- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Çeyiz düzüyorum yardıma ihtiyacım var
- Konu Sahibi Yezra2323
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çeyiz eşyaları yardım edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorum içinOlur tabi kiii neden olmasın?
Rica ederim. Inanın kaidesi yok bunun. Menüyü ikram ederken mesela yaptığınız börek sığmıyo tabaklara kocaman salata tabağı filan kullanıyosunuz ve bir şeycik olmuyo. Zaten takımlar modeller sürekli değişiyo. Kimse ıy bu takıma ait değil bu tabak da demez. Kendi kullanımınıza göre kombinleyin.Teşekkür ederim yorum için
Niye olmasın ki? Şimdiki aklım olsa ayrı ayrı alır, kendim kombinlerdim. Kahvaltı takımını hiç kullanmıyorum. Kayık tabakları küçücük.Kahvaltı seti aldım servis tabakları pasta tabağı kadar onlara uygun kayık tabaklar alsam bardak altlığı falan alsam pasta seti olarak kullana bilir miyim?
Çokta şahane olur ben öyle yaptım kullanıyorumKahvaltı seti aldım servis tabakları pasta tabağı kadar onlara uygun kayık tabaklar alsam bardak altlığı falan alsam pasta seti olarak kullana bilir miyim?
Her semtin salı pazarı yok mu kıaaaz. Bi çarşamba var meşhur Fatih'te.Ben öyle yaptım hatta gittim pazardan aynı kütahya karaca satan bi abi vardı (eğer istanbuldaysanız salı pazarının kurulduğu yer cuma günü acıyor kendisi) gittim ordan aldım
Ay özür dilerim kadıköy de ki meshur ya ondan dedimHer semtin salı pazarı yok mu kıaaaz. Bi çarşamba var meşhur Fatih'te.