• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz başlangıcında ki ben bazı markalar ve yorumlar

ne güzel soylemişsin sunacım aynen ole herşey hallolur erkeklere gore hiçte kafalarına takmıyorlar cok gereksız goruyorlar bılmıyorum belkıde oyle ama elımde degıl :45::45: sureklı çeyızler hakkında yorumları okuyorum sureklı nerede ne ındırım var ne alabılırız dıye arastırıyorum oda zaten benım bu halıme şaşırıp kalıyor :9: bırde kıyamıyor o alıyo şimdilik bu gun arzum ar346 çay makınesı aldı medıa markt'tan stokları bıtırıolarmış dun reklamını duymuştum bu arada oradan elektronık eşyA alabılırsınız kızlarrr:49::49:

işte ole cnm benım arkadasının ne gıbı sorunları varmış gercı dogru ınsanlar borc harc evlenıo yada farklı bır suru sorun ... bıtmezz:50:

yani tipik sorunlar kayınvalıde gelin,onlar bıraz ıkısı karı koca da detaycı bide sinirli olunca kavgalar oluyor,ole işte eskisi gibi aramıyor tarzı şikayetler ,kadınların işi zor canım,sıkılmamak lazım olduğu kadar....

sunacım bıde mustakbel kayınvalıdem remetta tencere setı almış 5lı ama ben hıc begenmedım ben hısar alacaktım :15::15:
evet canım icıkmadı dye değitrmek mantıklı,ama kırmadan yap,çok yüz göz olma,hiç bsey bellı etme ewlılık sanırım diplomatik olmak demek bana ole geldi ,kullanr sonra başka alırsın,takılma canım..

Kızlar benimde düğünüm yaklaştığından çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum.Bende düdüklü tenceremi fisslerden aldım.Premium serisi. Tavsiyem fissler için Sirkeci Doğubanka mutlaka bakın.Piyasaya göre uygun fiyatları.Yemek takımları ve hisar -ar yıldızın çatal kaşık takımları içinde yine Sirkecide bulunan züccaciyeleri mutlaka ziyaret edin derim.Piyasanın neredeyse yarı fiyatı sayılar.Hepimize kolay gelsin:)

yani tipik sorunlar kayınvalıde gelin,onlar bıraz ıkısı karı koca da detaycı bide sinirli olunca kavgalar oluyor,ole işte eskisi gibi aramıyor tarzı şikayetler ,kadınların işi zor canım,sıkılmamak lazım olduğu kadar....

anladım cnm allah arkadasına sabır versın o zaman allahtan bız ayrı ıllerde oturucaz ya aslında sevıyorum hepsını yanı nişanlımın aılesını ama tabı cok yuzgöz olmamak gerekıyor...

evet canım icıkmadı dye değitrmek mantıklı,ama kırmadan yap,çok yüz göz olma,hiç bsey bellı etme ewlılık sanırım diplomatik olmak demek bana ole geldi ,kullanr sonra başka alırsın,takılma canım..

aynen ole nişanlıma bellı edeyım dedım degiştıreyım falan amann aramızda sorun cıkacakk bende onları gunluk kullanıcam hısar set alıcam onuda mısafırler için kullanıcam inşallah

Kızlar benimde düğünüm yaklaştığından çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum.Bende düdüklü tenceremi fisslerden aldım.Premium serisi. Tavsiyem fissler için Sirkeci Doğubanka mutlaka bakın.Piyasaya göre uygun fiyatları.Yemek takımları ve hisar -ar yıldızın çatal kaşık takımları içinde yine Sirkecide bulunan züccaciyeleri mutlaka ziyaret edin derim.Piyasanın neredeyse yarı fiyatı sayılar.Hepimize kolay gelsin:)

bende tam hısar set almak istıyordum cnm gercekten nasıl fıyatları mesela suanda hısarın bı setı var 1700 1600 cıvarı orada ne kadardır anadolu yakasında oturuyorum da gıtmeye deger mı sence ??:26::26:

kızlar benimde çeyizim için buradan çok marka araştırması yaptım.
emsanın büyük tencere seti ve günlük kullanım için hisarın küçük boy 3'lü bir setini aldım.
çkb içinde hisar mamba mat serisini çok beğenerek aldım.
yemek takımım brizz diye bir marka günlük yemek takımı da karacanın kırmızı renkli 6 kişilik takımından 2 tane aldım.
küçük ev aletlerim philips
ütüde deçok kararsız kalmıştım kazanlımı normal mi alsam diye ama normal almaya karar verdim philips azur siyah olanından aldım. kazanlı alsanda normal bir ütüye muhakkak ihtiyaç duyacağımı düşündüm çok gerekli olursa evlendikten sonra kazanlı ütü alırırım.
tefal actifry aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum.
elektrik süpürgesi de philips, bir de bu küçük şarjlılar var ya onlardan düşünüyorum mutfakta durur çalışan biri olduğum için elimin altınca kolaylık olacağını düşünüyorum ne dersiniz?

Kizlar suan hatirladigim kadariyla schafer, karaca, bernardo, ar yildiz ve emsanin ceyiz kampanlari var ortalama fiyatlari ayni en fazla 1200-1600 tl arasi. Bnm suan kredi kartim yok. Bu yuzden senetle alabilirim. Siz hangisini tavsiye edersiniz :)

hızlı bir çeyiz toparlama evresinde olduğumdan şuanlık aldıklarımı size söyleyeyim,
yemek takımını royal bone china aldım ama bernardonun yemek takımları da oldukça güzel duruyordu. çatal bıçaklarım bernardodan.
kahvaltı setimi porlandtan tek tek seçerek aldım -ki bence bu çok büyük avantaj mesela ben hiç fincanda çay içmem fuzuli olarak sette yer alıyor benim gibiler için-
günlük yemek takımım noble life; büyük salata kasesi ve 3 adet kayık servis tabağı setin içinde olduğundan bunu tercih ettim, 2. bir yemek takımını da kütahya porselenden almayı düşünüyorum bu sene serilerine yeni ürünler getirmişler.
bazı arkadaşlar kadeh takımı almayın demiş ama bence şık bir yemek takımının tamamlayıcısı kadehler ve masa örtüsüdür. decorium cam bardaklar konusunda oldukça iyi. ama kalabalık bir sülaleniz yoksa 12 kişilik koca set almanıza gerek yok bence, ayda yılda 1 kez kullanılacak ve evde o kadar yer tutmasının anlamı yok. ben 8 kişilik su ve şarap kadehi aldım; meşrubatları da kadehlerde insanlara sunacağım.
çelik tencerelerim ve misafir çaydanlığım berghoff -bu markayı tercih etme sebebim tabanlarının 5 katlı olması (aynı düdüklüler gibi) bu sayede çabuk ısınıp geç soğuyarak yemekleri kısa sürede pişiriyor ayrıca set halinde almak zorunda da değilsiniz-
seramik tencerelerim moneta.
düdüklüm fissler -ki annem senelerdir kullanır çok memnunuz-, ütü ve elektrikli süpürgem philips, küçük ev aletlerim bosch kırmızı serisi (el blenderı, kettle ve ekmek kızartma makinası aldım), günlük çaydanlığım cats by luyano çelik tabanlı olan.
alınan ıvır zıvırları marka marka yazmıyorum çünkü onlar kişinin zevkine göre değişir.

çeyiz hazırlığındaki tüm bayanlara kolay gelsin. :))

Back