik tavalar aynı yerden cıkıyormus calısaları marka onemlı degıl fln yazmıslarSelamlar,
Biraz uzun sürmüş olsa da tüm sayfaları okudum ödevimi yaptım. Şimdi sıra sorularıma geldii:) Öncelikle şunu sormak istiyorum. Tencere takımımı henüz almadım ama ben çelik tencere seti istemiyorum çünkü yemekleri yağsız/çok az yağlı yapmayı seviyorum bekar evimde de çelik tencereleri hiç kullanmıyorum hep teflon kullanıyoruz. Annemler de market indiriminde orta boy 3lü teflon tencere seti almışlar.
- Ben de buna 3lü seramik tencere seti ekleyip 1 tane de çelik tencere alsam(derin tencerelerden) yeterli olur mu?
- Seramik tencere setini nerden kaça alabilirim bilemedim. Moneta'yı öneriyorlar ama 7li seti çok tuzluya geliyor. Esse düşünüyorum alan arkadaşlarım çok memnun ama burada çok olumsuz yorumlar okudum. Korkmaz var bir de, renkleri çok güzel ama Esse'den biraz daha pahalı. Ne önerirsiniz? Çelik olarak 1 tane tencere alacağım ama yine de marka önerisi istiyorum.
- Bir de küçük ev aletlerinde çok kararsızım. Bir yanım Tefal'ın 4.5 bar ütüsünü al diyor, bir yanım da boşver kazanlıyı Philips Azur'un iyi bir modelini al diyor. Bir yandan da Delonghi öneriyorlar. Siz ne dersiniz?
- Son olarak da süpürgeyi Fakir almayı düşünüyorum ama burada kimse Fakir'den bahsetmiyor, kullanan arkadaşlar çok memnun ama Philips maratona o kadar para vermek istemiyorum başka öneriniz var mı?
Merhaba, benim de merak ettiğim, bugün bir züccaciyeden Korkmaz tencere takımı (STRADA) ve çatal bıçak takımı aldım(KORKMAZ ELİTE).Tencerede defo var diye nakit ödediğim ürünü alamadım salı günü getireceğiz yenisini dediler.Eve gelip çatal bıçak setine baktığımda da hepsi görünümde iyi ama sadece yemek bıçakları tek tek poşetli değil (diğerleri hep poşetli) ve üzerlerinde korkmz yazmıyor.Alt kısımları ise daha genişçe geliyor.
Sizce bu ürünler iyi mi ? Ve bıçaklar bu şekilde mi oluyor? arayıp sorduğumda onun takımıdır değişiklik olmaz dediler.Fiyatları da Tencere seti :225 TL.Çatal kaşık:300 TL Fiyatları iyi midir ?Yoksa iade etmeyi düşünüyorum..
Teşekkür ederim
nerden alacağını öğrenebilir miyim bnde yemek takımı bakıyorum şu sıralar ve yuvarlak istiyorum en son 450 ye buldum da nakit alcam hatta senin alacağının modeli falan nedir öğrenebilir miyim?
Canım kütahya porselenin kendi sitesine gir sen şimdi.orada fiyatı 400 Tl olan btün takımlar için 350 dedi nakitte.Ben başka birkaç parça daha aldım yarısını kart yarısını nakit yaparım da dedi.Eğer istersen yerin adını sana özelden yazarım.Ümraniyede mağaza.
canım ben uzman değilim ama okuduğum kadarıyla tüm seramik tavalar aynı yerden cıkıyormus calısaları marka onemlı degıl fln yazmıslar
esse uygunsa esse al bence bunlar sonucta sureklı kullanılan seyler sıkayet kesınlıkle olacaktır
fakır elektırık supurgesı kullandık bız memnun kalmadım ben o yuzden maraton onerdım maraton kullanmıyorum ama arkadasımın annesı kullanıyor canavar gıbı
arnıca bora su sıstem olanda cok guzel cekıyor oda arkadasımda var cok ıyı cekım guvu ama ben sulu sıstemlerı sevmıyorum cıkar tak doldur
bende celık sevmıyorum o yuzden kucuk set aldım sende oyle yapabılırsın ya da dedıgın gıbı tek alırsın
korkmaz iyi bir markadar ve fiyatlar oldukça iyi .ben emsan markasını tercih ettim çatal kaşık ve tencere takımlarımda sizin dediğiniz fiyattan 100 er lira fazla idiler.. ayrıca korkmaz marka anneme sandıklı 101 parça kaşık takımı aldık onlardan da gayet memnunuz kullanıyoruz.