çeyiz alışverişi - indirimler - kampanyalar

linda_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
48
4
Merhaba arkadaşlarım kasım ayında düğümün var ve çeyiz alışverişine ufaktan ufaktan başladım. istedim ki bu alandaki deneyimlerimizi, indirimleri aldığımız ürünleri burada payalaşalım birbirimize yol gösterelim. herkese hayırlı olsun şimdiden.

Merhaba arkadaşlarım kasım ayında düğümün var ve çeyiz alışverişine ufaktan ufaktan başladım. istedim ki bu alandaki deneyimlerimizi, indirimleri aldığımız ürünleri burada payalaşalım birbirimize yol gösterelim. herkese hayırlı olsun şimdiden.

çok güzel bir başlık olmuş, önümüz anneler günü umarım işe yarar indirimler olur da, paylaşırız

karaca home da indirim olduğunu duydum ama gitmedim.

a101 de alf marka buharlı yüzey temizleyicisi 99 tl. (kaldığını düşünmüyorum)

Selam Kızlar çok yerinde bir başlık olmuş :21:
Dün Avm de gördüm Emsan da Kampanya vardı ilgililere duyrulur :KK34:

bi öncekii başlık aktif dğeil maalesef. o yüzden paylaşımları burada da yapacağım :KK43:
vakit daraldı bütçe azaldı. birbirimize destek olalım. bu hafta anneler günü sebebiyle bir çok markada kampanya var. birbirimizi haberdar edelim. ben yarın küçük bi alışverişe çıkacağım. bundan sonra fotoğraflı olacak paylaşımlarım. hepimize kolay gelsin :)

a101 de 8 mayıs da alf buharlı temizleyici var. geçenlerde gene vardı ama kaçırmıştım ben. bu çok iyi oldu. fiyati 99 tl

a101 de uygun fiyatlı tencere tava takımları var bu hafta günlük kullanım için uygun olabilir incelemekte fayda var. çok hafif ve bariz ben çinden geldim diye bağırıyorsa da uzak durmakta fayda var.

a101 singer dikiş makinesi var. ihtiyacım yok ama hevesim var bilemedim.? dikiş makinesi kullananların fikirlerini alabilirim. fiyatı 199 tl sanırım.

bim bluelight çay makinesi var. çeyiz için değil belki ama hediyelik için alınabilir. 69 tl 9 mayısda marketlerde.

bim buharlı kazanlı ütü var. 109 tl fiyatı. bu ürün beni çok korkutuyor. fiyatı gerçekten çok uygun daha önce de bim aktüle gelmişti alıp kullanan varsa lütfen yorumlarını paylaşsın.

merhaba arkadaşlar şuanda gözüme çarpan kampanyalar. bu hafta özellikle günlük kullanım için çatal bıçak kaşık seti baktım.
genelde 24 parça oluyorlar fiyatlar ise şöyle;

tepe home da yüzde elli indirimli 30 parçalık çatal bıçak setleri 40 lira fln. karçımayın derim.

mudo da 24 parça 50 tl.

boyner evde de 24 parça yüzde elli indirimli 80 tl.

biev de 24 parça 59 tl.

merhaba arkadaşlar şuanda gözüme çarpan kampanyalar. bu hafta özellikle günlük kullanım için çatal bıçak kaşık seti baktım.
genelde 24 parça oluyorlar fiyatlar ise şöyle;

tepe home da yüzde elli indirimli 30 parçalık çatal bıçak setleri 40 lira fln. karçımayın derim.

mudo da 24 parça 50 tl.

boyner evde de 24 parça yüzde elli indirimli 80 tl.

biev de 24 parça 59 tl.

Mudo dakı setlerden aldım ben, cok şıktı:KK16:

ya su sapı plastik olanlar kullanışlı mı bi de dayanıklı mı acaba?

merhaba arkadaşım. plastikten plastiğe fark var kalitesini anlamak zor değil. ben çok eskiden öğrenciyken bimden ya da onun gibi bi marketten olmıştım çok ucuza bırakın plastiğini metali bile okadar kötüydü ki ağzımı kesecek diye korkuyorsum. plastiği de bulaşık makinasına atınca çıkmıştı hep. tam bir felaketti yani. bu bahsettiğim yerlerden birinden alırsanız sorun olacağını sanmıyorum.

merhaba arkadaşım. plastikten plastiğe fark var kalitesini anlamak zor değil. ben çok eskiden öğrenciyken bimden ya da onun gibi bi marketten olmıştım çok ucuza bırakın plastiğini metali bile okadar kötüydü ki ağzımı kesecek diye korkuyorsum. plastiği de bulaşık makinasına atınca çıkmıştı hep. tam bir felaketti yani. bu bahsettiğim yerlerden birinden alırsanız sorun olacağını sanmıyorum.

teşekkürler. bi bakayım o zaman.

selam kızlar :) bayadır yazamadım koşuştırmacadan.

süper bir fırsat buldum kaçırmayın. daha önce indirimli olarak 45 tl ye aldığım 6lı çaybardağı seti boynerde evde de 20 tl. tabi kaçırmadım hemen 2 set daha aldım. birini anneciğime hediye ettim diğerinide 12yi tamamlamak amacıyla çeyizliklerin yanına kaldırdım. umarım kampanya devam ediyordur. koleksiyon istanbul. internet fiyatlarına bakın.

$fotoðraf 1.JPG

$fotoðraf 2.JPG

meraba arkadaşlar çeyizde kampanya yapan emsan, schafer çok uygun fiyata ve güzel ürünleri var her keseye göre ama emsanın ürünleri daha güzel .emsan çelik tenvere düdüklü,çkb,çaydanlık,tava seti,yemek takımı isteğe göre fiyat değişiyo kara yada yuvarlak. çok güzel setler var çok uçuk fiyatlar vermeden.
diğer çeyizlerimi de taç mağazasından karaca home ve taç karışık aldım herkes bayıldı.taçta da çok kampanya var ama karacahome hiç indirim yapmıyor.
bievden de küçük eşyalarımı aldım hiç eksiğim kalmadı.:nazar:

meraba arkadaşlar çeyizde kampanya yapan emsan, schafer çok uygun fiyata ve güzel ürünleri var her keseye göre ama emsanın ürünleri daha güzel .emsan çelik tenvere düdüklü,çkb,çaydanlık,tava seti,yemek takımı isteğe göre fiyat değişiyo kara yada yuvarlak. çok güzel setler var çok uçuk fiyatlar vermeden.
diğer çeyizlerimi de taç mağazasından karaca home ve taç karışık aldım herkes bayıldı.taçta da çok kampanya var ama karacahome hiç indirim yapmıyor.
bievden de küçük eşyalarımı aldım hiç eksiğim kalmadı.:nazar:

selam arkadaşım :) karacahome un outlet mağazaları var. fiyatlar çok ama çok uygun. ufak defolu mallarda var çok avantajlılar.

ben ankaradayım arkadaşım nerde outlet defolu ürünleri bilmiyorum. ben taçtan karacahome dan uygun ürünler aldım.

X