çevre hastanesinde ameliyat olan varmı?

melita

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
858
31
318
slm kızlar uzun zamandır göğüs estetiğiyle ilgili doktor ve hastane araştırıyorum mecidiyeköyde çevre hastanesi diye biyer var acaba oraya gidip görüşen veya ameliyat olan varmı? varsa fiyat konusunda bilgilendirebilirmisiniz ben randevu almıştım ama görüşmeye gidemedim ne yazıkki yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Canım ben ameliyat öncesi doktor araştırmalarında gitmiştim o hastaneye,görüştügüm doktor sanırım artık o hastanede degil,protez büyüklügünde anlaşamamıştık doktorla.Birde ameliyat öncesi ve sonrası gösterdigi fotolar hoşuma gitmemişti,o yüzden tercih etmemiştim.Yeni doktorlar katılmış hastaneye bence internetten doktorların bilgisine bak ve görüşmeye git,fiyat olarakta diger hastanelere göre uygun bir fiyat veriyorlar,hatta indirim bile yapıyorlar.Muayene ücreti alınmıyor,gidip görüşmekten birşey olmaz.Aklına yatarsa neden olmasın...

ben randewu aldığımda en son asu hanım diye bi doktor vardı ama saol yinede araştırıcam teşekkürler :)

Asu hanım degildi zaten.Hastanenin sitesine baktım benim gittigim doktor yok,ayrılmış o hastaneden sanırım...

anladım canım sanırım gidip görüşmemde yarar var. senin doktorun hasan fındıktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam memnunmusun şuan ve ameliyat ücreti olarak ne kadar ödedin bilgilendirebilirsen çok sevinirim cnm

Evet canım,doktorum Hasan Fındık.Çok memnunum,onunlada görüşmeni tavsiye ederim.Ameliyat ücreti olarak herşey dahil 5000 ytl ödedim,yani muayeneye gittim ücret almadı ameliyat tarihini belirledik ameliyattan önce bu parayı ödedim,daha hiçbir ücret almadı benden.Her ay kontrollerime gidiyorum ücret alınmıyor.

anladım cnm ama Hasan Fındık Anadolu yakasında sanırım Avrupa yakasında ofisi yok heralde

çevre hastanesini daha önce gittiğim bir doktor vardı o söylemişti.
internet üzerinden bakmıştım ama beğenmemiştim açıkcası.
ben ismi duyulan hastanelerde ameliyat olmayı daha güvenli buluyorum. ( tamemen benim düşüncem tabi ki, bu hastanelerde de Allah korusun üzücü durumlar olabiliyor.)
tamamen benimle alakalı bir durum açıkcası.
bende hasan fındığa oluyorum ameliyatımıııı
arzumcum hasan beye görüşmeye gittim çarşamba günü senin adını hatırlayamadım ki söyleyeyim seni :)
sadece bir hastanız var sizden nasıl memnun anlatamam demekle yetinebildim
3 eylülde inş ameliyat oluyorummmmmmmm

Hadi hayırlısı olsun canım,çok sevindim senin adına..İnanki hiç pişman olmayacaksın.Özelden adımı soyadımı vereyim söylersin doktora,gerçi 400cc lik protez taktıran kişide dersen hatırlar hemen

evet onu söylesem çok iyi olacaktı :)
benim seni anlatma şeklim; çok titiz, evli ve çocukları var hatta inanılmaz memnun kalmış fln şeklinde :))
ama hasan fındıktan genelde herkes çok memnun olduğu için hatırlayamadı..
umarım bende o çook memnun olanlar arasına giriyorummmmmmm

Hadi inşallah canım...Hakkında herşeyin hayırlısı inşallah.

Merhaba arkaşım ben yaz başında görüşmeye gittim. Asu hanımla görüştüm ama açıkçası genç ve tecrübesiz bir doktor ayrıca bana bilgisayarında kendi yaptığı ameliyatların öncesi sonrası fotolarını göstermişti fakat sonra tesadüfen yabancı estetik sitelerinde görsel araştırma yaparken aynı resimleri gôrünce şaşırdım yani senin anlayacağın kendine ait olmayan fotoları sanki kendi yapmış gibi göstermiş bana. Bir de bana damla silikon önerdi ancak ondan sonra gittiğim tüm doktorlar yuvarlak dedi yani daha fazla para için o konuda da yanlış yönlendirme yapmaya kalktı. Tabi bunlar benim fikrim ama o hastane bence çok profesyonel değil bu konuda. Umarım yazdıklarım faydalı olur kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…