- Konu Sahibi despina2000
-
canımcım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşşekür edrim mobilya aklıma takılmştı hemen not ettim:) perdeyi de bugün konuşmuştuk annemle napalım dye:)not edildi o da:)halılarım var zaten annem koleksiyon yapmış almış vaktınde küçük ev aletlernde neler alayım hangi markalar?valla o kadar detaylı yazmşsnkı soru gelmedi aklıma:)taç clipso alayım o zamn düdüklü tencereyi o da ıyı dye yazmşlardı,ıkeada bnde küçük şeyleri alacagım zaten bakalım canım sen bir model begenp mı yaptrdın mobilyalarını ?bide kaca patladı mobilyalar onu da merak ettim,ne kadar biriktrsem ki hesap kitap yapayım da acıkta kalmayayım:)Canımcım 2 ay oldu ben evleneli ben de İzmirdeyim. Mobilyaları Karabağlar Rahat mobilyadan aldım. Koltuklar tay tüyü mbilyalar ceviz. Mdf yada suntalam olmadıı için biraz pahalıya patladı tabi. Yine karabağlarda lider mobilyaya da bakabilirsin tarzına uyacağını tahmin ediyorum ve çok kullanışlı şeyler vardı orda.
Beyaz eşyanın çoğunu bosh aldık sadece ankastre ve bulaşık makinesi hediye olduğu için seçme şansım olmadı. Ankastre Arçelik karbeyaz seri çooook memnunum. Bulaşık makinesi de Hotpoint ariston. Kesinlikle memnun değilim. Çelik kazan sadece onda var diye aldık ama çok problemli.
Ev tekstil konusunda sarev ve özdilek tercih ettim. Fena değiller. Hepsini kemeraltından aldım. İnan yarı fiyatına alıyorsun ordan her şeyi. Göz ardı etme derim. Pamuk saten olanlar çok kırışıyor ütülemeden kullanman mümkün değil. Bir iki tane olsun yine de şık duruyorlar ama çok zor ütülemesi açılmıyor bi türlü. Makineden çıkardığım gibi ıslakken ütülediğim halde bir takım 45 dkmı alıyor.
Mutfak için her şeyi bernardodan aldım. Kampanyalar oluyor takip et. Ben yemek takımı ve çatal kaşık bıcak seti aldım, ödediğim paranın yarısını hediye çeki olarak verdiler. Tencerelerimden baharat takımına çay setinden ekmekliğe hepsini karşıladı. Çok işe yaradı valla. Sonracıııımaaa başka ne var. Haa düdüklü tencere Fisslerle çok sorun yaşadım bir süre önce bi konuda anlatmıştım detaylıca. Açıkçası tavsiye etmem.
Halılarımı saray halıdan aldım saggy. Herkes zor olur temizlemesi falan dedi ama ben çok memnunun gayet kolay yani.
Kitaplık cd rafı dvd rafı ayakkabılık fln ikeadan aldım. Aslında bütün evi ikeadan döşemek istemiştim ben de ama korktum açıkçası.
Perdeler karşıyaka çarşıda barışık perde var ihraç fazlası satıyor, kaliteli ve ucuz. 1000tlye bütün evi hallettik biz. Salon stor üstü yanki perde, mutfak zebra, yatak odası katlamalı tül ve stor, diğer iki odaya da jaluz yaptırdım. Başka aklıma bişicik gelmiyor valla. Sorun varsa cevaplarım ama...
canımcım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşşekür edrim mobilya aklıma takılmştı hemen not ettim:) perdeyi de bugün konuşmuştuk annemle napalım dye:)not edildi o da:)halılarım var zaten annem koleksiyon yapmış almış vaktınde küçük ev aletlernde neler alayım hangi markalar?valla o kadar detaylı yazmşsnkı soru gelmedi aklıma:)taç clipso alayım o zamn düdüklü tencereyi o da ıyı dye yazmşlardı,ıkeada bnde küçük şeyleri alacagım zaten bakalım canım sen bir model begenp mı yaptrdın mobilyalarını ?bide kaca patladı mobilyalar onu da merak ettim,ne kadar biriktrsem ki hesap kitap yapayım da acıkta kalmayayım:)
Canım geç oldu biraz ama ancak yazabildim. Küçük ev aletlerimi de bosh aldım ben kırmızı seriden, henüz onları çok kullanmadığım için gözden kaçmış. Çaycıyı kullanıyorum sıklıkla gayet iyi, tost makinesi süper. Blenderı bi kez kullandım sorunsuz. mikseri henüz kullanmadım.
Mobilyalar 13.5 oldu bizde. Yemek odası yatak odası ve koltuk takımı. Ama Rahat mobilya tanıdıktı baya bi inidirm yaptı bi de senet yaptı. 900 civarı bişi ödüyoruz ayda. Sırf senet yaptı diye liderden almadım zaten yoksa aklım ordakilerde kaldı. Rahat mobilyadan beğenirsen ismim verebilirim arkadasım falan dersin indirm yapar alphan bey.
Çok zor bi dönem seni bekliyor cicim allah kolaylık versin. Ben sırf bunaldığım için eylüldeki düğünü hazirana alıverdim de kurtuldum. İki ayağım bi pabuca girdi o ayrı :)[/QUOT
olsun canım zor bir dönemde olsa zewkli gibi,sanırım taksit değil peşin alacagım,bıde 2013ün yazında ewlnmeyi planlyorum daha mobilya var ,ileri mobilya da ıyımış dedler ama lıdere bakacagım canım rahat mobilya da bakacagım sagol canımcım su an için erken sadece aklımda bulunsun dye soruyorum küçük ew aletlerini bıraz daha arasrtcagım,sağol kuzum bisey daha soracgım bu tay tüyü terleten bsey mı kumaşı silinyor ama aklıma takıldı...hayırlısıyla kullanırsın inşallah kuzum hepsini...
yemek takımımı aldım canım,tekstılde bnde englısh home düşünüyorum.küçük ev aletlernde hiç garanti aklıma gelmemşti sagolsın canım ya:)o zamn tekstil ve çatal bıcak tencere onlardan başlayayım canım,sağol sende güle güle kullan,teşekkür ederm çooooooook:)öncelikle kolay gelsin.1 ay boyunca detaylı araştırma yapıp aldım çok şey tamamladım ama uğraştırdı.
1- bernardo kampanyası bitmeden soluğu mağazada al ve yemek takımını çatal kaşığını kaçırma.muhteşem tasarım ve kalitede.ben çoğu mutfak eşyanı bernardodan dizdim bakıp bakıp eğleniyorum :)
2- tencerede çeliklerde korkmaz hem uygun hem kaliteli, düdüklüde tefal acticook ya da nutricook, yanmaz yapışmaz tefal sensorielle seramik safir çok şık ve kaliteli. ben aldım hem çeyizime hem şimdiki eve.1 aydır ilk günkü gibi.içi beyazlara heveslenme hiç.
3- havlularımı english home dan aldım uygun fiyatları çifti 25 lira yumuşacık. bornoz takımlarımız sarev bambu 280 lirayı 10 taksitte alıyorum.gene olsa gene alırım.gördüğüm en güzel ve kaliteli bornoz takımı.
4 nevresim ve pikeleri english home pikeler, taç ve sarevden nevresimler ve sarevden pikeler aldım.pikelerin alt kısmı düz üst kısmı düğmeli başlık gibi şık bir bölümü var ve de spor duruyor.
5- mobilyada doğtaşın indirimlerini takip ediyorum beğendim onları alıcam.
6- ütüde delonghi de güzel marka onu alıcam. çaycım korkmaz, diğer küçük ev aletlerim çelik uçlu blender falan tefal ya da braun olacak.yalnız küçük ev aletlerini düğünden 1 ay önce al garantin başlar evlenene kadar süren biter.bikaç ay yüzünden garanti mağduru olma.
güle güle al ve kullan inşallah
Tay tüyü terletmiyor diyemem ama öyle çok da değil. Yani otururken falan problem yok ama uyuyakalırsan su gibi oluyosun. kesinlikle leke tutmuyor ama. Geçen gün reglken oturdum taşmış birazcık hemen sildim bişicik kalmadı. Bu arada ileri mobilya da çok başarılı benim ordan beğendiklerim de 15 civarı bişi tutmuştu.
inşallah kuzum benmde zor oldu işte işe greli 4 yıl oldu ailme yardım ettım daha önce ewlenmezdm zaten maddi durum önemli ama mesala dün 24 parca porselen aldım kütahya 60 tl ye yani ailen ufaktan bunları yapsın kuzum yük olmak istemyrsn ama en azından araştralım annecm br gezelım bakalım gbisinden,de o zaten sunu alalım uygundu der ufaktan başlarsın sklma kuzum bızım annelermz ewlndgnde sanki her sey tam mıydı,ufaktan ufak seyler al bardak takımı gbi yani en azndan için rahatlar bak sunu aldm falan dersn baskı kurma kendıne iş bulncaya kadar geçici basit işler de yapablrsn part time maksat bunalıma grıp sklma kuzum benim..
canım benım bızım ıkı düğün olacak annem sagolsun ıstanbuldakı düğünümü yapacak ama yınede para bırıktırıyoruz ev eşyalarımız için yardımcı yanı her konuda sagolsun sorun benım içim rahat degılneyse zaten bi şekılde olacak hepsı ama benım her zamankı hüsnükuruntularım yanı ) bıde part time iş konusunda senın gıbı düşünüp bı yere başladım oturup iş beklemektense daha oncede calıştığım bı yerde hafta sonları başladım işe akmasada damlar dıyerekten :)) bıraz daha beklıcem bı kac yerden haber beklıyorum şimdilik onlardan ses cıkmazsa ufaktan taksıtlere gırmeye başlıcam bende
kuzumm yaa yıpratma kendini,yani erkekler o kadar kadir kıymet bilecekmi bu kadar araştırıyoruz,hiç sıkılma kuzum,olur her sey canım ne bıleyım şimdiden sıkmamak lazım dıyorum,hayat zaten yoracak,kafanı meşgul etmesin kuzu olur her sey..
peki fislerde Fissler Vq Bluepoint 4,5 Lt Düdüklü Tencere modelı ıyımı yoksa premıum blupoınt mı ıyı sızce? farkı warmı kullananlar lütfen fikirlerini paylassın
onlar bu kadar dert etmıyor detaycı değiller demek ıstedim ne guzel ıkınız ortak bseyler yaparsınız,arkadasmla konustum da o da 1 ay oldu ewleneli şimdıden şikayet edyor,ew istediği gibi oldu her sey, ama sorunlar bitmıyor demek,ondan söyledim canım,nişanlın çok şanslı senin gibi her seyi düşünen birini bulmuş canım her sey gönlünce olsun...ne bıleyım hıc ole düşünmemiştım yanı erkekler dıyerektensonucta benım hayatım içinde bunların yapılması gerekıyor yanı ıkımız içinde yenı bır hyat için ole degıl mı?? nişanlım calışıyor oda ufaktan bırıktırmeye başladı. paraları bırleştırıp alıcaz yavaş yavaş ole işte cnm
ben 4 aylık evliyim ve şimdiye kadar ki tavsiyelerim ve kullandıklarım;
mobilyalarımın çoğu yataş, bir sorun yaşamadım..
beyaz eşyalarımın hepsi arçelik.. kesinlikle tavsiye ederim..
düdüklüm fissler, imkanın varsa tereddütsüz al! yanına da 1-2 çelik tencere al yeterli(ben aryıldızın takımını aldım ama bir düdüklü hepsine bedel)
elektrik süpürgem philips maraton memnunum
ütüm philips azur memnunum..
teflonlarım tefal, memnunum..
yemek takımlarına bence çok para verme kırılınca parça temini zor oluyor ve insan üzülüyor..
bardak takımı alma, hi,ççç gerek yok :)
blenderim braun memnunum..
nevresimde kesinlikle sarev ve pamuk saten al! ne buruşuyo ne bişey süper kullanışlı...
halılarını shaggy almamanı tavsiye ederim, salonu falan alabilirsin ama oturma odasını kesinlikle alma!
halılarımın çoğu saray, bir sorun yok şimdilik fakat yıkanınca ne olur bilemem..
mobilya konusunda eğer durumun varsa kesinlikle saloniyi tek geçerim.. ben çok istedim ama biraz pahalı geldiği için almadım.
ipek saten nevresim takımı alma, yazık oluyo kenarda öylece duruyo :)
kolay gelsin
ben 4 aylık evliyim ve şimdiye kadar ki tavsiyelerim ve kullandıklarım;
mobilyalarımın çoğu yataş, bir sorun yaşamadım..
beyaz eşyalarımın hepsi arçelik.. kesinlikle tavsiye ederim..
düdüklüm fissler, imkanın varsa tereddütsüz al! yanına da 1-2 çelik tencere al yeterli(ben aryıldızın takımını aldım ama bir düdüklü hepsine bedel)
elektrik süpürgem philips maraton memnunum
ütüm philips azur memnunum..
teflonlarım tefal, memnunum..
yemek takımlarına bence çok para verme kırılınca parça temini zor oluyor ve insan üzülüyor..
bardak takımı alma, hi,ççç gerek yok :)
blenderim braun memnunum..
nevresimde kesinlikle sarev ve pamuk saten al! ne buruşuyo ne bişey süper kullanışlı...
halılarını shaggy almamanı tavsiye ederim, salonu falan alabilirsin ama oturma odasını kesinlikle alma!
halılarımın çoğu saray, bir sorun yok şimdilik fakat yıkanınca ne olur bilemem..
mobilya konusunda eğer durumun varsa kesinlikle saloniyi tek geçerim.. ben çok istedim ama biraz pahalı geldiği için almadım.
ipek saten nevresim takımı alma, yazık oluyo kenarda öylece duruyo :)
kolay gelsin
çok güzel bilgiler canım, ben de teşekkür ederim
onlar bu kadar dert etmıyor detaycı değiller demek ıstedim ne guzel ıkınız ortak bseyler yaparsınız,arkadasmla konustum da o da 1 ay oldu ewleneli şimdıden şikayet edyor,ew istediği gibi oldu her sey, ama sorunlar bitmıyor demek,ondan söyledim canım,nişanlın çok şanslı senin gibi her seyi düşünen birini bulmuş canım her sey gönlünce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?