- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Muso kadar yok musun sen don, atlet al karsiliginda havuzlu siteden ev iste. Niye bizden istiyorsun kız. Size şehzade vercem de kolay mı öyle de.
Kayınvalide çok dindar bana bohça yaparken lohusa geceliklerinden almış, ilerde giyersin diye.Biz erkek tarafına alacağız, erkek tarafı da bana. Kaynanam bana don, sütyen vs alacak.
Kızımızın çeyizine ilk don benden olsun, donunuz hayırlı olsun çeyiziniz donansın inşallahBir genç kızın çeyizine don toplaması da mı yasak yoksa? Banlanacak mıyıö yine
Siz benim evlenmeme engel olup, kısmetimi kapatıyorsunuz.
Kayınvalide çok dindar bana bohça yaparken lohusa geceliklerinden almış, ilerde giyersin diye.
Hem o dantelli olanlarda belin soğuk alır ayıp günah demişti, ki bohçayı da nişan günü evde bizim aile kadınlarının yanında açmıştı.
Tüm sülale bir süre kaynanamı konuştu.
Kocam yanında da dantelli giyip açamayacaksam öleyim ben sjsjs
Musakka'nın kaynına alacağı sen miydin?Koskoca kadınlar kulübü bana ne koca bulabildiniz,ne çeyizime bir havlu seti gönderiyorsunuz.
Evlenecek olsam koşarak kınama gelirsiniz, bu kız kimi buldu gidip bakalım diye.
Çocuğu nasıl yapmış lohusa geceliğiyle mi?Kayınvalide çok dindar bana bohça yaparken lohusa geceliklerinden almış, ilerde giyersin diye.
Hem o dantelli olanlarda belin soğuk alır ayıp günah demişti, ki bohçayı da nişan günü evde bizim aile kadınlarının yanında açmıştı.
Tüm sülale bir süre kaynanamı konuştu.
Kocam yanında da dantelli giyip açamayacaksam öleyim ben sjsjs
Ay rahmetli babaannemin donunun aynısı. Bunu giyip altında patikleri pofuduk pofuduk gezerdi. Duygulandım şuanKızımızın çeyizine ilk don benden olsun, donunuz hayırlı olsun çeyiziniz donansın inşallah
Eki Görüntüle 3232326
Nur içinde yatsınAy rahmetli babaannemin donunun aynısı. Bunu giyip altında patikleri pofuduk pofuduk gezerdi. Duygulandım şuan
Dona birinin duygulanacağı hiç aklıma gelmezdi.Ay rahmetli babaannemin donunun aynısı. Bunu giyip altında patikleri pofuduk pofuduk gezerdi. Duygulandım şuan
Kızımızın çeyizine ilk don benden olsun, donunuz hayırlı olsun çeyiziniz donansın inşallah
Eki Görüntüle 3232326
Evet ama almadı. Hayallerimle oynadılaaaarMusakka'nın kaynına alacağı sen miydin?
A-aaa nesi var mis gibi çeyizlik don, kayınvalidenize edebimin nişanesi dersinizKoca kaçırtan don için teşekkür ederim. Bunu çeyizimde gören kaynana benim için "bu kız oğlumun gönlünü hoş tutamaz" digecek almayacak beni
.
A-aaa nesi var mis gibi çeyizlik don, kayınvalidenize edebimin nişanesi dersiniz
Havuzlu site de kararlısınız yani :) Size gelmeyen talipler olmayan çeyizinizi nereden biliyor?Kızlar ben hala anlı şanlı gelin olamadım. Başlıkta gördüğünüz gibi artık böyle anlı şanlı gelin olup, havuzlu siteye gelin gitmek istiyorum. Villa da olabilir. Ama hiç düzgün koca adayım olmadı bugüne kadar
Bir tane çeyizimde çift kişilik nevresim takımı var, bunu indirimlerde bir sene önce almıştım. Bunun dışında çeyizimde hiçbir şey yok. Galiba bu yüzden gelin olamıycam.
Bu sitede kız kurusu olarak kalmamam için sizden çeyiz, bohça adetleri bekliyorum. Adres vericem bana çeyiz eşyası gönderin. Havlular, lifler, donlar,pijamalar ne varsa kabulum.
Özellikle havuzlu sitedeki evlerinizin tapusunu bana çeyiz diye gönderebilirsiniz çok sevinirimmm.
Hahahahahaah pardon ya, başlığı görmedimÜzüldüm kız, don gönderecektim
Havuzlu site de kararlısınız yani :) Size gelmeyen talipler olmayan çeyizinizi nereden biliyor?
Şehzademe ismini koyucam sizi yaşatıcam da demesi lazım. Bir veliaht o kadar kolay olunmuyorMuso kadar yok musun sen don, atlet al karsiliginda havuzlu siteden ev iste. Niye bizden istiyorsun kız. Size şehzade vercem de kolay mı öyle de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?