Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlarım kasım ayında düğümün var ve çeyiz alışverişine ufaktan ufaktan başladım. istedim ki bu alandaki deneyimlerimizi, indirimleri aldığımız ürünleri burada payalaşalım birbirimize yol gösterelim. herkese hayırlı olsun şimdiden.
Böyle bir başlık çeyiz topiğinde daha önce açılmış
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=327229
merhaba arkadaşlar şuanda gözüme çarpan kampanyalar. bu hafta özellikle günlük kullanım için çatal bıçak kaşık seti baktım.
genelde 24 parça oluyorlar fiyatlar ise şöyle;
tepe home da yüzde elli indirimli 30 parçalık çatal bıçak setleri 40 lira fln. karçımayın derim.
mudo da 24 parça 50 tl.
boyner evde de 24 parça yüzde elli indirimli 80 tl.
biev de 24 parça 59 tl.
ya su sapı plastik olanlar kullanışlı mı bi de dayanıklı mı acaba?
Mudo dakı setlerden aldım ben, cok şıktı
merhaba arkadaşım. plastikten plastiğe fark var kalitesini anlamak zor değil. ben çok eskiden öğrenciyken bimden ya da onun gibi bi marketten olmıştım çok ucuza bırakın plastiğini metali bile okadar kötüydü ki ağzımı kesecek diye korkuyorsum. plastiği de bulaşık makinasına atınca çıkmıştı hep. tam bir felaketti yani. bu bahsettiğim yerlerden birinden alırsanız sorun olacağını sanmıyorum.
meraba arkadaşlar çeyizde kampanya yapan emsan, schafer çok uygun fiyata ve güzel ürünleri var her keseye göre ama emsanın ürünleri daha güzel .emsan çelik tenvere düdüklü,çkb,çaydanlık,tava seti,yemek takımı isteğe göre fiyat değişiyo kara yada yuvarlak. çok güzel setler var çok uçuk fiyatlar vermeden.
diğer çeyizlerimi de taç mağazasından karaca home ve taç karışık aldım herkes bayıldı.taçta da çok kampanya var ama karacahome hiç indirim yapmıyor.
bievden de küçük eşyalarımı aldım hiç eksiğim kalmadı.
ben ankaradayım arkadaşım nerde outlet defolu ürünleri bilmiyorum. ben taçtan karacahome dan uygun ürünler aldım.
ankarada yoktur muhtemelen çünkü istanbulda da sadece ir tane varmış
Merhabalar,selam arkadaşım :) karacahome un outlet mağazaları var. fiyatlar çok ama çok uygun. ufak defolu mallarda var çok avantajlılar.