Bisküvi - Kurabiye Tarifi Cevizli ve Incirli Kurabiye-Resimli

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
cok hafiff ve lezzetli

25ogr margarin oda sicakliginda yumusak olmasi lazim sonra yavas yavas diger malzemeler eklenip yogurulcak en son göz karari incirleri ve cevizleri koyup tekrar yuvarlayin ve yumurta büyüklügünde alip yuvarlayin
yagli kagid serilmis firin tepsisine dizin
200derecede üstü haffif kizarana kadar pisirin
cikarip servis tabagina koydukdan sonra biraz iliyinca üzerine pudra sekeri serpin

250gr margarin
2 yumurta
1bardak pudra sekeri
4bardak un
1paket kabartma tozu
kuruincir ve ceviz

kuru incirleri ister 4e bölün ister daha ufak küp küp dograyin cevizleride ufaltin biraz
ben inciri bol koyuyorum cok sevdigim ve yumusacik oldugu icin

affiyet olsun

umarim begenirsiniz cokacimcoook
kusura bakmayin yaptigim gibi bitti sayilir o yüzden 3tanecik var :eek:

cevizliveincirlikurabiy.jpg

Eklentiler

• $IMG_4784.JPG
    $IMG_4784.JPG
    47,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_4785.JPG
    $IMG_4785.JPG
    44,9 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
buarada cabuk bayatlamiyor tazeligini uzun süre koruyor
güzel kapakli bi kaba koydunuzmu uzun süre kalir kizlarrrr

cok güzel olmus canim ellerine saglik..bende cok yaparim bundan..ama incir koymam..kayisi koyarim incirde güzel oluyormus..saol canim.

cok güzel olmus canim ellerine saglik..bende cok yaparim bundan..ama incir koymam..kayisi koyarim incirde güzel oluyormus..saol canim.

ciddimisin sormadan cvp vermis oldun icimden gecene kaydirigubbakcemile3 anneme bir iki gün önce diyodum kuru kayisiyida sevdigim icin acaba bi denesem nasil olur diye saol yaa.s.

incir çok severim..denerim bua tarifi teşekkürler...

tavsiye ederim canim hatta ben en son yapisimda sadece incirle yaptim ceviz koymadim harika olmusdu bende cok seviyorum inciri birdahakinede kuru kayisiyla denemeyi düsünüyorum onuda cok seviyorum cünkü

yaparsan simdiden affiyet olsuncokacimcoookve begenip begenmediginide yazarsan cok sevinirim canim......

ay incim ben de de var bu tarif yaptığım zaman ertesi güne çok nadir kalır
uyku tutmaz ki be güzelim gelip gidip yerim ,kendimi frenleyemediğim tek hamurişidir
bu arada birde ek olarak kuru üzüm koyuyorum içine

ay incim ben de de var bu tarif yaptığım zaman ertesi güne çok nadir kalır
uyku tutmaz ki be güzelim gelip gidip yerim ,kendimi frenleyemediğim tek hamurişidir
bu arada birde ek olarak kuru üzüm koyuyorum içine

inanirim canim al bendende okadar cok seviyorum bu kurabiyeyi haffif ama cok lezziz
ne yazikki ben kuru üzümü sevmiyorum
ama kuru kaysiylada denedim oda harika tavsiye ederim canimopuyorumnanaktan

X