Mutfak Dekorasyonu Çeyiz alışverişi

Ruya1992

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
928
1.798
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım. Yavaş yavaş da çeyiz alışverişi yapmaya başlayacağım. Bir süredir araştırıyorum. Araştırdıkça da kafam karışıyor. Her markanın olumlu ve olumsuz çok yorumu var. Akla gelen tüm markalarla görüştüm, model beğendim, fiyat aldım. Çok da farketmeyen fiyatlar çıkıyor sanki. Olabildiğince sade bir model düşündüğüm için de her marka da illaki bir model beğeniyorum. Ürün kalitesine göre ayrı ayrı yerlerden almayı düşündüm. Bu seferde fiyat farkediyor haliyle.
Kütahya ve güral porselenle yıldızım barışmadı. Özellikle kütahya da mağazada gezmek bile keyif vermedi. Korkmaz da bir model beğendim. Onunla bir çeyiz seti yaptım. Çeliğinden ne kadar eminsem porseleniyle ilgili hiç yorum bulamadım. Korkmaz 12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çbk takımı, granit tencere takımı, 4lü çelik tencere takımı, kahvaltı takımı ve aryıldız düdüklü tencere için 3.790 tl fiyat aldım. Porselene 2 yıl garanti, 5 yıl parça temini garantisi verdi. çelikleri için sanıyorum 10 yıl garanti verdi.
Bernardo da yine bir takım beğendim. 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çbk takımı, hiper çelik set, granit tencere seti, 12 kişilik su takımı, 6 kişilik yemek takımı ve kahvaltı takımı için 3999 tl fiyat verdi. kahvaltı takımını çok beğenmediğimden o olmadan da 3699 tl fiyat çıkardılar.
Karaca'da ise 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çbk takımı, 6 kişilik yemek takımı, 6 kişilik çbk takımı, 12 kişilik su takımı, 4lü çelik tencere takımı, 2li düdüklü tencere seti, granit tencere takımı, kahvaltı takımı, 6 lı standlı bıçak seti için 4588 tl fiyat verdiler. porselenlere 5 yıl garanti, çeliklere 10 yıl garanti verdiler.
Benim kafam çok karıştı. Kime fikir sorsam herkes her şeyi beğeniyor. ne yapacağımı şaşırdım. bir türlü karar veremiyorum. baktıkça kafam daha çok karışıyor. ne olursunuz bana yardım edin :)

korkmazın porseleninde sıkıntı yaşayan duymadım.
karacanın çelik- granit grubundan şikayetçi olan çok fazla arkadaşım var. Açıkçası ben bernardonun çelik-granit tencere kalitesine de çok güvenmemiştim. Bu arada vaktiniz varsa eğer ayrı ayrı da bakın. 1000 tl ye komple çelik takımın aldım ben de korkmazın. kahvaltı takımı almadım, yumurtalık, fincan kullanılmıyo die, kendim tek tek tabak, kayık falan alıp takım yaptım. hem daha ucuza denk geldi, hem daha kullanışlı parçalar oldu. granitte 2 tencere, 1 tava aldım korkmazdan. 300 falandı sanırım porselen de aryıldızın bi modeline aşık olmuştum resmen onu aldım 1000 tl ye indirime girdiğinde. internette, instagramda züccaciye, dükkanlarına bakın çok güzel indirimler oluyo. tek markadan hepsini alacam die şartlanmayın. inanın fiyatta öle aman aman fark etmiyo

Merhabalar
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım. Yavaş yavaş da çeyiz alışverişi yapmaya başlayacağım. Bir süredir araştırıyorum. Araştırdıkça da kafam karışıyor. Her markanın olumlu ve olumsuz çok yorumu var. Akla gelen tüm markalarla görüştüm, model beğendim, fiyat aldım. Çok da farketmeyen fiyatlar çıkıyor sanki. Olabildiğince sade bir model düşündüğüm için de her marka da illaki bir model beğeniyorum. Ürün kalitesine göre ayrı ayrı yerlerden almayı düşündüm. Bu seferde fiyat farkediyor haliyle.
Kütahya ve güral porselenle yıldızım barışmadı. Özellikle kütahya da mağazada gezmek bile keyif vermedi. Korkmaz da bir model beğendim. Onunla bir çeyiz seti yaptım. Çeliğinden ne kadar eminsem porseleniyle ilgili hiç yorum bulamadım. Korkmaz 12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çbk takımı, granit tencere takımı, 4lü çelik tencere takımı, kahvaltı takımı ve aryıldız düdüklü tencere için 3.790 tl fiyat aldım. Porselene 2 yıl garanti, 5 yıl parça temini garantisi verdi. çelikleri için sanıyorum 10 yıl garanti verdi.
Bernardo da yine bir takım beğendim. 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çbk takımı, hiper çelik set, granit tencere seti, 12 kişilik su takımı, 6 kişilik yemek takımı ve kahvaltı takımı için 3999 tl fiyat verdi. kahvaltı takımını çok beğenmediğimden o olmadan da 3699 tl fiyat çıkardılar.
Karaca'da ise 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çbk takımı, 6 kişilik yemek takımı, 6 kişilik çbk takımı, 12 kişilik su takımı, 4lü çelik tencere takımı, 2li düdüklü tencere seti, granit tencere takımı, kahvaltı takımı, 6 lı standlı bıçak seti için 4588 tl fiyat verdiler. porselenlere 5 yıl garanti, çeliklere 10 yıl garanti verdiler.
Benim kafam çok karıştı. Kime fikir sorsam herkes her şeyi beğeniyor. ne yapacağımı şaşırdım. bir türlü karar veremiyorum. baktıkça kafam daha çok karışıyor. ne olursunuz bana yardım edin :)
Ben de seninle aynı dertten muzdarip olduğum için cevaplamak istedim. Bir süredir bu forumu takio ederek sonunda set değil ayrı ayrı almaya karar verdim. Kampanyaları takip edince inan settekinden daha uyguna geliyo. Çünkü setlerde her ürünü kaliteli model koymuyorlar daha kalitelisini setince fiyatları artıyo. Hangi üründe hanfi marka kaliteli ise onu almaya karar verdim. Modeli seçtikten sonra da dükkanlarında pazarlık yapıp internetten fiyat araştırması yaptım . internet açık ara önde. Çelik takımı için korkmaz markasını tavsiye ediyolar mağazasında 700 tl ye satılan flora seti n11den 380 e aldım günlğk yemek çatal takımı için nehirin dalyan modelini düşünüyorum diğer markalara göre çok uygun ve çeliği daha kaliteli. Porselen olarak kütahya çok öneriliyor. Fiyatları da gayet uygun. Özellikle bonamore serisi yerli üretim olduğu için çok cazip ve kaliteli ben model beğenemediğim için onu tercih etmedim istersen bakabilirsin. Dediğim givi yaparsan hem en kaliteli ürünleri almış hem de daha uyguna getirmiş olursun. Kolay gelsin

aslında benim içinde ayrı ayrı almak daha uyguna gelecek gibi. paketlerde hep olan ama almayacağım şeyler var. örneğin çelik tencere seti almayacağım. evde çeyiz hazırlığı başlayınca olanları da değerlendirmek adına her şeyi ortaya döktük. mesela 5 tencereden oluşan bir çelik tencere seti gelmiş almanya'dan hediye. çok modern bir tarzı yok ama gayet de kullanılabilir. tencere yani sonuçta :super: günlük için yemek takımı da çıkınca tek tek almak daha aklıma yatar oldu. çok güzel kampanyalar olabiliyor. mesela hisar da beğendiğim yemek takımı serisinin fiyatları 2690 tl. 4 modelde indirim var. 1690 a geliyor. 22.00-10.00 saatleri arasında %20 indirim oluyor ve peşin alınca da %10 daha indirim. 1200 lü fiyatlara geliyor ve bana çok uygun geldi. dediğiniz gibi n11, gittigidiyor gibi sitelerde çok uyguna denk gelebiliyor.
paket alınca tek markaya bağımlı olmak zorundayız. çelik alıcak olsam karaca ya da bernardo dan istemem mesela. ama korkmaz dan da yemek takımına emin olamıyorum. çok zor işlermiş gerçekten. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)

:KK48: ay hisardaki o dört indirimli seriyi biliyoruum. Hatta birini ben de çok beğendim modelin adı da yanlış hatırlamıyosam toledo idi platin çizgili çizgili. Ancak yakından canlısını görünce içime sinmedi. Daha sonra Lüksemburg modelini çok beğendim yakından da harik aama o modelde indirim yok. Bir de ınstagram adreslerinden biri bu kamoanyaları sormuştu iki indirim birleşmiyo diyr cevap vermişlerdi. O %10 indirimle gece indirimi birleşebiliyo mu emin misiniz öyleyse ben de tekrar değerlendireyim. Gece indirimi ile gerçekten fiyatları uyguna geliyo. Bir de çelikleri almanyadan getirmiş biri demişsiniz yanlış anlamadıysam görüntü olarak bilemem ama kalite olarak eminim çok iyidir forumda alman marka çeliklerin kalitesi meşhur duymuşsunuzdur. Çelik takımı ihtiyacınız yok madrm kesinlikle paket almayın

Çeyizle uğraşan herkes siteleri, indirimleri falan ezberliyo galiba :) valla ben hiç sormadım indirimleri. birleştirilmeyedebilir. hiç düşünmemiştim o açıdan. ama %20 yle bile güzel bir rakama denk geliyo. henüz canlıda görme şansım olmadı ama toledo'yu beğenmiştim ben de. Buse Terim video falan çekmiş hatta o seriyle. Lüksemburg'a da baktım şimdi. o da çok şık . hatta indirimde olmayan çok çok güzel modeller var.
çelik tencerelerim Almanya'dan anneme hediye gelmiş Solingen marka. duymuşluğum var ama ne yalan söyleyeyim hiç araştırmadım. çok güncel bir model değil. hatta bir kapağını kırdı annem kutudan çıkarırken. diğer kapaklar uyuyo şansıma da sıkıntı olmadı.
karaca'da granitli setler var illa set alırsam onlara bakacağım. onun dışındada çeliksiz set görmedim zaten :)

Benim celik tencere setim, 12 kisilik yemek takimim, ayrica seramik temcere tava setim ve duduklu tencerem aryildiz. Seramik tavalarimdan biri haric geri kalan hepsinden cok memnunum. Tavada da benim hatam var tahta veya silikon kasik kullanmadim ve cizdim. Ben tavsiye ederim. Ozellikle celikler ve duduklu harika.

Çeyizle uğraşan herkes siteleri, indirimleri falan ezberliyo galiba :) valla ben hiç sormadım indirimleri. birleştirilmeyedebilir. hiç düşünmemiştim o açıdan. ama %20 yle bile güzel bir rakama denk geliyo. henüz canlıda görme şansım olmadı ama toledo'yu beğenmiştim ben de. Buse Terim video falan çekmiş hatta o seriyle. Lüksemburg'a da baktım şimdi. o da çok şık . hatta indirimde olmayan çok çok güzel modeller var.
çelik tencerelerim Almanya'dan anneme hediye gelmiş Solingen marka. duymuşluğum var ama ne yalan söyleyeyim hiç araştırmadım. çok güncel bir model değil. hatta bir kapağını kırdı annem kutudan çıkarırken. diğer kapaklar uyuyo şansıma da sıkıntı olmadı.
karaca'da granitli setler var illa set alırsam onlara bakacağım. onun dışındada çeliksiz set görmedim zaten :)
Aaa zevklerimiz çok benzer o zamaan çok sevindim birbirimize ürün model tavsiyesi yapabiliriz. Toledoyu ben de buse terimde gördüm cidden harika kombin yapmış masasında. Ama gerçek hayatta beğenemedim hatta bi fotoğrafını çekmiştim eğer yükleyebilirsem buraya atayım sen de bak. Solingen marka tenceren varsa hiiiiç başka sete bakma harika bir marka . yeniden solingen almaya kalksan piyasadaki yerli çeliklerin bile kat kat üstünde fiyatı. Senin dr çeliğin hazır :halay:
Screenshot_2017-10-12-21-29-39.png

Benim celik tencere setim, 12 kisilik yemek takimim, ayrica seramik temcere tava setim ve duduklu tencerem aryildiz. Seramik tavalarimdan biri haric geri kalan hepsinden cok memnunum. Tavada da benim hatam var tahta veya silikon kasik kullanmadim ve cizdim. Ben tavsiye ederim. Ozellikle celikler ve duduklu harika.
aryıldız markasını hiç canlı inceleme şansım olmadı açıkcası. ama çeliğiyle ilgili genel olarak iyi yorumlar duydum. seramik tava korkulu rüyam çizilme konusunda o yüzden granit düşünüyorum zaten.

Aaa zevklerimiz çok benzer o zamaan çok sevindim birbirimize ürün model tavsiyesi yapabiliriz. Toledoyu ben de buse terimde gördüm cidden harika kombin yapmış masasında. Ama gerçek hayatta beğenemedim hatta bi fotoğrafını çekmiştim eğer yükleyebilirsem buraya atayım sen de bak. Solingen marka tenceren varsa hiiiiç başka sete bakma harika bir marka . yeniden solingen almaya kalksan piyasadaki yerli çeliklerin bile kat kat üstünde fiyatı. Senin dr çeliğin hazır :halay:Eki Görüntüle 2054816
ay fotoğrafta görünce soğudum valla yemek takımından. tamam hisar, tamam fiyat uyguna geliyo da çok sevimsizmiş. gitmeden görmüş oldum sayenizde çok teşekkürler :KK52: çelik takımdan vazgeçtim. gerçekten gereksiz bir masraf olacak benim için. ya çeliksiz paketlere bakıcam ya da ayrı ayrı alıcam. ki çeliksiz pakette bi karaca da gördüm.
siz de çiçekli, böcekli modellere bakmıyosunuz sanırım. benim gözümü yoruyo öyle modeller. bide yemeği koyunca gözükmüyo bile desenleri. en önemlisi de sade şeylerin modası geçmiyo, kombini kolay. beğendiğiniz başka model var mı?

ay fotoğrafta görünce soğudum valla yemek takımından. tamam hisar, tamam fiyat uyguna geliyo da çok sevimsizmiş. gitmeden görmüş oldum sayenizde çok teşekkürler :KK52: çelik takımdan vazgeçtim. gerçekten gereksiz bir masraf olacak benim için. ya çeliksiz paketlere bakıcam ya da ayrı ayrı alıcam. ki çeliksiz pakette bi karaca da gördüm.
siz de çiçekli, böcekli modellere bakmıyosunuz sanırım. benim gözümü yoruyo öyle modeller. bide yemeği koyunca gözükmüyo bile desenleri. en önemlisi de sade şeylerin modası geçmiyo, kombini kolay. beğendiğiniz başka model var mı?
Siz de benim gibi tek tek alacaksınız gibi gözüküyo. Yemek takımınızı alırken yanına muhtemelen aynı markadan çatal kaşığınızı da alırsınız. Geriye paketin içine girebilecek yapışmaz tavalar kalıyo. Ben tefalin araştırdım internette son model experitse serisi çok uygun fiyetlı. Geri kalan ıvıt zıvırları da yine tek tek tamamlayabilirsiniz. Benim şu an beğendiğim iki model var biri hisarın lüksemburg diğeri bernardo nun royal porselen grubundan melodytime. Bu ikisi de diğer modellere göre aslında daha pahalı. Bir sürü marka araştırdım bizim zevkimizr uygun sade ve şık bunları bulabildim. Üçüncü bir seçenek olarak fiyatı daha uygun size bir model daha önerebilirim bernardonun adı twinkle idi sanırım internet mağazasında yok ama kendi mağazalarının çoğunda var hatta fotoğrafını da ekleyeyim. Aslında bunu da beğenmiştim ancak royal serisini görünce vazgeçtim.
1. Bernardon- royal melodytime
2. Hisar-lüksemburg
3. Bernardo- twinkle
Screenshot_2017-10-14-23-29-44.png
Screenshot_2017-10-14-23-29-25.png
Screenshot_2017-10-14-23-29-09.png

Siz de benim gibi tek tek alacaksınız gibi gözüküyo. Yemek takımınızı alırken yanına muhtemelen aynı markadan çatal kaşığınızı da alırsınız. Geriye paketin içine girebilecek yapışmaz tavalar kalıyo. Ben tefalin araştırdım internette son model experitse serisi çok uygun fiyetlı. Geri kalan ıvıt zıvırları da yine tek tek tamamlayabilirsiniz. Benim şu an beğendiğim iki model var biri hisarın lüksemburg diğeri bernardo nun royal porselen grubundan melodytime. Bu ikisi de diğer modellere göre aslında daha pahalı. Bir sürü marka araştırdım bizim zevkimizr uygun sade ve şık bunları bulabildim. Üçüncü bir seçenek olarak fiyatı daha uygun size bir model daha önerebilirim bernardonun adı twinkle idi sanırım internet mağazasında yok ama kendi mağazalarının çoğunda var hatta fotoğrafını da ekleyeyim. Aslında bunu da beğenmiştim ancak royal serisini görünce vazgeçtim.
1. Bernardon- royal melodytime
2. Hisar-lüksemburg
3. Bernardo- twinkleEki Görüntüle 2055462 Eki Görüntüle 2055463 Eki Görüntüle 2055464
Ay zevklerimiz inanılmaz benziyo. Bernardo da daha uygun fiyatlı takımı beğenmiştim ben de. Fotoğraf eklemeyi becerebilirsem ekleyeyim. Sunum yapmışlardı. Bu tip takım çok zor bulunuyo. Buna en yakınlar çiçek işlemesi falan olanlar. Onlara da sıcak yaklaşıyorum aslında. Karaca da neklus u beğendim o tarz.
Düdüklü tefal düşünüyodum. Yanmaz yapışmazlara da tefal den bakabilirim. Hatta baktım ama çok inceleme fırsatım olmadı. Granit ya da titanyum istiyorum. Seramik falan hiç istemiyorum. Şu an granit takım kullanıyorum. Esse den almıştım. İnanılmaz memnunum. Hor kullandığım için dışları yıprandı ama içleri sapa sağlam. Bulsam direk aynı takımdan alırım o derece.
Su takımını da takım olarak almıycam. Madame coco da 12 kadeh 12 meşrubat bardağı indirim zamanı 220 tl ye geliyo. Bi sürahi bi karaf bişey uydururum yanlarına. Gidip de 500 -600 tl veremiycem hiç.
Günlük kullanmaya da kadeh istiyorum bi takım. Kahvaltı sofralarında falan hoş duruyo. Tabi daha kalın şeyler. Onu da 8 kadeh 1 sürahi 100 tl tutmuyo valla.

aryıldız markasını hiç canlı inceleme şansım olmadı açıkcası. ama çeliğiyle ilgili genel olarak iyi yorumlar duydum. seramik tava korkulu rüyam çizilme konusunda o yüzden granit düşünüyorum zaten.
Klasik celik tencere iste. Fazla bir sey beklememek lazim :)

kızlar yaklaşık on gün önce nişanlandım aralık gibi allah kısmet ederse nikahım var, çeyiz alışverişine daha yeni başlayacağım ama o kadar fransızım ki herşeye :KK43: ne nerden nasıl alınır bilmiyorum. araştırma fırsatım da olmadı, şimdi ben takım alayım kafa yormiyim diyorum kötü mü ederim? bi sürü marka var hangisinde ne iyi , ayrı almak pahalıya patlar gibi bi algı var bi de bende.lütfen yardım edinn

Ay zevklerimiz inanılmaz benziyo. Bernardo da daha uygun fiyatlı takımı beğenmiştim ben de. Fotoğraf eklemeyi becerebilirsem ekleyeyim. Sunum yapmışlardı. Bu tip takım çok zor bulunuyo. Buna en yakınlar çiçek işlemesi falan olanlar. Onlara da sıcak yaklaşıyorum aslında. Karaca da neklus u beğendim o tarz.
Düdüklü tefal düşünüyodum. Yanmaz yapışmazlara da tefal den bakabilirim. Hatta baktım ama çok inceleme fırsatım olmadı. Granit ya da titanyum istiyorum. Seramik falan hiç istemiyorum. Şu an granit takım kullanıyorum. Esse den almıştım. İnanılmaz memnunum. Hor kullandığım için dışları yıprandı ama içleri sapa sağlam. Bulsam direk aynı takımdan alırım o derece.
Su takımını da takım olarak almıycam. Madame coco da 12 kadeh 12 meşrubat bardağı indirim zamanı 220 tl ye geliyo. Bi sürahi bi karaf bişey uydururum yanlarına. Gidip de 500 -600 tl veremiycem hiç.
Günlük kullanmaya da kadeh istiyorum bi takım. Kahvaltı sofralarında falan hoş duruyo. Tabi daha kalın şeyler. Onu da 8 kadeh 1 sürahi 100 tl tutmuyo valla.
Hahah şaka gibi cidden acayio benziyo zevklerimiz. Hatta ben de su takımını cocodan düşünüyorum çünkü orda satışan kadeh bardak takımları bohemia kristali. En iyi ktistal diye geçiyor. Piyasada çok çok daha pahalı fiyatları. Düdüklüyü de genelde aynı fiyatlarda fissler düşünüyorum internette yine çok daha uygun. İstersen sen de fissler düşünebilirsin. Kullanan arkadaşlatım aşırı memnunlar on dakikada bazen altı bile yanıyo o kadar hızlı pişiriyo diyolar. On on beş senedir kullanan tanıdıklarkm var yıllarca kullanmalarına rağmen bişey olmamış.

kızlar yaklaşık on gün önce nişanlandım aralık gibi allah kısmet ederse nikahım var, çeyiz alışverişine daha yeni başlayacağım ama o kadar fransızım ki herşeye :KK43: ne nerden nasıl alınır bilmiyorum. araştırma fırsatım da olmadı, şimdi ben takım alayım kafa yormiyim diyorum kötü mü ederim? bi sürü marka var hangisinde ne iyi , ayrı almak pahalıya patlar gibi bi algı var bi de bende.lütfen yardım edinn
Canım istersen sen bi internetten markaların porselenlerine bak öncelikle beğendiğin bi model varsa o marka üzerinden set alıp alamayacağına dair yorum yapalım. Mesela karacadan beğenirsen asla set alma derim set içerikleri kötü. Sana diğer ürünleri başka başka markalar söyleriz ayrı ayrı oralardan alırsın .Ama atıyorum hisardan bepenmişsindir onun çeliği de güzel zaten komple setini al deriz. Fiyatı uygun istersen kütahyaya bak. Hem yerli porselen kaliteli hem de çok daha uygun ben model beğenemediğim için tercih edemedim model beğensem kesin kütahya alırdım. Sen porselenlere bi bak sonra buraya yaz yardımcı olalım

Canım istersen sen bi internetten markaların porselenlerine bak öncelikle beğendiğin bi model varsa o marka üzerinden set alıp alamayacağına dair yorum yapalım. Mesela karacadan beğenirsen asla set alma derim set içerikleri kötü. Sana diğer ürünleri başka başka markalar söyleriz ayrı ayrı oralardan alırsın .Ama atıyorum hisardan bepenmişsindir onun çeliği de güzel zaten komple setini al deriz. Fiyatı uygun istersen kütahyaya bak. Hem yerli porselen kaliteli hem de çok daha uygun ben model beğenemediğim için tercih edemedim model beğensem kesin kütahya alırdım. Sen porselenlere bi bak sonra buraya yaz yardımcı olalım
ay çok iyi olur vallahi :) çok tesekkür ederimm

G Gunes52 mesela tencerede yanında tavanın olduğu 4 parçalı olanlardan almak mı yoksa boy boy 4 tencerenin olduğu olduğu gruptan mı almak gerek

hepcocuk hepcocuk ben çelikte dört boy olan tencere setini tercih ettim. Hangi yemekte nasıl tencere kullanacağınızla alakalı bu durum. Ben çelik tava kullanmayacağım için olsum veya olmaskn diye aramadım. Tava olarak ayrıca bir titanyum set almayı düşünüyorum. Aldığım çelik seti mi dr buraya ekleyeyim. Piyasada 700 lira civarlarındaydo ben internetten 380 e aldım korkmaz flora serisi. Çeliği çok iyi ve boy olarak da kullanan arkadaşlar tecrübeli kişiler son derece yeterli olduğunu söylediler.
IMG-20170915-WA0008.jpg

hepcocuk hepcocuk ben çelikte dört boy olan tencere setini tercih ettim. Hangi yemekte nasıl tencere kullanacağınızla alakalı bu durum. Ben çelik tava kullanmayacağım için olsum veya olmaskn diye aramadım. Tava olarak ayrıca bir titanyum set almayı düşünüyorum. Aldığım çelik seti mi dr buraya ekleyeyim. Piyasada 700 lira civarlarındaydo ben internetten 380 e aldım korkmaz flora serisi. Çeliği çok iyi ve boy olarak da kullanan arkadaşlar tecrübeli kişiler son derece yeterli olduğunu söylediler.Eki Görüntüle 2055675
fiyatı çok iyiymiş kendi sitesinden değil de gittigidiyor dan felan mı aldınız?

X