ceyda ateşin silkonları

fafur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
126
0
46
İstanbul
arkadaslar biş isormak istiyorum bu adnı feriha koydum dizisinde oynayan ceyda ateşin silikonları top gibi duruyor bi bölümünde bikini giymişti çok kötü bi görüntü yaptıranlarda da böle mi duruyor acaba yada onun niye öyle ki bir dunya para kazanıyolar en iyi doktorlara gidiyorlardır

Hiç doğal değil,çok itici duruyor bence,seksi bile değil...
ben silikona karşıyım gerçi...

ben silikonu zevk icin taktırdıklarını düsünmüyorum. Kadınların en büyük simgesi göğüstür. Bunalıma girme nedeni olabilir bazılarının hiç yoktur bazılarının fazlasıyla büyüktür. Bence oda ihtiyac duydugu icin yaptırmıstır kafasına takmıstır. cünkü giydiği herseye bos sütyen takması gercekten moral bozucu. Örnegn otobüste gidiyosunuz göğüsünüz sütyeni doldurmuyo minicik yanlslkla biri carpsa kolu ice gömülcek bazı kadınlarında gülme nedeni olucak bu..

Bence gayet guzel duruyordu, zayif oldugu icin daha fazla belli oluyor silikon oldugu ama itici degildi bana gore. Hatta ben gordugumde cok begenmistim. Zevk meselesi

Son düzenleme:
olmuşken çok iyi bir cerrah olsun ve doğal duran göğüslerim olsun isitorum.

bence ameliyat olalı çok bir zaman geçmemişti,ben de bir gün bir bölümde gördüm çok kötü duruyordu,ilk zamanlar öyle yukarıda duruyor,onunkilerde yeni olduğu için öyle olmuştur,çünkü önceden öyle bir görünüm yoktu,zamanla normale döner.öyle suni bir görünüm olsa kimse protez takılmasını kabul etmez ki

benim bir arkadaşım (nasıl arkadaşsa!) elini göğsüme bastırmış ve dalga geçmişti. onun göğüsleri gayet normal büyüklükte olduğu için bu hareketi yapmak ona normal geldi sanırım. sağlıklı hiç bir insan bu davranışı yapmaz. o anı ömrümün sonuna kadar, başıma "şu an" gelmiş gibi hatırlıyorum. üzüntü ve nefret içinde... bir insana ancak bu kadar kırılabilir insan... ancak bu kadar yıkabilir biri sizi...

şu yazdığını okuduğunda o kadar tuhaf hissettim ki. sanki bana yapılmış gibi. ve öyle haklısın ki canım. sağlıklı hiçbi insan bu davranışı yapmaz. bu gerçekten bazı insanların algıladığı kadar basit bi olay değil, kendi adıma konuşıym bana fazla abarttığımı söylüyorlar. aslında hiç değil, neler yaşadığını hep insan kendi biliyor. herşeyi söylemen mümkn olmuyor. o nedenle estetik olmaya kararlıyım. sadece hep doğallık der saçımı bile boyatmazken, acaba yapay mı olmuş olurum diyordum. utanır mıyım estetik oldum diye. düşündüm, asla. şimdi yaşadıklarımı yaşamamak en büyük hediyem olucak kesinlikle. doğal olup göğüssüz olmak mı ameliyat olup dolgun göğüslere sahip olmak mı dersekkesinlikle ameliyat. düşünüyorum, ben evlendiğim kadının dümdüz olmasından ziyade estetik olmuş olmasından rahatsz olmaz hoşuma giderdi, aman burnumda küçük bir kemik var, aman biraz gıdım çıkmış ameliyat olayım demek gibi değil bu. Allahın seni yarattığı gibi kabullenmek ayrı bir mevzu tabi, herkes kendini sevmeli, ama bu başka bir olay. işin içine kadınlık girince, hep eksik hissetmek girince iş değişiyor. kimse gıdısı var diye eksik hissetmez mesela, ya da kalçaları büyük diye. neden bunları burda anlattım bilmiyorum, içimi dökmek istedim, sana cevap verdikten sonra tutamadım kendimi:)

minyon bi kız oldugu icin daha disi gorunmek icin yaptırdıgını ifade etmis kendisi.daha sonrasında birde burnunda kemik varmıs egriymis onuda duzelttirmis.

minyon bi kız oldugu icin daha disi gorunmek icin yaptırdıgını ifade etmis kendisi.daha sonrasında birde burnunda kemik varmıs egriymis onuda duzelttirmis.

Zaten ilk hali ve şimdiki hali ile arada daglar kadar fark var.Artık yumuşamış ve aşşagıya dogru inmişler,top gibi görüntü ortadan kalkmış..

Yazdıklarını çok takdir ettim arkadaşım. Özetle anlatmışsın tüm olayı..

bende o bölümü izlemiştim ve hiç begenmedim..direk silikonum diyordu ve itici bi görüntüsü vardı doğallıktan uzak ayrıca o bence silikonun şekliyle alakalı birazda insanın ne istediğine baglı bi durum.demek öyle istemiş top gibi gercektende kötü duruyor

doğal görünüm çok önemli. top gibi olunca çok itici geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…