çeyiz başlangıcında ki ben bazı markalar ve yorumlar

despina2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
66
0
26
Karabük
kızlar bu forumu takip ediyorum da okuduklarıma ve aldığım notlara göre belirli markalar önermişsniz..ben daha sözlenmedm bsey de almadm yani yolun başındayım,su an ki yorumlarnzdan cıkardgım sonuclar sunlar:

arkadaşlar fuga ve ider mobılyayı önermişler ,özellkle fuga iyimiş hizmet kalitesi...
leeger country tarzı istyrsan ıkea iymiş ama kaliteli mi şüpheli yaptrmak ayrı bir çözüm ama garantisi nasıl olcak o da br sorun. leke tutmasın dyrsan tay tüyü deve tüyü dye bsey varmş silebilyrmuşsun.
ben çok sevyrm country tarznı ama bilemedm,sıyah beyaz kombinde sevmem zaten ama bilmyorum izmrdeyım br yere mı yaptrsam ıkea dan da sogudum okuynca.ankara siteleri dye br yer varmş karabaglarda bılemedm.masif agac onemlımş sunta mı mdf mı onlar saglam deglmş.babam marangoz anlar dyrm bu seylrden bakalım.ev kendmıze ait olacak napayım bilmedm bellona istakbalı de cok sewmmş kullananlar..
jumbo ,korkmaz hisarın taç ürünleri iyimiş.
bosch siemens ıyımş ama made in germany olacak alman malı olackmş türk malı iyi deglmş,buzdolabnda da bosch ta sorun varmş,eger country tarzı istyrsan ıkea iymiş ama kaliteli mi şüpheli yaptrmak ayrı bir çözüm ama garantisi nasıl olcak o da br sorun. küçük ev aletlernde phılps ıyı ,saçsekllndrcı remngton ya da babyliss.
ütü phılps azur demşler,buhar kazanlı ıyımış.
blendr da çelik uclu ıyımş.ve watt ı yuksek.
nevresmde taç ve sarev ıyımş
fırın da simfer guzel markamş.tost makinesi tostkolik olablrmş korkamzın caycı da korkmaz ya da arzum buna ekleyecek varmı,okuduklarım bunlar kafamda sou işaretlrde var onayalayacak olanlarda olablır bu ürünleri ne dersiniz kızlar ?varsa önernz dinlerm not ederm

Canım beyaz eşyada hem uygun hem kaliteli Samsung öneririm hatta TekÇarşı Online Alışveriş Hizmetleri u öneririm ben ordan aldım fiyatlar süper. Bir ay içinde kullanmaya başlayacağım çeyizlerimi fikirlerimi paylaşırım. Nevresimde Sarev, Linens, English Home. Mobilyalarımı da Tepe Home dan indirimle aldım. Henüz kurulmadılar memnuniyetimi veya olumsuz eleştirilerimi eşyalarımı kullandığımda paylaşabilirim. Fırın konusuna gelince biz şuanki evimiz için Simfer Midi fırın aldık ve çok memnunuz.Kolay gelsin :)

Canım bende 1 senedir filan çeyiz işlerinin içindeyim edindiğim tecrübeleri paylaşayım seninle...
Mobilya henüz almadık ama country tarzı mobilyaları bayağı bi araştırmıştım sherwood, duayen, bedesten,koza country gibi yerlere bakabilirsin..
Ütü de philipsten şaşma, küçük ev aletlerinde de tefalden...
Nevresimlerimi bende sarev ve english home'dan aldım...Özellikle sarevin pamuk satenleri muhteşem...
Tencerelerini hisar ve korkmazdan alabilirsin iyi markalar ama ben karacanın setini almıştım...
Mutfak eşyaların için kesinlikle Bernardo yu öneririm...
Havlu ve bornozda taç ve özdilek iyidir...Ama bambu tercih et
Beyaz eşya ise tamamen şans işi biz Arçelik aldık kullanmaya başlamadığımız için yorum yapamicam

Kolay gelsin canım

cnm utu konusunda phılıps cok ıyı.ama tefalı onerırım.taban konusunda en ıyı oymus.turkuyedede oyle soylenıyor.avrupadakıler de oyle soyluyor.
Nevresımde kalıtede ozdılek tac altınbasakı onerırı.sarevde ıyı ama.
Beyaz esyada camasır makınesı ve bulasık mak. Bosch cok ıyı.
Mobılyada tarzına gore degısır.mesela ben oturma odama cok kalıtelı pahalı almak ıstemem.zaten cabuk eskır.ama salon takımımı 10 sene kullanırım en az yemek odamıı da .o yuzden onları ıstıkbal alabılırım.cok kalıtelı oldugunu soyluyorlar kullananlar.ama pahalı.

Bu arada tencere ve çatal kaşık takımı çeyiz paketi olunca çok çok uyguna mal oluyor ayrı ayrı alacaksan da netten bak derim Nil arkadaşımız fırsat sitesinden 12 kişilik Hisar Milano çatal kaşık takımını 400 küsura almıştı. Düdüklü tencereni kesinkikle Fissler al. Porselen yemek takımı Royal King Bone China dan bakabilirsin ben ordan aldım çok güzel ve zarif modeller var. Ayrıca para biriktirip bir anda alırsan daha uyguna mal oluyor Bernardodaki indirim ve kampanyaları kesinlikle takip et. Ürünler çok pahalı ama güzel fırsatlarla uyguna mal olabiliyor. Ütüde de kesinlikle buhar kazanlı Deloghni öneryorum. Buhar kazanlı ütünün mucidi olan markadır. Yapıştırmaz tencere ve tavalarda durumun varsa Moneta en kaliteli ve sağlıklı olandır. Seramik tava ve tencereleri ilk üreten firma, daha uygun olsun dersen Korkmazın ürünleri de çok güzel.

canımcım sağolasın...bakayım o internet sitesine,hepsi samsung olmaz ama bulaşık makinesini düşünebilirim.newresmde english home tarzım gibi canım,tepe home da önermştler canım yazarsın sende yorumlarını öptüüüüm çok sağolasın kuzum

sağolasın canım daha isteme olmadan bayağı fikrim oldu country tarzı için ıkeaya alternatif bulmana çok sevndım:)ütü de phılps azur dyr yorumlar o yönde tefalade sıkıntı varmş dye de okudum kuzum bakalım,karacan almam sanırım eski kalitesi yokmuş demişlerdi korkmaz mantıklı hisar da ıyımiş.bambu aklıma gelmemşti sagolasın .Arçelik de teknık servs ıyımş ıyı yapmşsn canım şans işi dediğin gbi.bernanrdoyu hiç duymamştım canım pek bilmıyrdum sagolsın...öpüyorumm çok,inşallah çok mutlu oluruz içime siner aldıklarımız ve alacklarımız.

hıım istıkbal ıyı mi o kadar canım bilmyorum,arkadaşım yataştan aldı ama guzel seyler ama ne bıleym bana soğuk geldi,sanki daha cicili çiçekli seyler bana göre ruhum sklıyr gri siyah beyaz daha renkli rkısıkköy oradaki mobılyacalara yaptırsam mı dye düşünyorum orası kararsızm acıkcası bıde ne kadar biriktrebilirm onu da bilmyorum ama ev bızım ewımız olacak.bosch dan ewet çamaşır ve bulaşk makinesi alırım.oturma odasında da haklısın acılınca yatak tarzı olanlardan alırım misafır geldgnde kullanşlı olur yemek odasında da sandalyeler deve tüy tay tüyü olur silinebilr hem ütüyüde phılps dedm nevresmde altınbaşak ı bilmyrdm sagol kuzum

yemek takımını almştım canım,bde günlüğe kütahya alacagım,fissler için ıyı seyler okudum tamam ondan alayım delonghi bir arkadaş tek gecerm demiş yani bu alanda ödülüde varmş ,ama bir gdp bakayım o an karar vercegm ıkı marka arsnda kalmştım tefali ne bıleym pek ıstemedm,Monetayı da not ettm kuzum bernardoki kampanyaları netten mi takıp edeyım?sağol canım bi kaç sey daha netlık kazandı..

mobilyalar istanbul.izmit,anakara da ben izmirdeyim..onları sildim canım bakalım en son onlar küçük eşyaları bitireyim bir araştrcagm canım..

merhaba kızlar ben forumda yenıyım ayrıca hiçbir birikimimim olmadıgı halde çeyız hazırlığı yapmam gerekıyor seneye agustosta evlenıcez inşallah forumlarda yazılanları, alınan çeyızlerı, nereden alındıklarını okuyorum süreklı takıp edıyorum ama elımde para olmayınca alamıyorum onceden cok uzuluyordum istedıklerım olmayacak dıye ama işe gırersem inşallah hepsını alıcam ama işte sorun işe gırememiş olmamda bana fikir versenız nasıl yapayım daha hiç birseyım yok malesef (

ailen yardımıyla yavaştan başla canım taksitle falan,kolay gelsin güzelim,ailenin yardımıyla üç beş bişey alırsın bakarsın sonra işe grmiş olursun,sıkma canını her şey alınır marka olur mutsuz olursun bir anlamaı kalmaz bnde okuyorum da illa şu marka olacak dememek lazım kaliteli ürün pahalı demek değil,bnde pek bısey almadım kuzum interneeten kampnayaları takip edebilirsin zor hayatım bnde bilmiyorum daha deneymli arkadaşlarda yardımcı olur sanırım..ailenle bişeyler yaparsan daha kolay olur sanırım..

sağol arkadsım...çok güzel bi topik olmuş...faydalı bilgiler not almışşsın

RECA ederim ne demek sadce burdaki bilgileri derledim,bu bir kadın dayanışması şekerim bnde yeni yeni öğreniyorum daha yolun başındayım Allah geçim versin aslında bunlar fasa fiso da kadın olunca insan her şeyi detaylı düşünüyor,yoryorz canım kendmzi benım çeyizim calındı annemin aldıkları antika oldular smdı tekrar alacagız işte napacaksın ...herkes bilgilerini yazarsa süper olur .....

teşekkur ederım yorumların için... aslında sorun şu ki aılem benı okuttu cok şukur meslek sahıbı oldum ama iş yok. dolayısıyla bende onların yardımı ıle degılde kendı cabalarımla bişeyler yapmak istıyorum ama malesef olmuyor napıcaamıda bılemıyorum inanki (

dogru dıyosun hepsı marka olmak zorunda degıl ama insan olunca en ıyısı olsun ıstıo tabı gucumun yettıgınce... neyse allahıma hergun dua edıyorum bıran once iş bulayımda ceyız düzmeye başlıyayım dıye :))

sadece konu başlığını okudum, üslubunuz çok şeker gülümsedim okurken :))
sadece aklım masife takıldı. ben de yatak odamı country istiyorum, çoğu masif ahşapla yapılıyor. ama nette masif ahşabı okuyunca uzmanlar olumsuz yorum yazıyorlar. ahşabın dokusu değişiyormuş galiba kullandıkça, genleşme oluyormuş sanırım. vs vs. benim de kafam karışık.

Canımcım 2 ay oldu ben evleneli ben de İzmirdeyim. Mobilyaları Karabağlar Rahat mobilyadan aldım. Koltuklar tay tüyü mbilyalar ceviz. Mdf yada suntalam olmadıı için biraz pahalıya patladı tabi. Yine karabağlarda lider mobilyaya da bakabilirsin tarzına uyacağını tahmin ediyorum ve çok kullanışlı şeyler vardı orda.

Beyaz eşyanın çoğunu bosh aldık sadece ankastre ve bulaşık makinesi hediye olduğu için seçme şansım olmadı. Ankastre Arçelik karbeyaz seri çooook memnunum. Bulaşık makinesi de Hotpoint ariston. Kesinlikle memnun değilim. Çelik kazan sadece onda var diye aldık ama çok problemli.

Ev tekstil konusunda sarev ve özdilek tercih ettim. Fena değiller. Hepsini kemeraltından aldım. İnan yarı fiyatına alıyorsun ordan her şeyi. Göz ardı etme derim. Pamuk saten olanlar çok kırışıyor ütülemeden kullanman mümkün değil. Bir iki tane olsun yine de şık duruyorlar ama çok zor ütülemesi açılmıyor bi türlü. Makineden çıkardığım gibi ıslakken ütülediğim halde bir takım 45 dkmı alıyor.

Mutfak için her şeyi bernardodan aldım. Kampanyalar oluyor takip et. Ben yemek takımı ve çatal kaşık bıcak seti aldım, ödediğim paranın yarısını hediye çeki olarak verdiler. Tencerelerimden baharat takımına çay setinden ekmekliğe hepsini karşıladı. Çok işe yaradı valla. Sonracıııımaaa başka ne var. Haa düdüklü tencere Fisslerle çok sorun yaşadım bir süre önce bi konuda anlatmıştım detaylıca. Açıkçası tavsiye etmem.

Halılarımı saray halıdan aldım saggy. Herkes zor olur temizlemesi falan dedi ama ben çok memnunun gayet kolay yani.

Kitaplık cd rafı dvd rafı ayakkabılık fln ikeadan aldım. Aslında bütün evi ikeadan döşemek istemiştim ben de ama korktum açıkçası.

Perdeler karşıyaka çarşıda barışık perde var ihraç fazlası satıyor, kaliteli ve ucuz. 1000tlye bütün evi hallettik biz. Salon stor üstü yanki perde, mutfak zebra, yatak odası katlamalı tül ve stor, diğer iki odaya da jaluz yaptırdım. Başka aklıma bişicik gelmiyor valla. Sorun varsa cevaplarım ama...

inşallah kuzum benmde zor oldu işte işe greli 4 yıl oldu ailme yardım ettım daha önce ewlenmezdm zaten maddi durum önemli ama mesala dün 24 parca porselen aldım kütahya 60 tl ye yani ailen ufaktan bunları yapsın kuzum yük olmak istemyrsn ama en azından araştralım annecm br gezelım bakalım gbisinden,de o zaten sunu alalım uygundu der ufaktan başlarsın sklma kuzum bızım annelermz ewlndgnde sanki her sey tam mıydı,ufaktan ufak seyler al bardak takımı gbi yani en azndan için rahatlar bak sunu aldm falan dersn baskı kurma kendıne iş bulncaya kadar geçici basit işler de yapablrsn part time maksat bunalıma grıp sklma kuzum benim..

o güzel yüzünüzü güldürebldysek ne mutlu canım benim uslup oyle hayatım ya arada manyak falan dyor arkadaşlar ama napacaksın idare edyorlar:)ben mobılya işini hiç anlamyrm canım babam marangoz anlar dye düşünüyorum,aslnda sorup arastrmak lazım,her sey country tarzı için:)zararı ne ki masifin bilmyorum ,moblyacılara sormak lazım daha yaptrsam mı country tarzı bsey alsam mı alsam nerden layım bilmyorum,ama izmirdeym karabaglar zatenn mobilyacı kaynyor bakalım daha ona vakit var sunta olnnca da kötü saglam degil oluyor,bir bilene sormak lazım canım nette herkes bsey dyor,cok sewdm bozuldu baska yaptrırrm alırım zaten sklcam bir zamn sonra canımı sıkmamk lazım dyorum,skmayalım canımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…