- Konu Sahibi despina2000
canımcım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşşekür edrim mobilya aklıma takılmştı hemen not ettim:) perdeyi de bugün konuşmuştuk annemle napalım dye:)not edildi o da:)halılarım var zaten annem koleksiyon yapmış almış vaktınde küçük ev aletlernde neler alayım hangi markalar?valla o kadar detaylı yazmşsnkı soru gelmedi aklıma:)taç clipso alayım o zamn düdüklü tencereyi o da ıyı dye yazmşlardı,ıkeada bnde küçük şeyleri alacagım zaten bakalım canım sen bir model begenp mı yaptrdın mobilyalarını ?bide kaca patladı mobilyalar onu da merak ettim,ne kadar biriktrsem ki hesap kitap yapayım da acıkta kalmayayım:)Canımcım 2 ay oldu ben evleneli ben de İzmirdeyim. Mobilyaları Karabağlar Rahat mobilyadan aldım. Koltuklar tay tüyü mbilyalar ceviz. Mdf yada suntalam olmadıı için biraz pahalıya patladı tabi. Yine karabağlarda lider mobilyaya da bakabilirsin tarzına uyacağını tahmin ediyorum ve çok kullanışlı şeyler vardı orda.
Beyaz eşyanın çoğunu bosh aldık sadece ankastre ve bulaşık makinesi hediye olduğu için seçme şansım olmadı. Ankastre Arçelik karbeyaz seri çooook memnunum. Bulaşık makinesi de Hotpoint ariston. Kesinlikle memnun değilim. Çelik kazan sadece onda var diye aldık ama çok problemli.
Ev tekstil konusunda sarev ve özdilek tercih ettim. Fena değiller. Hepsini kemeraltından aldım. İnan yarı fiyatına alıyorsun ordan her şeyi. Göz ardı etme derim. Pamuk saten olanlar çok kırışıyor ütülemeden kullanman mümkün değil. Bir iki tane olsun yine de şık duruyorlar ama çok zor ütülemesi açılmıyor bi türlü. Makineden çıkardığım gibi ıslakken ütülediğim halde bir takım 45 dkmı alıyor.
Mutfak için her şeyi bernardodan aldım. Kampanyalar oluyor takip et. Ben yemek takımı ve çatal kaşık bıcak seti aldım, ödediğim paranın yarısını hediye çeki olarak verdiler. Tencerelerimden baharat takımına çay setinden ekmekliğe hepsini karşıladı. Çok işe yaradı valla. Sonracıııımaaa başka ne var. Haa düdüklü tencere Fisslerle çok sorun yaşadım bir süre önce bi konuda anlatmıştım detaylıca. Açıkçası tavsiye etmem.
Halılarımı saray halıdan aldım saggy. Herkes zor olur temizlemesi falan dedi ama ben çok memnunun gayet kolay yani.
Kitaplık cd rafı dvd rafı ayakkabılık fln ikeadan aldım. Aslında bütün evi ikeadan döşemek istemiştim ben de ama korktum açıkçası.
Perdeler karşıyaka çarşıda barışık perde var ihraç fazlası satıyor, kaliteli ve ucuz. 1000tlye bütün evi hallettik biz. Salon stor üstü yanki perde, mutfak zebra, yatak odası katlamalı tül ve stor, diğer iki odaya da jaluz yaptırdım. Başka aklıma bişicik gelmiyor valla. Sorun varsa cevaplarım ama...
Son düzenleme: