şu yazdığını okuduğunda o kadar tuhaf hissettim ki. sanki bana yapılmış gibi. ve öyle haklısın ki canım. sağlıklı hiçbi insan bu davranışı yapmaz. bu gerçekten bazı insanların algıladığı kadar basit bi olay değil, kendi adıma konuşıym bana fazla abarttığımı söylüyorlar. aslında hiç değil, neler yaşadığını hep insan kendi biliyor. herşeyi söylemen mümkn olmuyor. o nedenle estetik olmaya kararlıyım. sadece hep doğallık der saçımı bile boyatmazken, acaba yapay mı olmuş olurum diyordum. utanır mıyım estetik oldum diye. düşündüm, asla. şimdi yaşadıklarımı yaşamamak en büyük hediyem olucak kesinlikle. doğal olup göğüssüz olmak mı ameliyat olup dolgun göğüslere sahip olmak mı dersekkesinlikle ameliyat. düşünüyorum, ben evlendiğim kadının dümdüz olmasından ziyade estetik olmuş olmasından rahatsz olmaz hoşuma giderdi, aman burnumda küçük bir kemik var, aman biraz gıdım çıkmış ameliyat olayım demek gibi değil bu. Allahın seni yarattığı gibi kabullenmek ayrı bir mevzu tabi, herkes kendini sevmeli, ama bu başka bir olay. işin içine kadınlık girince, hep eksik hissetmek girince iş değişiyor. kimse gıdısı var diye eksik hissetmez mesela, ya da kalçaları büyük diye. neden bunları burda anlattım bilmiyorum, içimi dökmek istedim, sana cevap verdikten sonra tutamadım kendimi:)