- Konu Sahibi despina2000
bende remetta kullanana pek raslamadım.boswer al sende ewlendıkten sonra deiştirirsin:)iyi çıkmadı dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel soylemişsin sunacım aynen ole herşey hallolur erkeklere gore hiçte kafalarına takmıyorlar cok gereksız goruyorlar bılmıyorum belkıde oyle ama elımde degıl sureklı çeyızler hakkında yorumları okuyorum sureklı nerede ne ındırım var ne alabılırız dıye arastırıyorum oda zaten benım bu halıme şaşırıp kalıyor bırde kıyamıyor o alıyo şimdilik bu gun arzum ar346 çay makınesı aldı medıa markt'tan stokları bıtırıolarmış dun reklamını duymuştum bu arada oradan elektronık eşyA alabılırsınız kızlarrr
işte ole cnm benım arkadasının ne gıbı sorunları varmış gercı dogru ınsanlar borc harc evlenıo yada farklı bır suru sorun ... bıtmezz
evet canım icıkmadı dye değitrmek mantıklı,ama kırmadan yap,çok yüz göz olma,hiç bsey bellı etme ewlılık sanırım diplomatik olmak demek bana ole geldi ,kullanr sonra başka alırsın,takılma canım..sunacım bıde mustakbel kayınvalıdem remetta tencere setı almış 5lı ama ben hıc begenmedım ben hısar alacaktım
yani tipik sorunlar kayınvalıde gelin,onlar bıraz ıkısı karı koca da detaycı bide sinirli olunca kavgalar oluyor,ole işte eskisi gibi aramıyor tarzı şikayetler ,kadınların işi zor canım,sıkılmamak lazım olduğu kadar....
evet canım icıkmadı dye değitrmek mantıklı,ama kırmadan yap,çok yüz göz olma,hiç bsey bellı etme ewlılık sanırım diplomatik olmak demek bana ole geldi ,kullanr sonra başka alırsın,takılma canım..
Kızlar benimde düğünüm yaklaştığından çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum.Bende düdüklü tenceremi fisslerden aldım.Premium serisi. Tavsiyem fissler için Sirkeci Doğubanka mutlaka bakın.Piyasaya göre uygun fiyatları.Yemek takımları ve hisar -ar yıldızın çatal kaşık takımları içinde yine Sirkecide bulunan züccaciyeleri mutlaka ziyaret edin derim.Piyasanın neredeyse yarı fiyatı sayılar.Hepimize kolay gelsin:)